Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spacedevil

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasó!A mai nappal bezár a Subba.blog.hu. Köszönjük az eddigi látogatást, az archívum továbbra is elérhető lesz. Viszlát, Subba..
spacedevil 2010.04.05 22:01:04
Talán érdemes egy cseppet visszatekinteni, hogy a rendszerváltó, 1990-es választásokon hogyan kampányoltak a pártok. Furcsán néznénk ma, ha ezekkel a fél profi (vagy fél amatőr) filmekkel nyomulnának a pártok a választók kegyeiért. Természetesen, ma már nehezen értjük ezek…..
Kellemes dolog családdal, barátokkal bejárni a Földközi tengert egy hajó fedélzetén. Reggeli St.Tropez -ban, vacsora és Suissesse koktélok San Remóban, ahol jazz fesztivál van, napközben pedig napozás a fedélzeten. Johnny Depp is kedveli az ilyenfajta foglalatosságot, ezért is vette…..
spacedevil 2010.04.02 20:38:28
Igencsak kikerekedtek a szemei Paul Fischernek, amikor egy péntek este ellenőrizte bankszámla-egyenlegét. Annak végösszege ugyanis - pennyvel együtt - 13 darab 8-asból állt, amivel egészen váratlanul a világ leggazdagabb embere lett. Közel 89 milliárd dolláros számlája ugyanis…..
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..
spacedevil 2010.03.12 19:17:21
@nabazzmeg: a BLOG gazda, nem trud németül sem..
a CÍM megtévesztő és csak arra jó, hogy jöhessen a zsidózás, meg a BKV-zás.

Ki volt az a fasz aki kiemelte címlapra.kinek a jó barátja?

GRATULÁLOK!
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt)…..
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Vajon csinálnak-e majd az új UPC-reklámok Winklerből és Karottából a Best magazin címlapjára kerülő, az utolsó postás által is ismert bulvárcelebet?..
spacedevil 2010.01.31 10:56:46
spacedevil 2010.01.31 10:57:31
spacedevil 2010.01.31 10:58:14
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..
"Belehúz a szerzői jogi lobbi", "Már a netes letöltés is jogdíjköteles" - effajta címek lepték el a magyar sajtót a hét elején, azt követően, hogy megjelent a jogvédő iroda legújabb jogdíjtáblázata - sajnos, ne hallgassuk el, először az Index is belefutott a…..
spacedevil 2010.01.20 11:38:31
@Drout: nem atomot kellene robbantani mert akkor elég az összeharácsolt pénz is és akkor hogy menne a barnaboríték a pártkampányokra és honnan lenne meg a "pulykapénz" az NBH-s hivatalnokoknak?

Mennyi szomorú család ülne a karácsonyfa alatt?
Sok kis síró NBH-s lurkó, meg éhező politikus... azokat ki etetné?
Mire beértem a szerkesztőségbe, kiderült, hogy a Konzervatórium már hétvégén megírta, ami az első értetlenkedés után egy teljes reggeli beközlekedésen keresztül fortyogott bennem a kampányra ráforduló és megrendítően ronda Fidesz-plakátot látva. Okosjobbos barátainknak az…..
MedIQ Élet az üveggömbben 2009.11.06 06:01:00
Van, aki az akváriumra esküszik, más a terráriumra, de mi a helyzet akkor, ha az élővilágot szeretnénk otthon modellezni? Az Ecosphere érdekes kezdeményezés. Ez egy üveggömbbe zárt élő, önmagát fenntartó ökoszisztéma. 1983-ban Loren Acker a NASA-nál járt, ott látta először…..
Erőteljes, letisztult grafikai és nyelvi eszközökkel operáló szlogent fotózott Mtibee a kies Pest megyei településen. Itt minden kommentár szószátyárkodásnak tűnhet, úgyhogy íme a levél: Minap jöttem hazafelé, és már épp készültem elküldeni a klozet szót a 17634-re,…..
Kicsit megkésve, de elkészült a Quimby legutóbbi slágerének, az Ajjajjajnak a klipje, aminek a premierjét most minden Lángoló Gitárok-olvasó élvezheti. Szokásunkhoz híven mindezt megspékeljük egy terjedelmes interjúval, ami Kiss Tiborral, a zenekar énekes-gitárosával készült.…..
Sárdobáló Köztársaság 2009.10.23 07:00:00
Húsz éve kikiáltották a harmadik magyar köztársaságot. Vagy: húsz éve egy méltán kiszuperálás előtt álló vérkomcsi a Parlament erkélyén akadozó orrhangon felolvasott egy patetikus szöveget, amitől semmi sem változott. Ez történt? Egy túrót! Nem, nem ez történt. Húsz…..
spacedevil 2009.10.23 11:40:40
@Rigor Mortis:

Akkor ez már az ötödik köztársaság!
Húú mennyire jók vagyunk.. tuti bekerülünk ezzel a Guinnes Rekordok könyvébe!

Sólyomnak nem volt igaza, ezért kellene becsülni a magyart. Öt köztársaság , az a valami!
spacedevil 2009.10.23 11:52:28
@qwertzu:
nem mindegy hogy három db vagy öt db köztársaság?
Mindegyiket elcseszték/tük.
Magyaridióta Sematizálás 2009.10.22 22:03:00
Akkor következhet el október 23-a igazi ünnepi jelentősége, amikor végre teljes konszenzus lesz 1956 megítélését illetően – mondta Navracsics Tibor az 1956-os forradalom és szabadságharc 53. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségen csütörtök este Csornán. (A teljes…..
Nos, azért kerül olyan sokba az a szar amit mindenféle elit klubbok WC-jében tömködtök az orrotokba, hogy például ezeknek a mexikói kokainbáró fasziknak legyenek arany Kalasnyikovjaik (mint Saddamnak), ritka vadállataik, csinos házaik, meg több méter magas bankjegyhalmaik. A képre…..
 Jaj de kibaszott jó hely lehet Szentgyörgyvölgy! Micsoda hangulat, és azok a karakterek! :-D   ..
Komoly lájnapra lehet számítani a Balaton Sound 2009-en. Bár a fellépők többsége már egy jó ideje nem tündököl régi fényében, mindenképp örömteli látni, hogy eljön hozzánk a szeretett/gyűlölt Moby, és a már Szigeten is bizonyított Underworld. Lesz még Röyksopp, és a…..