Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kivulallo

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János annyira belemámorosodott a Fényességes Diadalba, hogy azt delirálja a szentem, ők nem csak Magyarországot hanem egész Európát leigázták. Így aztán fogja a forradalmi láncfűrészt és nekiront a norvégoknak: "szeretnék, ha nem politikához vagy politikai pártokhoz…..
Az állam nemrégiben átvállalta valamennyi önkormányzat teljes adósságát, nagyjából 1200 milliárd forint értékben, a fideszes politikusok pedig ezzel kampányolva járják az országot, és a döntésről, az adósság "eltűnéséről" bizonyságlevelet adnak át az…..
Naiv ügyfél cége folyamatos kapcsolatban állt a NAV-val, ennek ellenére csak az idei adóbevallásnál derült ki, hogy tavaly nyáron törölték az adószámukat, azaz háromnegyed éve nem létezik a cég. Elég kafkai helyzetbe kerültünk, és azért írok, hátha tudtok segíteni a…..
Az biztos: jön a tranzakciós adó, de hogy milyen formában arról csak sejtéseink vannak. Az Origo információi szerint - ahogy azt tegnap mi is megírtuk - a kormány egy olyan megoldást vezetne be, ami azokat a pénzügyi műveleteket adóztatná meg, amelyet a lakosság és a termelő…..
Fotó: hvg.hu Hétfőn a parlament elfogadta a kiemelt beruházásokról szóló törvény módosítóit, amelynek segítségével egyszersmind módosították a közbeszerzési törvényt js. Kedden a parlament tárgyalta, az örökségvédelmi törvény módosítását, és a földmérési és…..
kivulallo 2012.04.05 16:32:57
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: Szakértő kormányt akarok!!!A jelenlegi kormányban nem sok van hozzáértő emberekből. (Kósa, Szíjjártó, Selmeci Gabika stb.) Édesanyám mondta egyszer, ezek soha egy percet nem dolgoztak rendesen, hát mitől értenének egy ország vezetéséhez?!
kivulallo 2012.04.05 16:59:47
@Sadist: Nagyra tartom szakmailag, csak valahogy nem volt jó párt...Próbáltam a szavazatomat a kétharmad ellen felhasználni úgy, hogy közben ne erősítsem a bal és szélsőjobb pártokat. Volt egy vitám egy Fidesz fanatikussal, próbáltam érvelni, hogy ez a kétharmad nagyon veszélyes víz és visszaélésre ad okot, amivel bármit el lehet érni. de ő hajthatatlanul mondogatta: nem élnek vele vissza...legyek egész nyugodt. Nos, annak nem mondanám magamat.
kivulallo 2012.04.05 17:50:17
@tintamin: az indíték?korlátlan hatalom. Minden megalomán ezt akarja elérni. MÉG TÖBBET AKAROK. Ez betegség. Soros és a többiek...kell még egy jacht.
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második a legfrissebb információkkal, végül a legutóbbi itt olvasható.) Olyan tömegben érkeznek a feljelentések a rendőrségre minden idők talán legnagyobb magyar…..
kivulallo 2010.01.12 16:19:01
@geesix: gondolom azért mert itt mindent egy helyen lehet, de szerintem nem azt kellene vitatni, hogy melyik ember pl. milyen autót választ. Ami közel áll hozzá vagy kielégíti. Itt is igénybevettek egy bizonyos szolgáltatást ami csődöt mondott. Nyilván mindennek van 100 más módja...de itt nem ez a lényeg.
kivulallo 2010.01.12 16:21:23
@brlv24: tényleg azt nem is néztem, hogy a fizetésnél a kapcsolat https.legalább az ok?
Egy a napokban történt eset, miként tojnak a fejünkre az egyik nagy hipermarketben. Mivel a lakásom a földszinten van és néha akadozik a víz eltávozása (vélhetően az alacsony lakás mivolta miatt) kedves barátomtól telefonos segítséget kérve és néhány lefolyótisztítót…..