Regisztráció Blogot indítok
Adatok
négyszög

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vékony jégen a magyar hoki jövője" - vélemények a budapesti vébé utánforrás: origo.hu  2011. 04. 26., 16:31..
négyszög 2011.04.28 11:35:26
@polarbears: A következő évi divizíó 1-t az mindig az előző év A csoportos Vb alatt tartott IIHF Kongresszuson döntik el a pályázók közül választva. Tehát idén majd Pozsonyban május 12-15 között tartott Kongresszuson. Ezért még most nem lehet tudni. 2* egymás után ugyanaz az ország nem lehet rendező, bár illetékesek azt nyilatkozták, hogy mivel valszínű változik a rendszer még mi is megpályázhatjuk....
Először az a legfontosabb, hogy a jégkorong a kiemelt sportágak között legyen, mondta videósainknak Németh Miklós, a jégkorongszövetség pénteken megválasztott új elnöke. Az alábbiakban elődje, a tiszteletbeli elnökké választott Studniczky Ferenc is nyilatkozik. ..
négyszög 2010.06.12 09:31:59
négyszög 2010.06.19 10:28:32
@F. Kapus: Akkor ezek szerint még súlyosabbakat mint Vasgyuszi kommentje a "150 ezeért Ladányi Balász ezüstérémért" c. blogban.
Zajlik az árvízkárosult-megsegítéses vaterás árverezés szépen, vannak nagyon keresett relikviák, és vannak olyanok is, amelyeket jelen állás szerint kisebb anyagi erőfeszítések árán is el lehet vinni. A rekordot Ladányi Balázs ljubljanai ezüstérme tartja e bejegyzés…..
négyszög 2010.06.19 10:22:09
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
négyszög 2010.05.10 15:48:20
@uff én beszéltem:
Magamba nézek ahogy javaslod, de ettől még nem gondolom hogy nem írhatom le a véleményem:

Buci a KEDVENC színészem, lehet hogy szegénységi bizonytvány egyesek szerint de a sokoldalúságát még Ti sem kérdőjelezhetitek meg (mégha úgyis fordítjátok, hogy eladta magát)

De most hagyjuk őt békén. Annyit kapjon mint 'Uff én beszéltem' a részeg vezetése után ne többet és ne kevesebbet. És akkor is csak ennyit ha az ő TEHETSÉGE mellett neki TÖBB van megengedve. Sajnos ez meg fogja őt törni és pár éven belül lesüllyedt alkohlista színész (már csak csepűrágó lesz) és ez lesz a mi büntetésünk...
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
négyszög 2010.04.23 16:22:24
@Gretzky99: A Lengyel mecss 37:47 perce. Majd később felteszek egy macro képet korongról is mert egy kicsit más mint Madonna studióban hivatalos korongéként adnak. Pl: Ezen rajta ezen van Fasel elnök úr aláírása..... Meg a srácok érintése...
Szlovénia büntetőkkel győzte le Japánt, a találkozó után újabb két embertől megvált John Harrington szövetségi kapitány. A britek jelölték ki elsőként a végleges vb-csapatukat. A horvátok kedden utolsó edzőmeccsüket játsszák Szerbia ellen. Már a második percben…..
négyszög 2010.04.13 17:48:28
négyszög 2010.04.13 17:54:44
@á.m: @F. Kapus:
Most akartam írni, hogy Budai is meg Fodor is bennne van, úgyhogy tényleg nem up to date....Boccs
Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Stars, negyedszer is az idegenben játszó csapat nyert az OB I. elődöntőjében, így 2-2-re állnak a felek. Két emberelőnyös góllal 2-0-s előnybe kerültek a dunaújvárosiak, Korol és Borsos volt eredményes. A 38. percben Gröschl szintén…..
négyszög 2010.03.18 00:19:34
@solarys: Mögöttem Kercsó mester ült a 2. harmadban. Azt mondta, hogy "amit a Sándor Szilárd művel az egy szégyen..."
Valóban kissé indiszponált volt mint ahogy az egész Stars. Remélem a ma kihagyott helyzeteik legalább 10%-t holnap belövik.
John Vanbiesbrouck, a jégkorong-történelem legendás kapusa júliusban Budapestre érkezik. A magyar utánpótlás-válogatottak kapusaival bemutató edzésen vesz részt, erről tájékoztatotta a jégkorongblogot a magyar szövetség. Az egykori NHL-es sztár június 16-án, kedden 15 órától…..
négyszög 2009.06.09 19:03:12
Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban. Mint ebből az…..
Záró mérkőzésünkön a hatalmas berni arénának kevesebb mint a harmadát foglalta el a 3497 néző. A játék koreográfiája nem tért el az ezen a világbajnokságon megszokottaktól. Az ellenfél gyorsabb és erőszakosabb volt, nagyobb korcsolyázótudásával, biztosabb botkezelésével,…..
négyszög 2009.05.05 21:23:54
@jágör68:
Voltak németek. Ott álltak közöttün(!) a szektorban.

A jegy drágáságához (ami 19CHF volt) hozzászámítod, hogy Zürich-Bern odavissza IC jegy is benne volt (ami önmagában 96 CHF lett volna) már nem is olyan drága jegy.
Jégkorongban nincs bunda, nem először és nem utoljára bizonyították be az amerikaiak és a svájciak. Hiába juthatott volna a legjobb nyolc közé mindkét csapat egy komotós svájci győzelemmel, inkább a torna legdrámaibb mérkőzését hozták össze. Svájcnak hatvan perc alatt…..
négyszög 2009.05.05 21:19:13
@TomAce: We recovered from the injury to Julien Sprunger who has no damage in his neck, that's the most important thing tonight," Switzerland's coach Ralph Krueger said.

Ez legalább jó hír. www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/news/news-singleview-world-championship-2009/article/a-cursed-night.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=2866&cHash=0528a6bf84
Szerdán a C és a D csoportban is eldőlt minden, megvannak a középdöntősök, teljes a kieséses kör mezőnye. Igazán nagy meglepetés végül csak egy született, még kedden, az is a mi kárunkra: a németek vereségére gondolunk. Mától élesben megy tovább minden: szuperrangadók…..
négyszög 2009.04.30 12:26:10
@Emi2:
Ma az üzletről szól a kedvenc sportunk is. És Emi2, gondolj bele, ha ne adj' Isten 2014-ben itthon lenne a VB és magyarok pont nem lennének itt azt tiszta ráfizetés a szervezőknek. Mindig a hazai csapat vonnza a legtöbb nézőt ez természetes. Szerintem ezt a szabályt el kell fogadni mint a gravitációt.
A magyar válogatott viszonylag ritkán találkozik alsóházi ellenfeleivel. Németországgal 2006-ban, Dániával 2004-ben, Ausztriával 1985-ben mérkőztünk utoljára. Legyőzni még ritkábban szoktuk őket, de itt a kiválló alkalom, hogy javítsunk a mérlegünkön. Magyarország nincs…..
négyszög 2009.04.30 12:20:11
@Tillasz:
Mi ma indulunk 15-n gyerekekkel együtt. Piszkosul izgulunk (és kövezzetek meg) ici-picit örülök, hogy megveretek a Fehéroroszok mert így igazi igalmas tét meccseket nézhetünk és úgy is (miajelszó?) BEN' MARADUNK!!!
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Jégkorong Csehország–Dánia 5-0 2009.04.25 23:54:00
Túl nagy ellenállást nem bírtak kifejteni a dánok a szerintünk a világbajnokság fő esélyesei közé tartozó csehek ellen. A klasszis csatárok közül pontosan öt mutatta meg magát góllal, Hlinka kezdte, Marek folytatta, aztán jött Cajanek, Hemsky, végül Jaromir Jagr. Félelmetes…..
négyszög 2009.04.26 14:38:41
@kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból:
@Diewith:
@poraszabolcs:
@malibuhc:

Video bíró Div 1-ben 3:1 re vezet, hogy van.
Ettől még lehet, hogy nincs.
"Hogy vannak ma? – ezzel a kérdéssel és széles mosollyal fogadott bennünket a sajtóközpont információs pultjánál dolgozó középkorú hölgy, és aztán magától folytatta: – Gratulálok, nem gondoltam volna." Körbenéztünk, hogyan tálalta a magyar sikert a…..
négyszög 2009.04.25 17:21:46
@Dave55: Ez a téma lezárva.

Kérdés: Nemzetközi sajtó szakmai elemzést ír a magyarokról?
Az A csoportos vb első napjának szenzációját mi szolgáltattuk, még ha az igazi csoda el is maradt. Helyálltak a franciák is a svájciakkal szemben, de pontot szerezni ők sem bírtak. A tavalyi két döntős viszont tarolt. Ma a C és a D csoportban is kezdődik a harc. Az A csoport…..
"Jól játszottunk, de a szlovákok jobbak, és a jégkorongban az is benne van, hogy nagyon a végén dől el egy mérkőzés" – mondta Pat Cortina az MTI-nek a magyar–szlovák után. A szövetségi kapitány szerint nem kell elkeserednünk a 3-4 miatt. "Két dolgot…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Szombaton Jobb Dávid is távozott a válogatott kerettől, viszont vállsérülése után Kovács Csaba ismét teljes értékű edzésmunkát végezhet. Kialakult tehát az a 27 fős névsor, amelyik hétfőn Münchenben megkezdi a világbajnoki felkészülés következő szakaszát. Ha nem jön…..
négyszög 2009.04.12 09:47:33
@szorgalmas:

Nem vitakozni akartam, de még véleményem sincs...
Csak azt írtam amit láttam az edzésen: edzés vége előtt tíz perccel Scandella levezetést vezényelt, mire Ladányiék Szuper előtt körbe álltak vagy heten és lövöldöztek, a fiatalok "kosárba" lövést játszottak, Budai Feketével beszélgetett az "öregek" (Kangyal, Majoross!!) megengedték maguknak, h lemenjenek Jánossi egyedül korcsolyázgatott, lődörgött. Ennyi. Feltünő volt h egyedül van és ezt szerintem egy csapatkapitány tudja. És ha választani kell, akkor a csapategységet legkevésbbé megbontó embert küldi el. És nem azért írom mert nem vagyok Fradista;-)
Szlovákia 5-2-re verte Norvégiát a két ország e heti páros meccsének első találkozása alkalmából. Gólokat is mutatunk erről és a Svájc–Finnország mérkőzésről. Csütörtökön kiderült még, hogy a szlovák világbajnok Jozef Stümpel mégsem utazik a tornára. Stümpel…..