Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köszi-klán

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki hibázik. Nap, mint nap. Aprót vagy nagyot, és sajnos néha végzeteset. Ebben a témában kerestem fotókat az MTI Fotóarchívumában. Kíváncsi vagyok, kinek mi jut eszébe a képekről, hozzászólásaitokat szokás szerint várjuk a kommentszekcióban, 1964. november 1. Somogytúr elírt…..
   A ketogén diéta egy viszonylag könnyű, mégis nagyon jól működő étrend, igazi életmódváltás azoknak, akik elszánják magukat: szeretnék elérni a vágyott alakot, a kívánt testsúlyt. Ráadásul az adagokkal sem kell különösebben fukarkodnod. A lényeg, hogy addig egyél, ameddig  már érzed nem vagy…..
Tegnap megírtuk, hogy az RTL Klub gőzerővel keres fiatal szereplőket egy új projekthez, amihez VV Anikó a nyelvét teszi hozzá igen aktívan, ma pedig már azt is meg tudjuk mondani, pontosan miről van szó. Az új projekt magyar címét ugyan még nem tudni, de informátorunk szerint a…..
1934. szeptember 20-án született Rómában. Filmes pályafutását mindenki ismeri, Oscar- és Golden Globe-díjat is kapott érte, ezért ezt most nem részleteznénk. Sofia Villani Scicolone néven jött világra, édesanyja Romilda Villani volt, apja Riccardo Scicolone. Még a pocakban volt…..
köszi-klán 2012.09.20 21:21:51
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Tudom, hogy szmájli meg minden, de ő nem celeb, akit csak úgy ... és HETVENNYOLC ÉVES!!!
Átgondoltad te ezt?
Különleges, jövőbemutató menedékház várja az Alpok hegymászóit 2011 októbere óta a Freboudze gleccseren, Courmayeurben, a híres Mont Blanc régióban. A nem szokványos építmény piros színű dekorációja nem pusztán esztétikai célokat szolgál, hanem a házikó könnyebb…..
Az első Éden hotel legaljasabb, de éppen ezért egyik legemlékezetesebb karaktere, a magát modellnek aposztrofáló Szandrát egy éve sem tette volna ki senki otthon a vitrinbe, meglehetősen közönséges, egyszerű arca volt, semmi különös vagy emlékezetessel a fülek között - a…..
Ha mindig is kinéztek a sarki konditeremből, vagy csak lenyúlták a csajodat, míg te emelted a vasat - eljött a bosszú ideje. A Clickdeath Gymben az egérrel kattintva, jó időzítéssel és logikai érzékkel kell eltenni láb alól minden pálcikaembert, természetesen ügyelve arra, hogy a…..
köszi-klán 2012.01.25 03:23:43
Egy brazil vidámpark közönsége, köztük nők és gyerekek is végignézték, ahogy egy motoros akrobata frontálisan ütközik egy autókötelék egyik tagjával, majd félpályányi repülés után földet ér, és nem mozdul. A szörnyű balesetről készült videó tanúsága szerint Denis…..
Közeleg a karácsony, így játszunk. Az idén az Egérbolt ajánlott fel néhány ajándékot a Bigyóblog olvasóinak. Nézzük előbb az ajándékokat. Flexi óra Kicsi gumi figura, mely ébresztőóra, jegyzettartó, tolltartó egyben. Kék színben. G-Cube laptop skin A fekete laptop…..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..
köszi-klán 2010.05.22 20:50:12
@Darth Revan: Kiváncsi vagyok, hányan tudjuk, hogy honnan idéztél? :-)
Állítólag százezrek vannak, akik még nem döntötték el, a Fideszre, vagy a Jobbikra adják voksukat április 11-én. Márpedig, ha az ember nem tudja, mit válasszon, érdemes egyszerű litát készítenie az előnyökről és a hátrányokról. Egyik rovatba írjuk a jó, másikba a rossz…..
A kritikusok többsége, úgy tűnik, egyetért abban, hogy Kathryn Bigelow filmje megérdemelten vált az Oscar-gála nagy nyertesévé (hat szobor, közte a legjobb filmért és rendezésért járó), miközben több szakértő szerint nem fest reális képet a bombaszakértők mindennapjairól. A…..
köszi-klán 2010.03.10 10:11:37
Subba A tökéletes segg 2010.02.23 13:52:00
Létezik, itt van videón:     ..
„A gond velünk van – akik semmit sem tesznek.” Az afganisztáni témájú beszámoló, a Roberts Ridge bemutatása után egy barátom figyelmembe ajánlott egy olyan filmet, amely szerinte erősen hajazott az ott leírtakra – én viszont, szégyenszemre, még csak nem is hallottam róla azelőtt. A Gyávák és hősök…..
Újra és újra szállítja az internet a bizonyítékot, hogy még nem láttunk mindent. ..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Lettország és Lengyelország példáját követően Magyarország is elkezdte kidolgozni területi és pénzügyi követeléseit. A külügyminiszter elé holnap kerülő tervezet egyenlőre szigorúan titkos, mégis kiszivárgott. Olvasóink exkluzívan itt olvashatják a lista munkaanyagának…..
Kilométerben igen lapos, 4,64 hosszú távot csináltunk meg este, viszont kettesben futottunk és tudtunk egymásra figyelni.Tovább vacakoltam a kütyüjeimmel. Ez volt az első igazi tavaszi bigyós beöltözés. Kipróbáltam ugyanis a Decathlon-féle 5 ezres eldobós pittyegőt. Sajnos nagyon…..
Juliska hitte erősen, hogy Isten tudja, miért méri rá ezt a sok bajt. És bármi történt is, azt mondogatta, Isten megsegíti. Mert Isten nem hagyja el azt, aki őbenne bízik.Juliska mindig az egész családja helyett dolgozott. Ha kellett nap, mint nap két háznál is takarított, este…..
köszi-klán 2009.02.08 02:19:31
Kedves Testvérek!

Nem szerencsés és nem is vall nagy lélekre, hogy ha egy pap jót tesz, akkor jó embernek mondjuk, de ha rosszat, akkor az Egyházat ítéljük el. Szerintem még sok információ hiányzik a történetből (lásd 2. és 4. pont), mindamellett, hogy ilyet és így mondani nem irgalmas dolog. Azért fontos lenne a másik felet is hallani erről az esetről. Addig is néhány érdekes adalék:

1. Még nem megkeresztelt ember is keresztelhet életveszély esetén. Utána a plébánián jelentkezni kell, túlélés esetén van folytatása a dolognak (szentelt olajjal megkenés, stb.), elhalálozáskor pedig az adatokat veszik fel. Ennyire fontos az Egyháznak, hogy tárt kapuval várja az embert.
2. A gyermekkeresztelés a szülők hitén alapul. Ha a pap úgy látja, hogy csak a szokás hatalma van a háttérben, vagy nincs komoly szándék a gyermek hitre vezetésére akkor - kulturált módon - elháríthatja a kérést. Ha - mint ebben az esetben - nem menthető a megfogalmazás, attól még lehetett alapos oka a szentség kiszolgáltatásának megtagadására.
3. Nem kárhozatra ítélte a gyermeket, és nem tiltotta el a rokonokat az egyéb szentségektől. Olyan pap, akit közösségébe tartozó hívő kér keresztelésre, jobban szokta ismerni a hátteret, így ez nagyon ritkán fordulhat elő.
4. Ilyen alkalmakkor van leginkább lehetősége a papnak arra, hogy a családi állapot rendezésére felhívja a figyelmet. Az unokán illetőleg az apukán ezért rengeteg múlik. (Mondjuk a lehetőséget ezzel a beszólással el is puskázta vélhetően.)
5. Legfontosabb: Nietzsche meghalt (aláírás: ISTEN)