Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sensimilla

6 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Ciklus 2011.12.14 05:11:00
  Miután Formspringen 1 órán belül ötször kaptam meg a kérdést, hogy most akkor Karácsonykor mi lesz a programmal, mert még a végén lemaradtok a halászléről, meg a szaloncukrok fáról lezabálásáról, és az már tényleg valóban borzalmas és hatalmas katasztrófa. Mindjárt…..
sensimilla 2011.12.15 07:57:35
Nekem amúgy ez a nem szimpi az egész Lifetiltben, hogy azt állítja Benedekbencetamás, hogy ez életmódváltás. Én életmódot váltottam szeptemberben, persze lassabb az eredménye, mint egy ilyen szigorú fogyókúrának, de fogytam azóta 6 kilót. És belefértek a szülinapok, néhány hétvégén a családi kajálás is, hiszen nem ezektől híztam el, hanem az egészségtelen ÉLETMÓDTÓL. Nem az alkalmakkal van a baj, hanem a hétköznapokkal.
Ha egyszer valakinek az életmódja egészséges, és nem hízlalós, akkor belefér karácsonykor a rántott hal krumplisalival (amúgy se értem mitől olyan nagy bűn ez), a pezsgő és mértékkel a nagyi sütije is. Egy átlag családban 3 nap karácsony van, utána viszont a legtöbben nem dolgoznak a két ünnep között, ott van egy hét, hogy ott folytasd ahol abbahagytad, és kicsit lelkiismeretmegnyugtatandó, lenyomj egy pár téli túrát az edzések mellé pluszba. Azt már nem is merem említeni, hogy azért csak nem kell karácsonykor minden étkezésre zabálni? Jellemzően a három napos ünnep alatt napi 1 "összeül az egész család és muszáj" típusú étkezés van, a maradék 4 meg lehet erősen kcal csökkentett, és kész.

Illúzió azt állítani, hogy a lifetilt program egy életmódváltás. Ez rendkívül szigorú szálkásító kúra, aminek egyszer csak vége lesz, és szerintem az emberek többsége ennyi idő ízmegvonás után képtelen lesz tartani a heti 2 havi 8 elvet, tehát igazából annyival jobb a "90napos, fogyj ananásszal, toscanai akármilyen" diétáknál, hogy aggyal van összerakva, és a legkevesebb káros hatása van a szervezetre.
sensimilla 2011.12.15 13:45:16
@bátortamás: szerintem ennyire egysíkúan nem lehet táplálkozni, ez nem egy kiegyensúlyozott vegyes étrend. Hogy csak egy példát mondjak, nem nagyon találni benne jó zsírokat. De épp azért mondtam, hogy a legkevesebb, mert tény, hogy itt legalább át van számolva, hogy jusson elegendő fehérje, van benne szénhidrát, tehát használható marad az agyad. Ezt az általad kiemelt mondatot dícséretnek szántam. Ennyi fehérjét enni hosszútávon marhára nem egészséges, nagyon rosszat tesz pl. a vesének - márpedig Tomi zerint a szintentartásnál is az mondja, hogy heti 2 napot kivéve ezt a táplálkozási rendszert kell tartani.
sensimilla 2011.12.15 15:02:23
@bátortamás: Arról nem beszélve, hogy mindegyik csaj alapanyagcsere alatt eszik, és heti 1kg-nál többet fogy, tehát azért teljesen nem lehet egészséges.
De mondom, amúgy királynak tartom, csak ezzel a hozzáállással nem értek egyet egyáltalán, hogy csak ez a hozzáállás zavar, ha nem bírod szar vagy, ha hibázol karácsonykor, akkor elbuktál, stb.
Automatából pénzt felvenni ma már természetes dolog, mint ahogy egy üdítőt vagy egy csokit vásárolni is, de BKV jegyet is csak azért furcsa, mert többnyire szinte lehetetlen őket működésre bírni. Ennél azonban sokkal furább dolgokat is árulnak a világ különböző pontjain…..
Fekvőtámasz, lábemelés, felülés... Lehet csatlakozni!   ..
Vakkantó Munkahelyi kutyák 2010.09.22 01:46:00
Angliában - hol máshol - egyre elterjedtebb, hogy az emberek magukkal viszik kutyájukat a munkába. Ben, a csoki labi például egy hotel marketingigazgatójának kutyája, de hétfőtől péntekig "recepciósként" tevékenykedik, örömmel fogad minden vendéget, és sétákhoz is…..
A második napon, túl egy-két fura stoppon elhatároztuk, hogy szabályokat fogunk felállítani, hogy eldöntsük, melyik kocsiba szállunk be. Ekkor kezdtük egyébként feldolgozni azt, hogy a legtöbb sofőr, miután kimerítettük a közös szókészletet, hirtelen vad telefonálásba kezd.Az…..
addict Reklámtender magyar módra 2010.08.18 10:30:00
Hány ügynökséget lehet megismerni egy tender keretein belül? Ötöt? Tízet? Tizenötöt? Ugyan már, egy profi cég ennek a sokszorosára is képes! A Bosch marketingvezetői legalábbis ezt gondolták, amikor gyakorlatilag minden hazai reklámügynökséget meghívtak a július végén kiírt…..
A sün kölykökkel nem lehet betelni, így nem tudtam kihagyni ezt a fotót sem. Köszönjük Borissza Kittinek...
sensimilla 2010.08.03 12:06:57
@polikriszta: sajnos az ő mamája már biztosan nem fogadja vissza, ugyanis ő már a Noé Állatotthon lakója, az önkéntesek fogják felnevelni.
Az új kormány az igazságügyi reform részeként a Büntető Törvénykönyv (Btk.) több rendelkezését is megváltoztatja, így például 2010. július elsejétől  a Btk. a következő új szakasszal egészül ki: „166/A. § (1) Aki önmagát megöli, bűntettet követ el, és…..
Kontár Wunderbaum talány 2010.05.11 06:52:00
Szerintetek tényleg létezik, hogy a fenyőfa formájú papírból készült autóillatosítót reklámozzák nálunk, némi erotikus töltettel óriásplakáton? Megmondom, hogy nekem mi a furcsa az egészben: lenyomozhatatlan. Nincs honlapjuk. Rákerestem, semmi használható és friss…..
Egy évvel ezelőtt a heti kérdés rovatban már feszegettük ezt a témát, de akkor a másik oldalról futottunk neki. Akkor azt kérdeztem, hogy kívülről kinek tűnik vonzónak a reklámszakma, ki érzi úgy, hogy el tudná képzelni magát ezen a pályán. Akkor a körkérdés apropóját az…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
  Az MDF outdoor plakátján egyszerre négy Lópici Gáspár igyekszik szivárványos sálakba tekeredve népszerűsíteni Bokros Lajos pártját. A plakátfiúság nyilván egy szakma, mely azonban nem keverendő össze a magánvéleménnyel. Pénzért az esendő ember néha elvállal…..
Blogok. Azt, hogy a Blog.hu-nak nem feladata a pénztermelés, vagy csak áttételesen, az Index miatt. Szóval a Blog.hu továbbra is egy növekedésorientált startup, üzleti modell nélkül - következtettem, amint Blumit és Uj Pétert hallgattam arról beszélni, hogy a Twitter vagy a Tumblr…..
Igazi Szeszélyes évszakok-poénnal népszerűsíti Izraelt a Zsidó Diákok Kanadai Szervezete (Canadian Federation of Jewish Students, CFJS) és számos kanadai egyetemi Izrael-támogató szervezet: „Ne haragudj meg, de ez… kicsi” – mondja a lány, és hát mindketten…..
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
sensimilla 2010.02.23 11:02:55
Régi, azaz bitlisz a sztori, ezért bocsánat azoktól, akik már ismerték korábban. A lényeg, hogy a Fülöp-Szigeteken nem szabad Sinatrától a My Wayt énekelni, mert jó eséllyel kinyírnak, esetleg megvernek. Ez már olyan sok emberrel előfordult, hogy el is nevezték a jelenséget My…..
sensimilla 2010.02.22 11:16:36
Jézusmária, már itt is trollok? Hát minden címlapos posztra rá vagytok állítva?
Amúgy szerintem ez egy elég jó szervező csapat, csak mindig más helyszínre szerveznek:

karaokenopara.hu

egyszer voltam egy kicsi helyen, asszem upside-downnak hívják, ott a arany jános utcánál van, régesrégen nyilvános vécé volt, tehát tényleg pici. és jó volt a karaoke is.
Van egy blog, a Lokális Klímaváltozás, ami öndefiníció szerint "Az LMP tagjainak és szimpatizánsainak blogja". Gondolom az a pár ember, aki publikál a blogon, ha nem is párttag, de nem egy távoli szimpatizáns, hanem közel van a tűzhöz.Ott publikált igen csak sokat,…..
sensimilla 2010.02.19 10:06:27
@stulquec: médiavásárlóként úgy tudom, hogy 25, sőt akár 15 ezerért is lehet óriásplakátot venni, csak akkor az nem 1.es, hanem 5-ös besorolású, tehát nem a budai rakparton van, hanem a ferihegyi úton, meg vidéken, kis városok szélén, stb. ez meg azért már 10 db esetén is jelentős árkülönbség. amúgy pedig az LMP kampányköltéseit itt láthatod:

lehetmas.hu/kampanyszamla
sensimilla 2010.02.19 10:27:12
@marcipán2: katt itt lehetmas.hu/kampanyszamla a táblázat alján a bevételek gombra, és látható. esetleg nézegesd át a számlakivonatot, ott van feketén-fehéren, hogy honnan van...
RESCUE & REHOMING   Elnézést kérek mindazoktól, akik nap mint nap benéztek hozzám itt, blogomon újabb posztot keresvén. Nem volt lelki erőm, hogy írjak és szinte mindenkivel összevesztem az utóbbi napokban. Nem tudom, van e köze hozzá annak, hogy egy nagyon szerencsétlen…..
addict [brief.blog.rovat]: Class a 2010.02.12 12:00:00
Feltételezett ügyfél: Class FMFeltételezett brief:Sziasztok!Maradt pár száz millánk az ORTT-keretből :) arra gondoltunk, hogy egy pofás kampányt lehetne összehozni belőle. Rövid és őszinte leszek: pillanatnyilag csak frekink van (a pénzzel teli bőröndökön túl,…..