Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Forrási Róbert

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Jó reggelt kívánok, nyolc óra van, szeles, változékony szombat áll előttünk, részletes időjárásjelentésünket a most következő hírek után hallhatják.”- mondta a rádió. De a továbbiak már nem érdekeltek, csak az, hogy nem fog esni az eső. Elfordítottam a kulcsot, levettem a gyújtás, kiszálltam az…..
Hamarosan megmutatjuk, milyen érdekességeket láttunk a Tuning Shown! Ízelítőnek fogadjátok szeretettel ezt a verseny Wartburgot, és gyönyörű pilótáit...
Csendélet valahol Nógrádban. A faggyal dacolva várja az Octavia TS, hogy értő kezek végre újjá varázsolják. Fotó: Pentax Spotmatic+Takumar 50mm f1.4+Kodak Gold 200..
Célunk nem kevesebb, hogy bemutassuk: ma is lehet öreg vasakkal - akár napi rendszerességgel is - együtt élni. Leírjuk mennyi szívás, munka, és energia ezeket az gépeket életben tartani, hogy aztán megmutathassuk Nektek milyen jó érzés elkapni egy elismerő pillantást, egy kedves…..
Forrest's Blog Az indíték 2011.04.25 16:58:00
 Lassan éledezik a blog, kezdem kitapasztalni a kezelőfelületet, az oldaldobozok működését, stb. Tegnap este még lecseréltem a fejléc default képét is, bár nagy kínok árán találtam csak olyan panorámát, amit torzulásmentesen be tudtam illeszteni. Nem gondoltam volna, hogy…..
Maros Mozi A Maros mozi karácsonya 2009.12.22 00:52:00
A Sínjárók című filmet vetítették le a MAT 17 által szervezett karácsonyi vásáron és kiállításon, amelyet az újjászülető Maros moziban tartottak.A megnyitón úgy negyvenen voltak, a rendezvényt december 18-án pénteken Riz Levente polgármester és Rózsahegyi Péter…..
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
Forrási Róbert 2009.12.21 20:43:53
Forrási Róbert 2009.09.14 11:21:02
Csak úgy megsúgom, a végén is i van: nem Infinity, hanem Infiniti...
www.infiniti.hu/
Izgalmas ez a fekete-fehér, de nagyon zavaró az a hajó(meg talán autó) ami a fényszóró alatt tükröződik. Viszont fini a motorháztető...

Ettől függetlenül úgy érzem, hogy a blog mottója nem mindig teljesül a képekre. Ugyan válogatott képek, de némelyik nem felel meg alapvető technikai szabályoknak(élesség, fehéregyensúly, belógó tárgyak a kép szélén, stb.).
Ezek az indafotó legjobb képei?