Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicavizio

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL egyik jó húzása volt a Master Chef hazai átdolgozásának is tekinthető A konyhafőnök című műsor, ami hamarosan a negyedik évadát kezdi majd meg a csatornán (A konyhafőnök junior is folytatódik majd), de immáron új zsűrivel. A Bors szagolta ki, hogy Fördős Zé mellé új zsűritagokat keres a…..
cicavizio 2016.02.01 13:01:59
@kutyanyolc: @Pink Petsch: Nem értem, mi a bajotok Mautner Zsófival, szerintem irtó sokoldalú és hiteles médiaszemélyiség, a receptjei és könyvei rendkívül fantáziadúsak, eredetiek és szerintem a tévében sem volt rossz, sem ő, sem a műsora. Az utolsó nagy dobása, a magyar konyhát angol nyelven igényesen és friss szemlélettel bemutató Budapest Bites pedig egy újabb nagy pirospont nálam! Rég vártam egy olyan könyvet a magyar konyháról, amit bártan a külföldi ismerősök kezébe lehet adni.
Az Őrház Tahiban már elkezdett valami nagyon jót, ideje lenne végre Budapestre is csinálni egy fantasztikus BBQ-helyet, mondjuk ilyet, mint ez a zseniális (és olcsó!) New York-i. Bazi Nagy BBQ Vacsora! A BBQ lényegéről csak annak kell magyarázni, aki még nem próbálta ki jó…..
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
cicavizio 2014.05.20 20:19:18
  A lassan elkészülő Margit híd szerintem nagyon jól néz ki, rengeteg elemében állították vissza eredeti szépségét. Más kérdés, hogy mennyire jó, ha egy XXI. századi híd épp olyan mint egy XIX. századi, hisz azóta történ egy és más mondjuk a közlekedésben. László…..
cicavizio 2011.08.14 12:31:14
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
Ez egy vitaposzt lesz - talán először a blog történetében. Sajnálatos módon válság van, nekünk meg termelni kell a GDP-t, és mint azt megfigyelhettétek, időnként kimarad egy - egy frissülés. Igyekszünk, hogy ez ne így legyen. Mi a f.. van? Ma egy hajmeresztő interjút olvastam…..
packing peanuts partra vetett hal 2009.09.02 02:11:47
kezdődik előröl, megint, unom és utálom, minden muszáj ellen vagyok, muszájokat ki az ablakon, ablakokon ki; bármin el tudom sírni magam, az érdekes autókról készített listádon, ott, egy ültő helyemben..
A héten nem akartam írni, mert lenne épp elég dolgom, de Temesi Ferenc író szlenges plágiumbalhéja és ezért parkolópályára pöckölése után talán nem érdektelen a saját kis történetem. A képek megcsócsálásán túl ritkán olvasok bele a Playboy cikkeibe, egyfelől, mert…..
Az év messze legjobb gyerek- és felnőttprogramja volt kimenni a Galoppra megnézni Túladagolást, a magyar csodalovat. A metróból a Pillangó utcánál kiszállva megcsapott a régi, Népstadionbeli kettős rangadók összetéveszthetetlen hangulata, megfejelve azzal a fájdalommal, hogy…..
cicavizio 2009.04.20 07:17:42
Jó PR-t csinál. Olvassátok a New York Times Overdose szerepléséről készített cikkét: www.nytimes.com/2009/04/20/world/europe/20hungary.html?_r=1
Igaza lehet a cikkírónak, a sebzett néplelkünknek nem árt egy kis siker. Mellékes, hogy a ló brit, magyar színekben nyer.
packing peanuts időkapszula 2009.02.14 06:54:42
Ma megnéztem a pizzériában készített videókat. Vissza akarom kapni az életemet!..
packing peanuts Zöld pötty 2009.02.10 07:14:34
Akkor is rossz, ha zöld pöttyöt látok a neved mellett a gmailen. Akkor is...
packing peanuts fényképek 2009.02.09 06:10:26
Ma végignéztem a Horvátországban készült fényképeinket. Elképesztő, mennyi boldogság van rajtuk. Sugárzunk mindketten - jó. Nagyon jó azokat a képeket nézni. Magabiztosnak és nyugodtnak látom magunkat...
packing peanuts nyomott áron 2009.02.08 05:34:00
Ma unalmamban elmentem vásárolni. Egyetlen egy célja volt a kiruccanásomnak, hogy sárga, bélelt borítékot vegyek valahol, amiben majd haza tudom neked küldeni a Valentin-napi cuccost. A legközelebbi CVS-ben le is akasztottam néhány borítékot, de valahogy nem akaródzott hazamenni, mi a…..