Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fikaboy

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egyszer egy blogger, aki nagyon szerette volna az LG Optimus 2X-et tesztelni. Mivel a Telenor jó fej, az álom valósággá vált. Elvileg a készülék (Április 5.-től) kizárólag a Telenornál lesz elérhető. A teszt pedig nálunk, hiszen minket ért a megtiszteltetés…..
fikaboy 2011.04.05 23:26:46
@readya: Szóval nem vagyok egyelőre túl elégedett.
ez a mobil view idegesít...
fikaboy 2011.04.07 21:07:59
@readya: a browserben, ha.egy oldalnak van mobil verziója, akkor csak azt hajlandó behozni.
egyébként már kezdem megszokni és elég gördülékeny.
Én voltam a béna.
Honlapunk indításaként rögtön egy igen érdekes interjút olvashattok Varga Ferenc Józseffel!HB.: Mindenek előtt hatalmas megtiszteltetés, hogy elfogadtad az interjúra való felkérést!VFJ.: Ne túlozzunk! :)) Én is örülök.HB.: Nos, ha jól tudom, akkor eredeti szakmádat tekintve…..
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
Kontár Az élő-halott OTP 2010.09.20 23:54:00
Bár nem nézek televíziót, (búúú) a dumaszínház produkcióiba lépten-nyomon belefutok így is- az OTP-s viccmesélős bannerek okán. Ezzel nincs is semmi gond, ám ezzel a plakáttal már annál inkább.A fekete-fehér színhasználat, a furcsa komor arcok, no meg a kompozíció maga engem…..
Bár még csak kedd van, máris kijelenthető, hogy a hét legkínosabb beszélgetése hangzott el a mai reggeli Mokkában, amiben Tvrtko vendége Mogács Dániel, a Kétfarkú Kutyapárt Erzsébetvárosi polgármester-jelöltje volt. Az, hogy a viccpártnak nagyon rosszat tesz Magocs Dániel, már…..
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
A nap legszürreálisabb sajtóközleményéről szóló posztunkra válaszolt az érintett, és felszólított minket, hogy közöljük a válaszát. Közöljük is, mert az illem, meg az etika ugyebár.  "Kedves" F. András! Nagyon szép, hogy észrevették a közlemény…..
Elkészült a hivatalos és ingyenes Windows Live kliens a Symbian S60 rendszerű Nokiákra, és vagy idén év végén, vagy pedig jövő év elején az S40-es telefonokra is megjelenik a szolgáltatáscsomag, amely a csevegőkliensen kívül a Hotmailt, a keresőt és a személyes Spaces portált…..
fikaboy 2007.08.24 17:06:59
most tesztelem, de úgy tűnik a fring jobban bejön, azon egybe van gyűjtve a skypetól az messengeren át még a guglitalk is.
www.fring.com
és ugyanúgy ingyenes és lehet voip beszélgetni rajta, sőt, lehet a skype outot is használni, tehát, ha van egyenleged, ugyanazon az áron beszélhetsz külfölddel, mint az otthoni gépen, csak kell hozzá net előfizetés.
:)
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
fikaboy 2007.08.22 15:59:24
Én maradok, bár tök egyetértek.

Szerintem nagyon fontos a társadalmi szerepvállalás, ne mutogassunk a politikusokra, az államra, hogy ezis és ezis az ő feladata.

Van egy civil szervezet a példa kedvéért. A nevük Budapest rekonstrukció. időnként összeállnak, összedobnak 5-10 ezer forintot és az éj leple alatt, fehér overállban, pormaszkban kimennek parkokba, rendberakják a padokat, lekezelik télre, hogy ne rohadjon szét, így évekig pad marad a pad, összeszedik a szemetet, majd nem hagynak jelet, nyomot maguk után, hogy ezt ők tették, hanem szépen hazamennek. A hasznuk csak annyi, hogy nyugodtan, mosolyogva alszanak.
A polgár pedig csak annyit lát, hogy tiszta lett a jtszótér, a park.

Szerintem ez nagyon fontos üzenet.

Lehet itt kérem pofázni, hogy milyen szar, meg milyen bunkók vagyunk, meg nem teszi a dolgát akinek kéne....

bprekonstrukcio.tar.hu/index.html

Szerintem itt a megoldás, tök mindegy ki vagy, tehetsz a szaros országodért, a szaros társadalomért, mert megéri, mert itt nő föl a gyereked és ő ezt fogja látni példaként...

Könnyű kérem lelépni (ez nem vád, még, ha így is hangzik), de tényleg jogod van lelépni, ez tényleg jár neked is és mindenkinek, viszont sokkal nehezebb itt maradni és tenni a hazáért.

Félreértés ne essék, megértelek Bálint és én is gondolkodóba esem, amikor a keresztényi szeretet nevében megdobálják a melegeket, vagy amikor nap, mint nap felvonulást látok.

Én pont 36 éves vagyok és emlékszem a kötelező felvonulásokra, akkor kellet vinni a zászlót, ma ez érdem, ha viszed és viszik is, meg a táblát, hogy melyik polgári kör (ez régen brigád volt, vagy a franctuggyami).
Sajnos sok idő kell, míg kinövi a társadalom az elmúlt rendszer betegségeit, de én akkor is kivárom és elviszem a fiamat kreszparkot felújítani, takarítani, nem dobom el a szemetet, próbálok környezettudatosan élni, nem bántani senkit.

Tégy te is így!!!!
w Szabadság! 2007.04.04 06:00:00
Ha nem lett volna rendszerváltás, ha nem lett volna Gorbacsov, akkor ma nagy ünnep lenne: a felszabadulásé. Április négyről szóljon az ének, csilingelnék az úttörők vidáman. A Parlament előtt díszszemlén vonulna el mind a tizenöt tankunk. Hazánkba látogatna az SZKP első…..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..