Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kmate

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
kmate 2006.09.15 14:01:10
Hat jo, tegnap ota olvasgatom itt a sok okossagot, adok egyet en is.
1. Nem ertem mi bajotok azzal, ha valakinek olyan tv-ben van musora, amely szinvonaltalan musorokat is sugaroz. Mondjatok nekem egy olyat, amelyik nem. Erdekes modon a kozszolgalatin sugarzott vallasi musorokkal senkinek sincs problemaja. senki nem keresztenyezi le ezert. de a hit gyulekezete az ne kapjon mar musoridot, ugye? mer zavar teged? arrol nem is beszelve, ahogy a fasy-mulato meg neked szol, ahogy a darido is ezt tette, meg a tobb szar. ez hoz nezot. vagy o fizet a musoridoert.
2. en nem csodalkozom rajta, ha olga nem kedveli a fideszt, a 90-es evekben meg csak regionalis musorokban szerepelt az mtv-nel, aztan eljutott a hiradoig, aztan jott a 98-as 'rendszrvaltas' es eltunt, milyen erdekes, szinte azonnal. Es milyen erdekes, eppen akkoribban lepett be a politikaba a marketing, meg a tobbi ilyen hecc-dolog, elvegre ne felejtsuk el azt a megfigyelesi ugyet, amirol azota sem hallottam. es akkor jott a szechenyi terv(a haverokkal), az allami reklamok, etc. ezek sem voltak azelott. olga kozben nem tudom hol volt, de 2000 utan mar az atv-n lattam, ha jol emlekszem.
3. azt hiszem csapongok
4. erdekes modon most az egesz jobboldalnak az faj, es bevallom ez amugy nekem is, hogy a valasztasok utan 2002-ben szocik felvettek ugyanezt a tempot, es azota sem hagyjak abba. csak nem tudom, regen ez mitol volt elfogadhatobb egyeseknek, mint ma.
5. Ha veszed a faradtsagot, es utanazel olganak, kiderul hogy van csaladja, akik netalan meg szereteik is, ha kicsit ugyesebb vagy talalsz rola csaladi kepet itt-ott, es nem tunik kulonosebben verengzonek, szerintem hetkoznapi ember, csak lattad a tv-ben, es az mar egybol sokkol
6. pokorni ugy konyokol az elejen, mint a sarki csehoban
7. nincs olyan hogy joleti allam, bar ezt sajnos meg mindig sokan probaljak mindenkivel elhitetni
8. nem is lesz
9. tul nagy a fust
Barcs Flash Miki programnemajánlója közben nosztalgikus hangulatba került és a mai elkerülendő fellépők mellett utcai harcáról is megemlékezik: Augusztus 12. szombatFemi Kuti ez ilyen világzene, nem tudom milyen, lehet, hogy jó. Ludditákat nem ajánlom: énekel velük egy kis rapper,…..
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..
kmate 2006.06.19 22:01:59
Szóval:
Sok minden felmerült most bennem hirtelen, nem is tudom mivel kezdjem.Igyekszem rövidre fogni.

Elek: Talán azt eszik rajta, hogy hogy ennyi évesen, és ennyi év után még mindig rendíthetetlenül hisz valamiben, ami ahogy haladunk a történelemben egyre kevesebbeknek számít, pedig szerintem semmiképpen(!) sem érdemes megfeledkeznünk róla. Nevess akár ki, de a sok szar ellenére ő még mindig rendíthetetlenül hisz az emberekben. Én ezt tiszteletre méltó dolognak találom. Többen felvetteték, hogy csak fiatalon élvezhető. Nem tudom, nekem épp akkor kezdett igazán megtetszeni mire felnőttem. A könyvei(mert ugye nem 'csak' regényíró) is mind erről szólnak. Van akiket untat ez a téma, mások elcsépeltnek találják, elavultnak. Holott jóideje az egyik legfontosabb kérdés ezen a bolygón, az ember, a tettei, és létezésének következményei. Tőlem brúszwillisz ötvenszer megmentheti a világot, le se szarom, bár valóban van rá matematikai esély hogy egyszer nekünk jön valami az űrből. Viszont rengeteg örökké aktuális kérdés van, amin érdemes lehet morfondírozni, bár gyanítom sokunk számára ez elég kényelmetlen. És ő pont ilyesmikkel foglalkozik. Ez jó, és szerintem szükséges is. De ha nem vagy vevő erre, akkor valóban nem sok esélyt látok rá, hogy kedveld, de ez persze, ahogy már szóba került fentebb, nem baj.

Tony: A legutolsó hozzászólásod végül két dolgot juttatott eszembe. Az egyik, hogy tényleg nehéz gyerekkorod lehetett.
A másik, hogy ha így folytatod, te is fiatalon fogsz meghalni a nagy belső lángolástól, mint mondjuk James Dean, csak neked még annyi sem jutott.
:)