Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papi19

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Kedves Munkahelyi Terror Blog! Legutóbbi állásjelentkezésem történetét szeretném megosztani veletek, amiben a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatójának HR-esei 10+ óra munkát igénylő próbafeladatot adtak a…..
papi19 2017.10.04 23:03:27
@ariskerase: "Ha egy munkaerő kell behívom kap egy hetet és látom hogy ért-ehozzá amit csinál vagy sem, ehhez felesleges 50 kört futni"

Persze, hólapátoláshoz meg árukihelyezéshez nem kell annyira válogatni, de egy pénzügyi vagy logisztikai, stb. területen (jellemzően multinál), ahol a betanulás is heteket vesz igénybe, baromira nem mindegy hogy kit veszel fel.
papi19 2017.10.04 22:55:26
@FlybyWire: pontosan ugyanez volt velem is, gyakornok lányka szépen felolvasta az összes kérdést a papírjából, majd a végén megkérdezte a fizu igényt.
Amikor mondtam, hogy ilyenekről inkább beszéljünk egy személyes interjú után, addig-addig mondta, hogy csak kinyögtem, utána hatásszünet :)
Aztán persze a 2 héten belül semmi.
Einstein mondta állítólag: „A kamatos kamat a világ nyolcadik csodája. Az, aki megérti, kapja… aki nem, az megfizeti.” Más források szerint úgy fogalmazott, hogy „…a kamatos kamat a világ legnagyobb matematikai felfedezése.” Álmatlan éjszakákat nem fog okozni, hogy „válasszak” a kettő közül, a…..
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
papi19 2017.07.26 22:13:12
@Bicepsz Elek: részben jogos, de azt a nav küldi nem a földhivatal. És azt se mindig, lehet illetékmentesség, stb., de erről nem szól a fáma.
papi19 2017.07.26 22:19:11
@horex: szerintem csak akkor ha banki kölcsön is játszik. Akkor adásvételi szerződés, FH, széljegy, banki szerződés, bank utal, még egy kis papírmunka és akkor széljegyből rendes bejegyzés lesz. Amúgy nem tudom miért kellene, bár nem vagyok ennyire jártas a témában.
papi19 2017.07.26 22:20:56
@MrZed001: kis magyar valóság :D
  Kevés toleránsabb embert ismerek, mint a barátnőmet. Teljesen laza, felőle aztán tényleg bárki azt tesz, amit akar, őt nemigen hozza ki semmi a sodrából. Barátnőm nem vallásos, a gyereküket meg se keresztelték. Amikor a gyerek iskolába ment, mégis hittanra íratta be, két okból kifolyólag. Az…..
papi19 2017.02.28 22:32:56
@Mikrobi: "nyilvánvalóan hazugság"
Mégis mitől lenne ez ennyire nyilvánvaló?
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
Kumin szerint Mit ér egy lájk? 2011.06.25 14:10:19
Ritkán szoktam magányosan érezni magam. A minap mégis megtörtént. Egy velem egykorúakból és inkább fiatalabbakból álló társaságban a beszélgetés egyik résztvevője feltette a kérdést: kinek nincs Facebook regisztrációja? Egyedül tettem fel a kezem. Biztosan nem a technológia…..
 Hétfőn újabb hasznos információkat kaptunk a CP-ről. Dr. Luís Borges minden fontosabb dolgot elomondott róla, néztünk videókat is, tényleg nagyon hasznos volt. Emellett nagyon szimpatikus volt, jól elbeszélgettünk vele. A délutánunk szabad volt, így Alinával úgy…..
Rémálom blog Javaslatok? 2007.04.25 20:05:00
Na akkor Transzi mester javaslata szerint íme egy szekció, ahol javaslatokat lehet tenni. Nagyjából mindenki tisztában van az események alakulásával, a pillanatnyi helyzettel. Akkor most hogyan tovább? Mit gondoltok? Csak zárójelben jegyzem meg, hogy már megvan a magam kis…..
Rémálom blog kérdések... 2007.04.09 20:30:00
Már három hete, hogy Koppenhágában voltunk. Azóta egyszer sikerült beszélni a fiamnak M-el, akkor is csak pár percet. A lány azt mondta, hogy amíg a fiam nem rendezi a helyzetét az egyházzal, addig nincs miről beszélniük. És letette a telefont. Azóta nem elérhető. Sem…..
Rémálom blog hehe... 2007.03.27 14:40:00
Megkaptam a narancssárga papíromat az egyháztól, amit -szkenner híján- most begépelek: SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ BUDAPEST HCO ETIKAI UTASÍTÁS…..
papi19 2007.04.12 22:03:52
Kedves László! A kérdésket elsősorban hozzád intézem, de szívesen fogadom a válaszokat bárkitől, aki tud válaszolni rájuk. A bennem kialakult ellenszenv ellenére megpróbálok objektív maradni. 1. Ha ez vallás, akkor miért kell ennyit fizetni az auditálásért, képzésekért, és mindenért? Nem lenne ésszerűbb, ha mindenki annyit fizetne, amennyit gondol, annak arányában, amennyire sikeresnek érezte a képzést? Ez így színtiszta üzlet, nem vallás. 2. Felteszem igaz az, hogy a jelöltek súlyos százezreket, hosszabb idő alatt pedig akár milliókat fizetnek ki. Valaki írta, hogy a befolyt pénzek mind jótékony célra mennek. Például? Ennyi pénzre nincs szükség még egy ekkora szervezet fenntartásához sem. Főleg hogy sokan a kezdetekben éhbérért dolgoznak az "egyházon belül". (Felteszem hogy ez is így van, de ha nem, akkor is kíváncsi vagyok hogy milyen jótékony célokra megy el a pénz. KONKRÉTAN.) 3. Miért vannak a szcientológusok ennyire a pszichiáterek ellen? Ha a "vallás" annyira toleráns, hogy mindenki megtarthatja saját vallását, legyen keresztény, zsidó, vagy bármi, akkor hogyhogy nem tolerál egy olyan SZAKMÁT, amelyiknek ugyanaz a küldetése, segíteni az embereken, csak éppen más módon? 4. Milyen szervezet/ember szabhatja meg bárkinek is, hogy kivel találkozhat, és ki számít számára káros tényezőnek? Milyen alapon tiltanak el tagokat a családjuktól/barátjuktól/barátnőjüktől, mert ő(k) káros(ak) az "egyházra" nézve, és ezért ellenségek? Ilyen utoljára a középkorban volt, úgy hívták hogy inkvizíció. 5. Ha ez a "vallás" tényleg jó és segít megváltani a világot, akkor miért tiltották be több helyen, illetve miért volt szükség a strasbourg-i bíróság ilyen jellegű ítéletére? Vagy: miért kételkednek az emberek abban, hogy ez valóban vallás-e? A vallások között, legyen keresztény, zsidó, muszlim, buddhista, vannak ellentétek és gyűlölködések is szép számmal, de kölcsönösen elismerik egymást, mint vallások. A szcientológia vajon miért kivétel? Azt hiszem objektívek voltak a kérdések, és tényszerűek is. Még millióegy dolgot szeretnék kérdezni, de azok már nem éppen mentesek az előítéletektől, és egy részük lehet, hogy csak feltételezésen alapul, úgyhogy legyen egyelőre ennyi elég. Várom a válaszokat. Ha ide, nem jön, elküldöm neked személyesen, ahogy feljebb erre a lehetőséget kínáltad. anafeb és fia: Sok sikert és kitartást kívánok, remélem helyrejönnek a dolgok! Ha a jövőben úgy alakul, hogy tudok valamiben segíteni, rám számíthattok