Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szivárványbaba

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
divatmajom Divatszakma?! 2009.11.28 19:43:50
Az élet apróbetűs dolgairól minek is beszélni? A nézetek a fontosak nem? Mindenki egy önfejű ember. Bocsi a sértésért (:. Ha ránézel egy Emo-s embere. Mit Gonolsz először? Valaki csúnyábbat, mint hinnéd... Vannak akik viszont sajnálják az olyan kirekesztett embereket, mint ők.…..
Nem más, mint az OurFashion Twitter oldala!Tehát ha például tudni akarod, hogy például Karl Lagerfeld hova és kivel utazik a Chanel következő reklámfotóinak elkészítéséhez, vagy tudni szeretnéd, hogy ki lesz a D&G férfikollekciójának legújabb arca, akkor kövess…..
szivárványbaba 2009.10.26 11:52:47
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.10.19 11:35:00
Jó reggelt mindenkinek, íme az eheti körkérdésünk:Hangulat: 5-kor keltem, kocsival fel Pestre, mert ugye sztrájk van (köszi, MÁV). 7-re már egy mindenféle dekorációs kelléket forgalmazó nagykerben voltam - és ott elkapott a karácsonyi hangulat. (Ér hangosan nevetni.) Mindenhol…..
Heidi Klum sosem tartozott a kedvenc modelljeim közé. Ahogy pedig 'celebként' viselkedik, az főleg ellenszenvessé teszi nekem - nélkülöz minden méltóságot, ahogy kiteregeti a magánéletét boldog-boldogtalannak. Most pedig Barbie-t mintáztak róla - a stílusteremtő babák idén…..
Bizony, Kanye West már a második kollekcióján dolgozik a Louis Vuittonnak - és ahogy a képeken is láthatjátok: nem szakad meg az erőlködésben. A fotók kedvéért néhány kész látványterv mellé pakoltak neki fekete-fehér cipő körvonalakat, hogy a ceruzakészletével…..
szivárványbaba 2009.06.20 12:33:00
 A USE és a Coca Cola Light közös polótervezési akciójáról és a különleges USE light palackról már korábban olvashatattok a blogon, most következzenek a fejlemények: A zsűrizés befejeződött, végignézték mind a 20 000 tervet, és nem én nyertem. Sőt egy közeli…..
Tegnap este ismét egy glamúros eseményre gyűltek össze a divatvilág tagjai New Yorkban, és persze néhány celeb is tiszeteletét tette a CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards díjátadón. Íme a nyerteslista - helyenként személyes kommentjeimmel…..
szivárványbaba 2009.06.17 10:47:56
@zteny: huppsz tényleg. kösszike h szóltál :$
Bizony, újabb üzletek csatlakoztak a szezonvégi leárazásokhoz, amelyekről már itt is beszéltem.Következzen egy újabb körkép a frissen leárazó üzletekrőlUPDATE: a Promod is elkezdte a leárazást, náluk 30-50% kedvezmények vannak, etno tílusú cuccokat, bizsukat, alap pólókat,…..
Azt hiszem Emma Watson felnőtt. Gyönyörű és stílusos nőként virít a Burberry őszi-téli 2009-2010-es kampányának fotóin. Szerintem telitalálat volt Emmát választani, nagyon összeillik a márka és a fiatal színésznő.De inkább beszéljenek helyettem a képek: ..
Jennifer Aniston azWomen In Film 2009 Crystal And Lucy Awards-on jelent meg ebben a Prada ruhában. Nem tudom eldönteni, hogy tökéletesen eltalált megjelenés vagy csúnya ballépés a képen látható összeállítás, ezért úgy döntöttem bedobom a közösbe. Néha nagyon tetszik az…..
szivárványbaba 2009.06.16 10:34:55
Már kicsit unom a resort kollekciókat, szinte üveges tekintettel kattintok a tovább gombra, mert eddig még semmi igazán érdekeset, figyelemfelkeltőt nem láttam. Persze, mindegyik nagyon szép, nagyon hordható és jó a szabásuk meg az anyaguk, de nekem ennél azért több kell, hogy…..
szivárványbaba 2009.06.11 07:09:45
 A téli gumicsizma trend után, jöttek a nyári gumi balerinák, most pedig megérkeztek a gumi magassarkú cipők Viviene Westwood által, aki egy egész kollekciót szentelt a különlegges cipő-alapanyagnak. Több kérdés is felmerült bennem a dologgal kapcsolatban: mennyire lehetnek…..
OurFashion Az új nemzedék 2009.06.06 13:57:00
Itt a tanítási év vége, amikor nem csak a magyar tervezők diplomamunkáit leshetjük meg, hanem a külföldi egyetemek végzős tehetségeinek kollekcióit is. Betekintést nyerhettek az egyik leghíresebb iskola, a Central Saint Martins BA végzőseinek álmaiba. Nagyon izgalmas…..
szivárványbaba 2009.06.07 13:25:37
Mickey és Minnie egész életünket végigkísérik, egészen kicsi korunktól kezdve. Mikor azt gondolnánk, kinőttünk a rajzfilmekből és főszereplőikből, újra visszakúsznak az életünkbe. Néhány szezonnal ezelőtt a rengeteg kifutón és kirakatban mosolyogtak vissza ránk, esélyt…..
OurFashion Napi kedvenc - iBugyi 2009.06.04 12:54:00
A 'slide to unlock'-nál viccesebb és aktuálisabb feliratot el sem tudok képzelni.Forrás: Like cool..
OurFashion Chanel tütü 2009.06.04 14:05:00
Hogy mennyi toll kell ahhoz, hogy Karl Lagerfeld egy személyre szabott tütüt készítsen a balettgéniusz  Elena Glurdjidze-nak? 2500. Huhhhh... sőt, három varrónő több, mint 100 órán át dolgozott az applikáción.Elena, az angol nemzeti balett üdvöskéje szerint az…..
OurFashion Galliano téli meséje 2009.05.28 17:05:00
A kifutón hullik a hó, rejtelmes füstfellegek veszik körül a közönséget, szinte már érezni lehet a hideget és a szelet. Jeges fuvallat söpör végig a teremben, majd megjelenik az első modell a kanyarban. Arca babásan, fehéren, mégis ijesztően fest, akár egy kijevi horrorból…..
A LaRare féligtalp cipői szerintem viccesek, bár erős kétségeim vannak afelől, hogy lehet-e bennük járni, vagy ezek is csak amolyan fotózásra készült feltűnő cipők. Igaz a talpak külső szöglete pontosan ott vagy, ahol a saroknak kellene véget érni, így elképzelhető hogy egy…..
szivárványbaba 2009.05.24 08:49:32
Be kell vallanom, még soha, egyetlen celeb ruháira sem gerjedtem rá - kivéve Kate Mosst, és a Topshopnak tervezett cuccait. Hogy mi ennek az oka? Egyszerű: hordható, különleges darabok, amelyekben van egy cseppnyi vintage beütés - és a Mango, Zara, H&M cuccokkal ellentétben soha nem…..
szivárványbaba 2009.05.21 13:16:41
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
A koponyák csak az emok attribútumai, vagy szimpla halandók is hordhatják őket? Mert ha igen, akkor szerintem ezek a koponyás Alexander McQueen kulcstartók (például egy táskára akasztva) aranyos kiegészítők lehetnek. Persze elhiszem azt is, ha ez már valakinél kiveri a…..
Riccardo Tisci's Fall 2009 kollekciójához hű kiegészítőket láthatunk a Givenchy nem rég megjelent Look-Book-jában is. Szegecsek és tollak minden mennyiségben az impozáns kesztyűkön, szandálokon és fejdíszeken. A kedvencem a shildes tollas fejdísz. Sose szerettem a tollakat, de egy…..
Ma pasidivat napot tartok, itt a blogon (holnap meg Swarovskisat). Teljesen belebolondultam Yunju Lee kiegészítőibe. A máskor oly kellemetlen foltokat most művészien jelenítik meg ezek a vicces kitűzők és gallérok. Hihetelenül ötletes és egyedi - az egyetlen problémám a…..