Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speculum

13 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SZOLIDARITÁS MOZGALOM köszöni szépen!Mióta hál istennek eltűnt az ECHO-TV adásáról Bencsik András, hatalmas űr keletkezett a kormánypárti dicsőítés területén, kívánjon az bármilyen nyilvánvaló hazugságot is. A HÍR-TV  igyekszik betölteni ezt a médiatörténelem sötét…..
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
Vastagbőr Erőt, egészséget! 2011.05.02 09:01:00
Több hete országos fókuszban van Gyöngyöspata, az oda kivezényelt rendőrökkel együtt. Azt hinné az ember, hogy ha már reflektorfénybe kerültek, akkor nem szenvednek hiányt semmiben, hiszen nem hiányzik egy újabb blama Pintér Sándoréknak ... A TMRSZ rendőrségi szakszervezet…..
Jason Priestley még mexikói szappanoperás folytatást is el tudott képzelni a tinidrámának. ..
speculum 2011.04.29 21:57:21
@Lendvai Ildikó: Ildikó! Eladó csődörszamár nem érdekel? :)
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Veiszer Alinda az m1 Záróra című műsorában beszélgetett Kathleen Gatival, azaz Gáti Katival, hazánk egyik legismertebb sorozatszereplőjével, aki rengeteg amerikai sorozatban volt már epizodista. Érdekes interjú, érdemes megnézni. ..
speculum 2011.03.06 11:40:03
@plurális zóna: biztos nem elég nagy az m2-es logó a jobb felsőben... :)
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
Hajdú Péter Facebook-csoportot hívott életre Vágó Istvánt főpolgármesternek címmel, és ez valószínűleg az elmúlt hónapok legszimpatikusabb húzása tőle. Hajdú Molnár Gyula XI. kerületi polgármester odavetett félmondatára reagált eképpen. A szocialista polgármester ugyanis…..
A Fidesz zseniálisan egyedülálló politikáját csodálva most kivételesen nem nekünk kell felcsatolni a szopóálarcot. Ezt megtehetik a felvidéki magyarok. Azaz pontosabban, ők mondtak nemet a kettős-állampolgárság kényszerébe passzírozott MKP-ra. Azonban a Híd bejutott a…..
speculum 2010.06.13 19:52:38
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Sokan kivesézték már a rettenetes ötletet a kötelező vasárnapi zárva tartásról, most, hogy a KDNP is felkarolta ezt a jó ezer évvel ezelőtt aktuális kezdeményezést. Nem akarom sokadikként elkezdeni védeni a kapitalizmust és a szabad piacot, benne a nyitvatartási idő szabadon…..
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Speculum Ora te labora. 2009.08.24 17:22:00
Munkát taláni nehézMunkát találni manapság ugye nem könnyű. Ez tény. De ha már abba a helyzetbe kerültünk, hogy adott pillanatban nincs hol dolgozunk akkor mégiscsak be kell vetni valami okosságot annak érdekében, hogy legyen. Ha persze - velem ellentétben - éppen nőből vagyunk…..
Internetes tévét indított Sváby András videoklinika.hu címen. A portálnál több médiaszemélyiség, vagy félig-meddig médiaszemélyiség is fölbukkan, mint Csernus doktor, Czeizel Endre, Gombos Edina (ő a Baba-mama rovatot fogja vezetni, ha minden igaz). Sváby a Borsnak azt…..
Hajdanában danában, a 30-as évek táján Pesten több kabarészínpad volt mint talán bárhol a világban. Aztán még a "dühöngő" szocializmus évtizedeiben számos jelent - a társadalmi berenezkedés elétére ellenére is - bekerült a televízióba, főleg a 70-es, 80-as…..
A ma felnövekvő média-gerenrációnak szinte hihetetlennek tűnik, hogy egyszer - nem is olyan - régen a 80-as években, és a 90-es elején még csak egyetlen tévhíradó műsorából választhatott az aki híréhségét kívánta enyhíteni. Igaz, a rendszerváltozás előtt többnyire…..
Amióta világ a világ - vagyis tévé, a tévé - sportközvetítések márpedig vannak. Igaz a legendás angol-magyar 6:3-at még csak a rádió hallgatói élvezhették élőben - lévén, hogy tévé még magyarhonban nem volt - ma viszont már szinte nincs olyan jelentős sportesemény amit ne…..
RetroTv Van benne valami 2009.03.02 20:22:05
Ki ne emlékezne a 80-as évek vége, 90-es évek eleje egyik legnépszerűbb játékára, a Van benne valamire, amiben még Dolly is feltűnt a főcímben, a már-már legendás karosszékben ülve, és énekelte a főcímdalt. Nos és persze Vágó István hamisíthatatlan (és igen népszerű)…..
Ha Tibi bácsi, azaz Dévényi Tibor nevét a mai tévénéző meghallja akkor elsőként a Három Kívánság című műsor társul hozzá a képzeletünkben, mely előtt mindannyian - akár gyerekként, akár szülőként - ültünk hétvégente, és vártuk a pontos labda dobásának ritális…..
Akinek az életkora legalább 2-essel kezdődik (és két számjegyű) bizonyosan emlékszik a 90-es évek elejére, egészen pontosan 1992-re, amikoris Magyarország csatlakozott az Eruvízió egy már évtizedes múltra visszatekintő játék-sorozatához, a Játék Határok Nélkülhöz.Az volt…..
RetroTv Beköszönő 2009.03.01 14:56:24
Kinek ne lenne valamilyen emlékezetes "tévé-emléke", hiszen még ma is - de a 80-as, 90-es években méginkább - uralja mindennapjainkat "A" tévé. A tévére költünk, a tévét óvjuk, a tévét sajnáljuk ha elromlik - és így tovább. Ebben a blogban…..