Regisztráció Blogot indítok
Adatok
depo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 3.-án, pénteken kerül napvilágra az új Depeche Mode-kislemez, amelynek az utolsó pillanatban némiképp változtattak a címén: WHERE'S THE REVOLUTION lett (a Revolution helyett) Március 17.-én pedig nagylemez, a SPIRIT, amely a Q magazin szerint "a legenergikusabb Depeche Mode-lemez, évek…..
depo 2017.02.01 19:51:45
Pénteken este nyolckor Ljubljanában a becslések szerint 1000-1500 magyar szurkoló biztatja majd a magyar válogatottat, de lélekben az itthon maradt hokiszurkolók is ott lesznek a csarnokban. Az alábbiakban azt próbáljuk összegyűjteni, hol tudják kedves olvasóink közösségi keretek…..
depo 2010.04.23 09:16:32
Szlovénia nagy arányú győzelmet hozó, de egyáltalán nem hibamentes mérkőzésen verte 8-3-ra Dél-Koreát a negyedik fordulóban. A mérkőzés után nyilatkozó szlovénok többsége már elsősorban a pénteki döntő felől közelített a szerdai teljesítményhez, és természetesen a…..
Egy idegen városba érkező turista első problémái egyike a településen belüli helyváltoztatás, ezen belül a tömegközlekedési lehetőségek szemrevételezése: hogyan fogok eljutni A-ból B-be, mennyit kell gyalogolnom a látnivalók között, átlagosan hány tömegszerencsétlenség…..