Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asmodean

0 bejegyzést írt és 627 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játszani mindenki szeret, a gaming pedig lassan akkora üzletág lesz, hogy még a mozit is lenyomja. A videojátékoknál viszont talán még nagyobb divat a folytatások sorozata, mint a filmeknél: ha van egy bevált világod, bevált recepted, minek változtass rajta, nem igaz? Nézzük kicsit…..
A párt a Kétfarkú Kutya Párthoz hasonlóan nem felel meg a "névvalódiság követelményének". Precedens értékű lehet a Kétfarkú Kutya Párt bejegyzésének elutasítása, mivel ez esetben a többi parlamenti szervezet nevében sem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet…..
asmodean 2013.06.24 16:10:35
@Buta belpesti baliberális biboldó:
Nem vagyolé-e sajtóreferens véletlen a hoffman rúzsikáéknál? :))))))
Varánusz Elment a Gyula 2013.06.20 04:33:32
Tegnap hosszú betegség után elhunyt a rendszerváltás és az elmúlt huszonhárom év egyik meghatározó alakja, a III. köztársaság harmadik miniszterelnöke, Horn Gyula.  Wittner Mária fellélegezhet.  Mi többiek meg egy kicsit másképp leszünk eztán, mint eddig voltunk.…..
asmodean 2013.06.20 15:02:33
@Kókadt-szegfű: Apádnak egy kotont azé valóban meghagyhattak volna
Február végén az addig sem teljesen békében csordogáló Rezsicsökkentési Hadművelet 180 fokos fordulatot vett, amikor váratlanul az ELMŰ és a Főtáv nem dobta hanyatt magát a Rezsicsökkentő Bizottságnak. Azóta a lehető legmagasabb fordulatszámra pörgették fel a…..
asmodean 2013.03.25 22:19:30
@Exploiter: A demokrácia a hülyék diktatúrája. Egy átlag választó nem sokkal okosabb egy asztallapnál, és ezek tömege dönti el, hogy mely csoport birtokolja a hatalmat. Minden rendszernek van hátulütője, a demokráciának például ez.
Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója ma a felháborodástól reszkető hangon fordult a nyilvánossághoz. "Épül a Bajnai-adatbázis – fogalmazott. – Egészen elképesztő a módszer a hírek szerint. A hazai média arról adott közlést, hogy a Haza és Haladás Alapítvány…..
asmodean 2013.03.22 15:47:27
@lyia: Igen teljesen egyértelmű, hogy ezeknek a kommunikációknak a célcsoportja nem az aggyal rendelkező választók :)
asmodean 2013.03.22 15:55:39
@J.László: Akkó most nincsen is települő szoftver? :(
asmodean 2013.03.22 16:12:58
@Rwindx: Má hogy a nyomorult a sütit nézte szoftvernek? Nekem igen valószínűnek tűnik ez a variáció! Sokkal esélyesebb, mint hogy egy faceapp kitör a böngészőből és programot telepít :)
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
Egyetlen nap, és az országos hókáosz kapcsán is csodálatosan megmutatták Orbánék, hogy milyen sajátosan gondolkodnak a magáncégekről. Utálják, szívatják, köpködik és adóztatják őket, de azért a kapacitásaikat, szolgáltatásaikat szeretik/szeretnék (ki)használni. 1,…..
asmodean 2013.03.17 13:39:12
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: Kár, hogy csoffadt agyadig már nem ért el, hogy senki nem a hóhelyzetért okolja a kormányt, hanem annak kezeléséért.
Emígyen szólva ezen magas röptű kommented csupán annak bizonyítéka, hogy agy nélkül is lehet élni. Ezért meg aztán igazán kár volt rátapadnod a kíbordra, mert ilyen bizonyíték nélküled is bőségesen akad, elégséges bármely tetszőleges párt tagját mikrofon elé állítani, ami nap, mint nap megtörténik.
asmodean 2013.03.17 13:52:15
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: ez ugye téged még nem tesz okosabbá, bár kétségtelen, hogy növelheti a jó közérzeted, hogy nem vagy egyedül :)))
asmodean 2013.03.17 14:47:48
@Guybrush Threepwood, mighty pirate: A szövegértelmezés az viszont okosság kérdése, látod az nem (sem) megy neked :) Cserébe hadolválsz valami olyasmiről amiről én nem is beszéltem, mindezt nekem címezve. A hülyeség egyetemleges, de ha akarod kanyaríts le belőle magadnak egy nemzeti karéjt, pont leszarom, kiérdemelted :)
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
asmodean 2013.03.16 14:32:40
@Kj Kj: "Tehát amikor az első jelzés jött pintnek le kellett volna zárni az összes autóutat!! "

Nem! Keresni kellett volna, egy szakembert, aki nem egy inkompetens balfasz, aki a jó kapcsolatai miatt került pozícióba és rábízni a dolgot. Ezt kellett volna tennie.
asmodean 2013.03.16 14:58:03
@Kj Kj: És?
Az Alkotmánybíróság nem engedélyezi a tiltott gyümölcsöt. Néhány napja az AB még úgy gondolta, a véleményszabadsággal összeegyeztethetetlen a tiltott önkényuralmi jelképek használata, és a jövőben szabad lesz vörös csillagot vagy horogkeresztet hordani. A hirtelen jött…..
Egy kutya, másik eb ... még jó, hogy tényleg véget ért az "elmúltnyolcév".Emlékeztek az előző ciklus emblematikus vagyonnyilatkozati ügyére? Akkor az MSZP-s Boldvai László borzolta egy kicsit a kedélyeket, aki a nettó 250 ezer fizetéséből épített egy szerény, 1050 nm2-es…..
asmodean 2013.02.26 15:00:36
@Vidéki: Biztos azért volt zárt az ülés, mert a hozzád hasonlóan szarházi kreténnek nem volt titkolni valója ...
Komoly zavar támadt az erőben a kormánypártiak gatyája táján. Előbb Rétvári Bence sliccállamtitkár észlelte, hogy a nertelen pernahajderek bugyit kényszerítettek erotikaipari szakmunkásokra meztelenkedésre "kényszerítik" honleányainak, és már időjóslás ürügyén is -…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
- Mi újság otthon? - kérdezte a külhoni rokonság tegnap. - A feritélre ráesett egy pekidzs, most szorítja belőle a szuszt kifele, mint egyszeri Ángyán Jóska a földoligarchákból. De Kusza Szem ismét győzött, két és fél éves kemény küzdelem árán letaszította trónjáról az…..
Matolcsy bejelentette ma reggel, hogy tervezik betömni a 400 milliárdos hiányt a 2013-as költségvetésben.Persze betöm 3 lyukat, de 5 új lyuk keletkezik, amire majd újabb csomagot kell készíteni, ami betöm pár lyukat, de néhány újabbat is okoz és így tovább, és így tovább…..
asmodean 2012.10.05 12:59:06
@Disintegrator Rising: Háde nem a rohadt külföld meg az EU, az ellenség, meg azájemef? :O
asmodean 2012.10.05 13:10:42
@Disintegrator Rising: Háde olyanok vannak még, mikor már NER van 2 éve? :O
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Vastagbőr A botrányok botránya 2012.07.16 11:15:00
Kövér László megint remek interjút adott a párt állami televíziónak. Az IMF-es, pancserpuccsus, "megtámadtak minket, de győztünk" részekre most ki sem térnénk,  talán csak annyit ehhez, hogy "nem hiszem, hogy a kormány hagyja magát megzsarolni, nekünk az IMF pénzére nincs…..
Paranoid Android Oligarhózis 2012.07.11 17:11:00
(Pszichiátriai kórkép, amelyben a beteg más betegek oligarcháját mérhetetlenül gyűlöli, míg saját „bőkezű támogatóját” demokratikus elkötelezettségű „üzletembernek” látja. Liberális lelkületű egyéneknél melléktünetként megjelenik a lánccal történő…..
Vastagbőr Nem is vizsgálták 2012.06.26 09:01:00
Méltatlanul kevés visszhangot kapott az ÁSZ jelentése a "a 2007-től uniós finanszírozással megvalósuló, kormányzati döntésen alapuló beruházási projektek pályáztatási, tervezési és előkészítési tapasztalatainak ellenőrzéséről", valamint az erről írt Index-es cikk.A…..
asmodean 2012.06.26 11:28:55
@Viktus:
Ne aggódjál, az S. Lajos nevű NER kompatibilis egyén hetente kap 4 milliárdot , akkor minden rendben lehet nem? :)
Na most elmesélem, miért picsázzuk el az angolokat vasárnap, ráadásul olyan pofátlan és megalázó módon, hogy az idegbeteg törpehörcsög liblingkéjük ott helyben szétrobban a pályán és minden rúnis lesz tőle. Hajas, ugye, nem lehet, höhöhö. Rögtön kezdésnek ejtsük ki…..
asmodean 2012.06.22 13:40:57
@beebeer:
Ja hogy ez humor akart volna lenni? Akkor bocs. Nem megyek át az angol blogra ide is csak valami félre kattintás miatt jutottam, gondoltam elolvasom, ha már itt vagyok.
Vastagbőr Martonyi gratulált 2012.06.21 12:01:00
"Martonyi János elismerően szólt az egyiptomi demokratikus átalakulás eddigi eredményeiről, és gratulált az első szabad elnökválasztás sikeres lebonyolításához, amely megfogalmazása szerint fontos mérföldkőnek számít - olvasható a közleményben. A magyar külügyminiszter…..
asmodean 2012.06.21 16:14:44
@Vidéki: Há ki nem szarja le mit csinál a hanyatló nyugat ájemefje, mikor mi egy gyorsnaszád vagyunk? Nem is kell ájemef, akkor meg mit sír a szájad, hogy mi nem kaptunk pénzt?
Vagy már nem szlogen nálatok, a nem leszünk gyarmat? :))))))
Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég! A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként.  Blogger legyen a…..
A Critical Mass vizuális hatásához mérhető dózist kaptak a Balaton-part települései, amikor az előszezon csendes utcáiba hirtelen becsődült több száz kerékpáros. A helyiek szombaton részesülhettek az élményből, több nagy létszámú csapat is rázúdult a környék útjaira,…..
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
asmodean 2012.04.27 14:18:06
@Vidéki:

Ceasar mondta volt Titus Marhanus centurionak a gall hadjárat idején: Hülye vagy bazzeg?
asmodean 2012.04.27 14:27:37
@Vidéki:
Ja-ja már akartam is mondani, hogy a Gráf miatt, kellett a fidesz hűbéreseknek leosztani a földet.
Rohadt elmúlt nyóc év.
asmodean 2012.04.27 16:28:51
@Vidéki:

A fonalat te veszítetted el ott, amikor szerinted a gráf birtokai indokolják a a fidesz hasonló rendszerű hűbér rendszer kiépítését. Vagy az, hogy az origo nem járt utána akkor.
Figyelj pöcs, ez nem indok!

Csak szólok a vezér azt mondta forradalom volt, most már minden másképp lesz.

Persze ez is csak lózung volt, ami annyit jelentett, hogy mostantól majd ők lopnak. És erre te meg bólogatsz, hogy hát igen jól van ez így, az egyetlen probléma, hogy van olyan aki ezt szóvá teszt. Birka.

Ezen nem változtat, a bull shit generátorod a magyar és világirodalomból összeválogatott idézeteivel sem.
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
asmodean 2012.04.20 16:38:22
@Virág et.:
"Ez túl hülye ahhoz, hogy hivatalos troll legyen. Inkább tűnik Juhász Oszi baráti körének." - lehet, hogy már ott is csak ilyenre futja :)
asmodean 2012.04.20 19:47:49
@BéLóg:
Akkor a nejazemberk fizzessék meg azzal mi van? Az hazugság volt? Az nem lehet, mert tudjuk, hogy a fidesz hazugságra genetikailag alkalmatlanokból van összeválogatva. Soha nem is hazudtak.

Másrészt, ha a csudálatos ezoterikus gazdaság politikának nem az lenne az eredmény, ami, meg az eu-nak kiosztott kokiknak és sallereknek nem az lenne az eredménye ami, most nem velünk baszakodna mindenki.

De mi kurvára ragaszkodtunk minden megálmodott irgalmatlan ökörséghez csak azért is. Aztán kormányzásra tökéletesen alkalmatlan pöcsök (különös tekintettel a gyurira) hibáit, az én pénzemből akarják kompenzálni.
De stadionok azok kurvára kellenek, mert rá erőltette gyurcsány a 2/3-ra.