Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amigarockwell

519 bejegyzést írt és 300 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 éve már. Ha a Polip-Paróka gyerek lenne akkor elég sok minden keresztül ment volna, az úton, a lakáson stb, de mivel egy polip általában nem él ilyen sokáig (jó kis átverés mi?) ezért részemről legyen egy több képes mém gyűjtemény és éljek még…..
Minden nap egy olvasás és az irodalmárt távol tartja. ..
Nem lehet kivenni pontosan mire is gondolt a költő ezért tessék: "JÉZUS MEGHALT DE NE IZGULJ SZŰZ MÁRIA MEGINT TERHES" ..
Szokás szerint rég volt valami. pláne idén, na de majd most! És mivel mindig vicces a wc alapú poénok hát íme:..
Rég volt kontent, a konentot pedig nyomni kell (ahogy az egykoron híres magyar blogger és podcaster Plasztik Józsi monda) ezért egyben le lesz tudva kettő esemény, 6-án elmaradt a MIKIKE kontent (bár idő és egyéb hiány miatt amúgy se készül több) de ki szokott kerülni, idén ez elmaradt. És mivel…..
Nyertem a lottón és egyből meg is vettem az álomautót! Mondjuk, hogy animáció céljából szereztem...
Fóka mester egy kellően vicces alkotása:..
Polip-Paróka Gasztró rajzfilm 2021.11.15 11:53:48
És a pizza? ..
Mire gondolt a költő amikor nekiment a fának? ..
A légiírányítás ezt helyesli. ..
Röpke hihi videó egy éppen nem repdeső galambról...
Polip-Paróka 11 év hip hip 2021.08.24 10:45:35
Tegnap kellett volna ennek a posztnak kimennie, de nem az udvarra hanem ide a blogra. Mivel 11 éves a Polip-paróka! Heje huja hej. Csak így tovább kunkori úton,! ..
És valóban, mivel ez egy ingázós megoldás ezért újra sínen újra vonaton. ..
Jó kis cucc vagy akármi. ..
Hát akkor folytassuk a tegnapot. Csak ne lenne ennyire drága. ..
Jelenleg épp ez szól,viszont csak a lenti verzió található internetszerte, tehát ezt osztom meg. Egyszer felteszem dalonként is az összes hozzáférhető Gerebje dalt egyenként jó minőségben. De addig legyen ez. (Közben a Tengerzöld került sorra)..
 És mondá a kutya, hogy ez jó. ..
Polip-Paróka Kíngyom-bingyom 2021.07.15 17:27:51
Diktátor a beteg, ja nem diktál a beteg. ..
Szerencsére az állatok nem ismerik az idő fogalmát...
Hétvégi események egyikei. Mostanában érzem, hogy valami másként van, de ez akkor is kellett már...
"Ha tudnám, hogy egyszer véget ér, el sem kezdeném Nincs happy end, ez nem egy képregény" Közlési vágy vagy kényszer, bár jó ideje nem történt itt semmi, csak az éledt haladt és halad tovább a maga sajátos baszó medrében.  ..
Villányban is vállalnak? Vagy a villámban, ami lehet a házam vagy ami még viccesebb az evőeszközöm (bár ez elég hülyeség is lehetne, hogy az eszközöm eszik) vagy az általam gerjesztett villámban. Túl sok a kérdés. És akkor még ott van, hogy meg lett vilámcsapva: (kép után feloldás)  ..
Ezúttal egy 1998-as tv-filmet mutatok be, amely a légiirányítók munkáját mutatja be: Már amikor a helyükön ülnek és működnek a gépek... Itt van amúgy a cikk, amire utaltam a videóban. Érdemes elolvasni, nagyon izgalmas (és jobb képet kapunk erről a munkáról, mint ebből a…..
Amigarockwell 2021.05.15 14:04:11