Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ftivo

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
ftivo 2015.05.17 05:47:16
@ƃáןıʌ ʇʇoʇípɹoɟ: Egyetértek: nem azért vannak az utak hogy száguldjanak, siessenek rajta akik épp késésben vannak (és a Boyracerek), hanem hogy MINDENKI biztonságban odaérjen. Sajnos az autósoknak el kell fogadni: van menetidő. Ha úgy nézzük fekvőrendör +állandó piros kellene, és majd ha a rendszer érzékeli hogy nincs gyalogos, akkor átengedi az autóst. Egyetlen autós sem fizeti meg azt hogy mekkora környezetterhelést okoz (a valósat!) és hogy mekkora veszélyt jelent a gyalogosokra. Persze ha a KRESZ betartása még érték lenne kedves autóstársaim között, egy zebrához nem is kellene lámpa, mert alapban lassítva közelítenék meg, mert ott NINCS ELSŐBBSGÜK! Olyan mintha kint lenne az elsőbbségadás kötelező! Már akkor is meg kell állni ha a szélén áll a mamóka hogy át szeretne menni!
Lehet, hogy törvényileg megengedett a péksütemények térfogatnövelése, de mi mégis arra szeretnénk kérni Önöket, hogy ne tegyék, mert egyre nehezebb egyáltalán még ehető halmazállapotú kenyeret vadászni. Kalácsok esetében még lehangolóbb az újhullám. A MA-NO 2001 Kft.…..
ftivo TaiJi 2007.05.17 15:29:00
http://www.aranyhegy.com/taiji.php..
ftivo Flash játékok 2007.03.23 09:00:58
 Sokunk dolgozik olyan helyen, hogy akad egy kis ideje a neten lógni. Ez az idő, bármilyen rövid is, pár hét (hónap) után igencsak unalmassá kezd válni. Ezen hivatott segíteni néhány flash játék, amelyek gép/net követelménye messze az irodai gépek teljesítménye alatt marad…..
ftivo warez 2007.03.21 10:15:00
 Érdekes és kevesebb választ adó mint kérdést felvető riport az internet és a szerzői jogvédelem kérdéskörében.    warez.idg.hu/ Tudja valaki, hogy az ürshordozó díjat (50-60ft+ÁFA/DVD) mire fizetjük - mert a szabad felhasználás körébe tartozó…..
ftivo Bioetanol 2007.03.20 16:09:00
    Még nem döntöttem el hogy milyen hírek kerülhetnek ki ide, de ez mindenképp helyet kap totalcar.hu/magazin/technika/e85/195.228.240.23/auto/gazdasag/20060418hibrid.html   A második cikk elég hosszú, de érdemes végigmazsolázni, meglepően tárgyilagos,…..
ftivo Tavasz 2007.03.20 12:17:00
Nem tudom ki hogy van vele, de mostanában tényleg kezd rajtam érvényesülni a kínai tűz-disznó éve, és egyre többet van kedvem mozogni. Ebben (az amerikai sorozatokban jelenleg tapasztalható tavaszi szünet) a szokatlan időjárás is segítségemre van. Álljon itt egy érdekes ábra a…..
 Nagyon nagy divat lett a blog.. legalábbis sokan és sok mindenre használják. De egy biztos, engem is elkapott ez a mizéria, és szándékomban áll gyakran új bejegyzéseket készíteni magam és esetleges vendégeim szórakoztatása érdekében...