Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.Aron

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Június 7-8-án zajlott a "Közös Intézkedés az Aral katasztrófa következményeinek mérséklésére: új megközelítések, innovatív megoldások, befektetések" elnevezésű nemzetközi konferencia Üzbegisztán fővárosában, Taskentben. A konferenciát megelőzően, május 10. és 29. között a Kazah Nemzeti Geográfiai…..
Ebből nem tervezek sorozatot, de ez már inkább erre a blogra való, mint az 'Ingyenes, de jó'. Alapelvem, hogy ingyenes játékok nem kerülnek a Rossz PC Játékok Sorozatba, csak amit boltban árulnak/árultak. Kivétel volt az Eight Legged Freaks, de azt a 'Heat' miatt raktam be, hogy…..
B.Aron 2009.08.03 22:23:15
@dexexe: hát azért egy 3D game maker-rel játékot csinálni nem olyan nagy dicsőség. vannak benne előre elkészített sémák, meg minden.
Ha igazán vagány akarsz lenni, akkor ajánlom (mondjuk) a MS Visual Studio nevű programot. :D Aki ezzel normális 3D-s (vagy akár 2D-s) játékot tud csinálni, már tud valamit. :D Még valami: telepítőt csinálni hozzá az a legutolsó. ;)

ui: kéretik nem félre érteni. :P
ui2: azért MSVC, mert nagyon jó debuggere van
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
B.Aron 2009.02.08 18:29:17
@ati8241: hát te nem vagy komplett... most csak féltékeny vagy, hogy más sikeresebb mint te? komolyan mondom ez borzasztó, hogy csinál egy ember valamit (mondjuk még sikeres is), erre jön nem is egy ember, aki elkezd kukacoskodni. azért le lehetne ám állni! a hányinger kerülget, hogy csak a rosszat látják meg egyesek a másik munkájában. szerintem freddyD elég sokat foglalkozott ezzel a bloggal (és a vid készítéssel is ofc), szóval nem kellene igy anyázni, meg ilyen baromságokat kitalálni. ezen majd gondolkozz el kérlek. (és ezt nem csak neked írtam, hanem sok más embernek is.) kösz hogy végigolvastad.
B.Aron 2009.02.08 18:55:14
@Athemil: nem 100%-an ide tartozik, ez csak egy nagyobb fajta észrevétel, ami szinte mindenhol felfedezhető.
fenntartom a véleményem: kritizálni lehet, de szidni nem (és sajnos nagyon sok ember nem tudja mi a kettő között a különbség).
továbbá ahogy elmondta... meg amugy is, nézzél csak szét más fórumokon is (esetleg olyat témájút is, amit nagyon ismersz).
B.Aron 2009.02.08 20:32:11
@nemsenki: engem a díjnyertes borítóhoz való játék megírása érdekel :D ha valaki be szeretne szállni, akkor nálam jelentkezzetek! a modellező és a textúrafestő poszt nagyon hiányos ;)