Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delora_mercel

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Hányszor hallottuk vagy olvastuk már, hogy mi előnyös egy kövér nő számára és mi nem? Bizony, én sem tudnám már megszámolni...  Törd át a magazinok korlátait! A stílus nem méretfüggő. Viselj nyugodtan (főleg negyven fokban) forrónadrágot, testre simuló…..
Egyszerűen megőrülök a finom falatokért, és ha egyszer belevágok, képtelen vagyok leállni. Akár fogalmazhatunk úgyis, hogy mindennek ellent tudok állni, csak a kísértésnek nem. Ezzel semmi probléma nem lenne, ha botsáska lennék. De ez még álmaimban sem fordulhat velem elő. Nem…..
Nem volt hajlandó betömni a fogamat, azt mondta jöjjek vissza 20 nap múlva.Így kétszeri beteg látogatást tud a kórház elszámolni az OEP felé, vagy miért? Nem hosszú a történet, inkább csak egy kérdés.  Az egy héttel korábbi időpont egyeztetés után tegnap befáradtam a…..
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Az én történetem is hasonló, mint amit az indexen ma olvastam, csak velem mar meg is történt a dolog.Le is írom a sztorimat:Két éve dolgozom…..
delora_mercel 2012.06.11 18:55:46
@rug82:

Ezzel teljesen egyetértek. Amúgy meg felesleges cigányozni, zsidózni. Semmi nem változik. De az is hülyeség, ha valaki nem akarja elfogadni azt ami van, és inkább hülyének, baromnak titulál másokat.
Az az alapvető baj, hogy nálunk nagy a széthúzás, míg ők összetartanak. Ha eltűnne az alap rosszindulat az emberekből, már sokkal könnyebb lenne.

A posztolónak meg annyit, hogy nyilván csak egy indokot kerestek :( Tudom ez a legkevésbé sem vigasztal téged. Azt én sem fogom megérteni, hogy miért jó a munkáltatóknak, ha a jól bejáratott munkást teszi lapátra, és mindig újakat vesznek fel. Bár gyanítom, hogy ennek is anyagi okai lehetnek.