Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Támogató

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szabadalmi leírás A találmány címe: Vízerőmű, állóvízbenFeltaláló: Indi Attila, 1212. Budapest XXI. Temesvári út 96. (100%)Levelezési cím: Indi Attila, 1202. Budapest XX. Perczel Mór utca 38. A találmány tárgya, alkalmazási területei:Mai kultúránk…..
Kivonat „Vízerőmű állóvízben”című szabadalomból Bejelentő: Indi Attila, 1212. Budapest Temesvári u 96Feltaláló: Indi Attila, 1212. Budapest Temesvári u 96, 100%Bejelentés napja: 2008. 12. 08. A rendhagyó telepítésű és ősi elemeket tartalmazó…..
Aki megépít ilyen erőművet, jól tudja használni, és úgy gondolja, hogy valami az alkotónak is kéne, önkéntes alapon utalhat a kutatások számlájára. Ha ez az összeg az így termelt és felhasznált energia piaci árának 1 % -a , azt szívesen várom, köszönettel elfogadom, de…..
Ha több, egymás viszonylagos közelségében lévő tanya, család, farm úgy határoz, hogy együtt, költségmegosztással épít erőművet, az ilyen társulást határérték vonatkozásában cégnek tekintem, és ha az energia felhasználás kapcsán nem lép be közöttük pénzforgalom,…..
Ennek mindössze két feltétele van:1. A létesítmény villamos teljesítménye természetes személy esetén max. 0,5 MW lehet, cég esetében max. 1,5 MW lehet.2. Az így termelt villamos áramot nem kapcsolja semmilyen szolgáltató hálózatához, és egyéb módon sem jelenik meg vele az…..
Ön előtt van, egy megoldás, mellyel kielégítheti saját villamos energia szükségletét. Azt épp nem mondom, hogy egy városban a kert végében praktikus lenne, de az első példányt én így építettem.Ha viszont Ön egy farmon, tanyán, vagy más elszigeteltebb helyen él, ahol gond az…..