Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangok súgták

0 bejegyzést írt és 400 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyaélet Idegek harca 2010.09.10 16:43:00
Alapvetően türelmes ember vagyok. Már-már zavarbaejtően. De amit egyesek meg bírnak engedni maguknak a pult túloldaláról, az - most már kimondhatjuk - kibassza nálam a biztosítékot. Pultos vs. vendég szituációk következnek (18+) - csúnya szavakkal és gusztustalan gondolatokkal.…..
hangok súgták 2010.09.16 21:23:57
aztakurva mi van itt! kutya sose voltunk valami orszagos cimborak, es megis, majdnem elkezdtem az erveid mellett replikazni, de szartengerbe vizet hordani...
az elso balfasz kommentelonek meg valaszolni akartam.
aztan meglattam a kovetkezo gyokeret.
az ilyeneknek uzenem, attol, hogy apadnak etterme van, te meg nem vagy vendeglatos!
vagy hogy menjunk nyugatra... megint ez az impotens buzi duma, hogy itthon milyen szar... ha nem jarulsz hozza legalabb egy hangos "koszonom"-mel az orszagepiteshez, a gyereked is ebben no fel...
Vadnyugat-Europaban elek, neha megiszom egy sort, es visszasirom a magyar vendegszeretet.
amugy anyatok mennyit fut 100-on bojlerrel a hatan?
a nyugati biztonsagi or ugyanugy lop, a nyugati vendeglatos is csak akkor mosolyog, ha be van baszva, vagy nyulja a vendeget, vagy rendesen megfizetik, mint pl hajon...
AMUGY NEM BELOLETEK ELUNK BASSZATOK MEG HANEM A FONOKUNKBOL, akinek gyakran azert jut, mert nekunk nem... es a begyujtott elmenyadagok tartjak bennunk a lelket, az a sok kedves, min. alapfokon nevelt ismeros, akik ha vegigmesz a Wesselenyi utcan messzirol koszonnek...
kutya, respekt a turelmed elott. ilyen ez a popszakma, mindig tanit! :)

u.i. taxisnak, ha nem utkozott, orvosnak, ha a jo labadat gipszezte be, pultosnak, ha a faszat nem logatta a sorodbe, 10szazalek jatt mar feler egy "szep munka volt, haver"-rel... de konyorgom, a KEREM, KOSZONOM szavak hasznalataert meg senkit nem dobattak ki a biztonsagi orokkel...
Subba Buci autóbelső Viagrával 2010.05.10 10:16:00
Ilyet még az élet sem tud fotosopolni. /Forrás: Blikk./..
hangok súgták 2010.05.10 19:53:29
A Spektrum által felfedezett két, kézikamerás újságírónak, Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak voltak már jól sikerült és kevésbé jól sikerült riportjaik, a szombat este adásba kerülő bolíviai részt azonban mindenkinek érdemes megnéznie, akit csak egy kicsit érdekel,…..
hangok súgták 2010.04.18 16:12:02
@ügyfélszolgálatos:
hadd terjek vissza a felmenozes alpari am meltan kozkedvelt stilusahoz es hadd kerdjem meg; mennyit fut anyad 100-on, bojlerral a hatan?
talan azon csodalkozhatnal, hogy Eszèk ostromanal, egy altala igaznak tartott harcban, ahol baratai, bajtarsai mind elestek, hogy maradhatott annyi ideig eletben?
 Van az a frusztrált, aki túl sok pénzt dobott ki az ablakon lakóparki kecóra, mert olcsó volt a hitel tavaly nyáron, most meg szív, mert felment a CHF, ráadásul penészedik a papírfal. Na, ő fórumba írogat, ilyeneket:   Most értünk haza a sétából, egy közeli…..
Antiszociális-cinikus énem azt suttogja, hogy rendben van ez így. A másik énem jelen pillanatban nem találom, szóval szempontütköztetés most nem lesz.   A helyzet az, hogy a gyerekek újabban (úgy 10 éve) nem köszönnek a lépcsőházban.   Igazuk van, minek. Nem ismernek, én…..
A kismegszakítót (a.k.a.: biztosíték a villanyórán) fegyverként is lehet használni, ezt tudtuk. Pillanatragasztóval kombinálva viszont olyanná válik, mint az amerikai bunkerromboló bomba: célzott, pontos és elképesztően hatékony. Kommentelőnk, s_timcsi valószínűleg…..
hangok súgták 2009.11.26 19:04:08
@kitiltott: oke, bocsanat, nem akartam en megserteni az exmunkasoroket! engesztelesul kuldok karacsonyra neked toleranciat, meg nemi szellemi toket! talan akkor leszoksz a garazdasagrol, ami btk szerint buntetendo... /masok autojaban anyagi kart okozni - azt hiszem ezt hivtak a kadar-korszakban huligankodasnak/ no sebaj, rohadt szomszedok raszolgaltak, a cel meg szentesiti az eszkozt! he, ha nem tudsz aludni, zuzd le az osszeset a parkoloban! biztos kozte lesz a siro kisgyerek anyukajae, meg a horkolos csavoe, meg a nyikorgos tolokocsise is a nyolcadikrol! :) es szerencsere nem kell magad itt sem felvallalni, hogy te voltal, bar mindenki sejti, hogy csakis az exmunkasor hisztipanda lehett a harmadikrol, tudod, aki folyton az ajtoban hallgatozik....
hej kitiltott, szerintem te amolyan virtualis proletar vagy, titokban van egy kertes hazad is, meg hazimozid... na.... ugye? :)))
es bar teljesen ertheto amit irok, elarulom, hogy egy poros kis katonai bazison vagyok, a vilag segglyukanak csufolt Djiboutiban; a netszobaban nincs programfeltoltesi jogosultsagom, orulok bazeg, ha aram van... lattal te mar benszulott rendszergazdat????
hangok súgták 2009.11.26 19:08:44
@kadaj01: neked is kulturalt jo estet, kedves szomszed! :) addig is betomkodned a kicsi postaladanyilasomat valamivel? :)
hangok súgták 2009.11.26 20:43:15
@kadaj01:
Uristen!(fünftauzend turisten!) te, hat be kell lassam ket vallra fektettek az eszerveid, kozvetlenul azutan, hogy telepakoltam a gatyam barna macival...
most hogy figyelmesebben nezem, maga nem is olyan kedves szomszed ur! elgondolkodtato, hogyha interneten, onfeledten fecsereszo partnerevel ily goromba, mi tobb fizikai eroszakot helyez kilatasba, hogyan kozli kulturalt csomagolasban mondandojat az On folott eldegelo fiatalabb es magahoz kepest nyilvan overkvalifikalt korosztaly polgarjogot nyert tagjaival?
nefurgyele, szetutlek? kôkola?
nahiszen... lelki szemeim elott latom Magat kedves polgartars, ahogy elorehaladott tuneteivel a tulhajszolt nemielet maximalis hianyanak, Mihaly arkangyalkent, langolo pallost szorongatva jobbjaban, baljaval fel oraja nyomja a kaputelefont.... fenkolt hangvetelu mondandojat a lakokozosseg tagjainak fantaziajara bizom, csupan remelve, hogy az kellokepp szegenyes...
Alap bölcsesség, hogy egy kis Benny Hill zenével minden sokkal jobb. Végre valaki el is készítette a világ leghasznosabb applikációját, a BENNYHILLEZŐT! Bármilyen videót meg lehet vele Bennyhillezni, és érdemes is. Micsoda nap!ViaSajnos a videó gyorsító funkció most nem működik,…..
Subba Twitter: Ice T csaja 2009.11.18 15:06:00
Jó öreg Ice T szabadította a világra a kedvenc twitterezőnket Coco-t, aki egész komoly időt tölt magával. A képen éppen a mellei közül figyelheted meg mit lát a strandon, itt pedig a többi remekmű.Apával dilizés:Tv nézés (Hol a tv?)Ice T kristályfestmény telefonra: ..
hangok súgták 2009.11.18 15:36:14
@már nyuszi: kerlek hasznald a cuki kifejezest, az most RAJ!
amugy akkora a popsija hogy versenykerekparral megfordulok rajta, anelkul hogy letennem a labam!
hangok súgták 2009.11.18 19:46:06
@Rosszindulatú Vászka: haggyjuk ezt a Kantot, meg a Soppenhauert, nem ertek en a lovakhoz!
vidd a szoporemet elsorandira a konditerembe, hadd lassa itt meg a muvirag is elore koszon neked... csak nehogy 70kiloval szeriazzon... ;)
viszont ha focizni viszed, es nem gyozom hangsulyozni a sportag fontossagat, allandoan forban leszel, a csajszit siman lecselezed jobbrol balrol 60 fokos latoszogob tul, hiszen az holtter! sej, lennek holtteher!

spajdernecc, elek csak disszidaltam! :)
Überfaszák! A legdrágábbat 150 millió dollárért, azaz mintegy 27 milliárd forintért kínálják, remélem ezt azért nem tudná kifizetni a Gyurcsány! Mondjuk annyiból nem lenne rossz, hogy Los Angelesben van.         ..
hangok súgták 2009.11.18 14:29:49
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Subba New Wheels On The Block 2007.06.04 14:58:00
Azt eddig is tudtuk, hogy Norvégia két (vagy kétezer) lépéssel előttünk jár, de ez azért még így is mellbevágó. Tolókocsis fiúcsapat mindent feldolgoz az A-HA-tól a Bon Joviig, ráadásul úgy, hogy az eredmény egyáltalán nem szánalmas, hanem őszintén vicces. Ilyenek legyenek…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.06.04 12:17:00
Vajon most, hogy bebukott az egész hóbelevanc, meddig lehet majd még olyan autókat látni Budapesten, amiken rajta van az Il Ferro-matrica? 2015-ig? És vajon miben bízik még az a sofőr, aki máig nem kaparta le a szégyenfoltot?..
hangok súgták 2007.06.05 12:36:36
Subba Megcsókoltam a tanárnőmet 2007.06.01 17:24:00
Ugye ha most azt mondanánk, hogy volt egy együttes Magyarországon 1985-ben, amelyik képes volt egy ifjúsági tévéműsorban arról énekelni, hogy mit csinálna a tanárnővel, közben pedig lazán cigizgetett, akkor azt az együttest mindenki menőnek tartaná? Pedig csak az Első Emelet volt…..
Subba Édesszáj: Mukicuki 2007.05.31 10:55:00
Ha esetleg valaki az ünneplés ilyen igényes formáját választaná, hát kedvére böngészhet a MukiCuki erotikus torta ajánlatai között. Ők bizony olyan tortát készítenek, amit majd sajnálsz felvágni. Gyerünk lapozgatni a galériát...
Subba Lami Pál ismét tollat ragad 2007.05.31 15:42:00
Hát nem aljas dolog rászállni, egy iskolaigazgatóra, aki csak jót akar a rá bízott gyerekseregnek? Aki csak a munkáját végzi? Ha ilyen morális kérdésekkel foglalkoznánk, napokon belül be kellene zárnunk a boltot. Tehát a válasz nem, egyáltalán nem aljas dolog. Már korábban is…..
hangok súgták 2007.05.31 16:01:07
Subba Igazgatói levél 2007.05.24 11:37:00
Elképesztő, hogy hogyan próbálják meg az ember kedvét elvenni az ivástól. A levél végén említett kis puhapöcs pedig szégyellje magát...
Subba Escort Józsi 2007.05.23 15:34:00
Még mi is nagyon nehezen bírkóztunk meg a látvánnyal, ezért kérünk mindenkit, hogy készüljön fel a legrosszabbra. Valószínűleg sosem gondoltátok volna, hogy van durvább a privi.hu-nál. De van! Egy online lapozgatható Zserbósrác katalógus 1989-ből. Óvatosan…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Subba Mini Britney 2007.05.17 11:49:00
Olyan különös, megmagyarázhatatlan érzés fog el bennünket, amikor Mini Britney táncol. Röhögés, egy kis félelemmel ötvözve. Egyszerűen van valami imádnivaló a törpékben, a természet e furcsa, kertek vigyázására oly ideális teremtményeiben...