Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lincoln road

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mérnöki csúcsteljesítmények és formabontó épületek az USÁ-tól Ausztráliáig - mutatunk tízet.     1. Millau-i völgyhíd, FranciaországSokak álma eljutni a Tarn folyó völgyében található Millau-i völgyhídhoz, amely a világ egyik legnagyobb hídja. A hatalmas tornyai mintegy 343 méteresek az…..
Egy kézfogás. Ahogy az ujjak összefonódnak, vörös és barna, vajon mi lehet Vona mélabús tekintetében, Mesterházy cinkos mosolyában? Talán arra gondolnak, 4 év múlva együtt kicsináljuk a Fidesz-t? Ahogy a vér és a máj találkozik, ahogy a testben kötnek erős szövetséget, úgy…..
Ahol az úri közönség táncol: hogy energiát gyűjts, a Mester előtt magadba nyomhatsz egy perecet és egy két decis Sió meggylevet bruttó 810 forintért, ha pedig a Jég első felvonása leszívta az agyadat, egy Red Bullal pörgetheted fel magad a sztorizós második etapra, ez 950 forintba fog fájni. Magas…..
Benjamin ButtonÚgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy halvány fogalmam nem volt, miről is szól. Annyit tudtam viszont, hogy valamelyik Oscarra jelölt film egy olyan emberről, akinek a biológiai órája pont fordítva jár, mint a normális emberé.A film eredeti címe The Curious Case of…..