Regisztráció Blogot indítok
Adatok
athos

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borkóstolásra invitáltam barátaimat. Nincsenek magasztos célok ilyenkor: jót enni, jót inni; közben megváltjuk a világot. Általában az első két cél szokott is sikerülni, pedig lehet, hogy a harmadikkal több sikerünk lenne, globálisan. Most sem volt ez másként: a megsütött…..
Ha már karácsonykor sikert aratott egy hasonló természetű poszt – legalábbis aktívan kommentelt a nyájas olvasó –, megírom a párját az év utolsó napjára is. Az az igazság, hogy 31-én, azaz máma magam nemigen iszom, vidéki évbúcsúztatás lesz, autósan, de…..
(Az előző rész tartalmából: Vesztergombi József Kékfrankos Válogatás 2003 és Kaiser Garten Blaufrankisch 2005.)Tovább küzdenék akkor korábban betárazott és frissen beszerzett vöröseimmel, keresve a nagyjából elérhető árú, tisztességes minőségű megoldást.A 2003-as Vylyan…..
Minap volt egy jelentősebb kiakadásom a Vylyan-shiraz (2004) kapcsán. Nincsenek jó tapasztalataim az öregebb Vylyan-borokkal, na, legalábbis ezekkel a kísérletezősebb fajtákkal, mint a kadarka vagy a shiraz. A hőség ellenére gyorsan átfogó Vylyan-csekket tartottam a borhűtőmben,…..
Március elején eleget tettem egy monori meghívásnak. Számomra akkor még ismeretlen emberek arra vállalkoztak, hogy megnézik, milyen is a hazai kadarkafelhozatal, van-e vezérszál, amelyere fel lehet fűzni a fajtát. Mert amit ez ideig kadarkaként árultak, az mind messze van…..
Szűkebb pátriárkám (nemrég hallottam a rádióban, hogy a Földművelődésügyi Minisztérium tetejéről is hesszölnek az ávósok) középmarketjében, a CBA-ban konkrétan, figyeltem le két közelmuzeális Vylylant (a felső polcon megvillant, vagyis ott figyelt) véletlenül: pinot 2001…..