Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JeSSica

23 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szokásos nap... vagy mégsem Meleg nyári nap volt a mai. Még egy kicsit vizes volt a talaj a tegnapi esőzés miatt.Az első órám tesi és az általam legjobban utált felmérés volt soron, a törzsemelés. Legalább egy kettest össze kellet hoznom, hogy…..
WANNABE! Írni fogok!! Szünet! 2010.05.10 19:08:00
Bocsi, de mmost egy kis szünetet tartok. mert itt az év vége és vizsgázok, és május végén 9 napra Angliába utazok.Várható visszatérés/folytatás: Június 11 után!..
Nem akarlak elveszíteni! Ez a bál meg a költözés Beni életében is nagy változást hozott. El kellett szakadnia Mirától, akivel sikerült megtalálni azs összhangot. Nagyon betett neki Annabell is. "Odanyújtottak" neki egy teljesen ismeretlen lányt párnak, miközben ő…..
Nem rég, mikor kijött Avril Lavigne új száma, az Alice underground, keresgéltem a kottát a számhoz ( még mindig nincs meg, küldj e-mailt ha megtaláltad) és olvasatam pár véleményt a számról és Avrilről. Volt olyan rajongó aki rühellte ezt a számot, volt akinek tetszett; nekem is…..
A bál Ren az üvöltése után nagyon furcsa lett. A szemei tágra nyíltak, majd egy pillanat elteltével félig nyitottá váltak. Őrült tempóban lihegett egy percig - ez volt az az idő, amikor visszaemlékezett - utána pedig odébb állt. Szörnyen nyúzottnak tünt. Bocsánatkérően…..
A valódi arcod Rent hirtelen elöntötték az emlékek. Csak sodródott az árjukban, vissza a messzi-messzi múltba. Az első kép amit ki tudott venni egy öt éves kisfiú volt. Sírt és a szülei mellette álltak és vígasztalták. Az ember öt éves korára az ember kapcsolatokat épít…..
JeSSica's blog Unalom inforamtikán 2010.02.08 12:40:00
Elég régen írtam, de msot a másik blogomon dolgozom. ÍROK!!! Most meg itt ülök és unom a fejem a 3. emleten az infó teremben. Alig vagyunk! Piroska ( aki valójában Fanny, de elhallgatom a nevét) valami zenét hallgat a tanári gépen.....komolyan, mi ewz???? Egy msáik osztálytárs ( na…..
Emlékek homálya- Akkor szombat este a discoban! Én hívom meg Csongort! - kiáltotta utánam Fruzsina.Péntek délután a suliból indultunk haza a legjobb barátnőmmel, Fru-val. Megbeszéltük, hogy együtt megyünk a szombat esti jégdiscoba és elhívja az unokatesóját, Csongort, aki egyel…..
JeSSica 2010.02.07 21:05:27
@wolfgirl15:
A rajzolóson módosítottam! A végén pedig éppen ez a lényeg, ráveszi az olvasót, hogy agyaljon az esten! vagy te nem éreztél így??
Új otthonom- Hahh! - sóhajtottam, és elnyújtóztam a franciaágyon. Egy hónapja lakom itt és még be sem jártam a palotát. Csak bámultam a magas mennyezetet, ami gyönyörűen volt festve rokokó stílusban, akár csak a szobám. Az egész kastély azért nem volt ilyen csicsás. A …..
JeSSica 2010.01.25 20:37:38
@wolfgirl15: azért rövid mert még nincs vége és most csak ennyire volt időm! An kösz a kritikát! megpróbálom átírni!!
Ren" Nyitom!"Öt perc múlva apa egy szomszéddal, Rennel és egy lánnyal állított be.- Mr. Imahara, engedje meg, hogy bemutassam a csládomat: a feleségem, Amina, a fiam, Herri - ekkor képzeletben kitéptem a a hajam, mi a jó neki abban, hogy a Harryt magyarosan mondja??? - és a…..
Rika és Sophie A nevem Sophie. Igazából Szofi-nak kéne írni, mert magyarok vagyunk, de így szörnyen néz ki!Szerintetek is? Annyira nem is Szofi, inkább Szofi hercegnő. Hercegnő, hmm. Megint magyarul. Legyen inkább angolul: Princess, elvégre a Sophiehoz sokkal inkább illik. Tehát…..
JeSSica's blog EKF megnyitó 2010.01.15 19:58:00
Hello!Kicsit megkésve, de szeretnék bezsámolni egy életre szóló élményről, amin részt vehettem. Kitalálhattátok, a pécsi 2010-es EKF (Európa Kultúrális Fővárosa - a gyengébbek kedvéért) megnyitóról írnék, nem úgy, mint az újság-beli lehurrogó kritikák, vagy az…..
JeSSica's blog Este az utakon 2009.11.14 19:23:00
Szijasztok! Éppen most értem haza...egy hosszú útról. Már délután elindultunk, de csak most értem haza. Kicsit mesélek nektek milyen szemmel láthatod az esti tájat a hátsó ülésről.Egészen idáig aludtam......mikor felébredtem már sötét volt, és a fele utat meg is tettük. Na…..
JeSSica's blog Színvonal 2009.10.13 20:59:00
Szóval kicsit úgy gondolom, hogy nem valami színvonalas eza blog, mert nagyon ritkán írok, ráadásul sosincs erőm vagy időm befejezni amit írok, szóval mostantól igyekezni fogok kihozni a maximumot a blogomból. Ebben az ügyben pedig úgy tudnátok segíteni, hogy írtok…..
JeSSica's blog Nyaralás 2009.07.16 13:43:00
Nem rég jöttem haza a nyaralásból. Mezőkövesden volt a szállásunk, pontosabban Zsóry-fürdőn, és egy hetet töltöttünk itt a családdal. Első nap úgy gondoltuk, nem megyünk túl messze szal csak Matyóföld szívében, Mezőkövesden néztünk körül. Nagyon szép hely egyépként.…..
JeSSica's blog Vakáció!!!!!!!!! 2009.06.12 08:01:00
Yeeeeeeeeeeee!! Végre itt a vakáció...ez az utolsó nap és nekem már csak termet díszítenti kell bemenni. Aztán délután ballagás....és verset mondok meg én veszem át a zászót másik 2 évfolyamtárammal együtt. Remélem jól sikrül, mert hát én nem vagyk az a nagy szöveg-mondós…..
JeSSica's blog May 2009.05.03 17:27:00
Elsején volt a szülinapom! Állati jó, csak egy a bökkenő, eddig még csak 1 ajándékot kaptam. Hogy miért? Az a helyzet, hogy itt az unokatesóim ballagása (12-ből) és én is fellépésen voltam. Na, de nem baj, hiszen jövő héten Kolozsvár a táncosokkal 7-10-ig és utána kapom a…..
JeSSica's blog Sok minden...=) 2009.04.04 20:45:00
1 hónapja nem írtam és ezt gyorsan be kell pótolnom.Először az új mangakönyvemről írnék, a Bolondok aranyáról. Nagyon jóh!!Vagy 1 nap alatt 5-ször elolvastam és ruhákat is terveztem. Szóval teljesen meg vagyok elégedve a könyvvel, de még sajnos csak az első kötet van nálam.…..
JeSSica's blog Nem is tudom.... 2009.02.18 20:23:00
Az élet az valami félelmetes. ha az ember leül a TV elé és mondjuk bekapcsolja a Spektrumot,National Grapichot vagy ilyesmit olyan dolgokat láthat, hogy az csak na. Már a szavak is olyan egyfajta csodáló félelemmel töltenek el..olyanok, amiket ott mondanak. Pl: apokaliptikus,…..
JeSSica's blog Pictures 2009.02.11 19:03:00
Hát nekem van egy nagy álmom, mégpedig az, hogy mangaka szeretnék lenni. Olyan személy aki mangákat készít. A manga pedig japán képregény...mondjuk ennyit erről egyszerűen.Néhány alkotásom: ..
JeSSica's blog Of course rokokó 2009.02.11 18:42:00
Áhhh ezt a címet,de Természetesen rokokó. Igazából nem is tudom mért szerettem bele ebbe a stílusba, ahol a művészek maximum 1 négyzetcsentiméternyi dísztelen felületet hagynak. De nekem tetszik. Valahogy úgy magával ragad. Utána is néztem a Wikipédián meg a Googleban képeket…..
JeSSica's blog Verselek 2009.02.08 17:06:00
Hát nézzük csak. nem vagyok valami Petőfi,de azért van 1-2 dolog ami megihlet. Ezek pedig akkor születnek. Pár belőlük:Élmények a szalagavatóról   Tegnap egy szalagavatón jártam, Ott mindenfélét láttam. A lányok nagy ruha-költeményekben, A fiúk szép fekete…..
JeSSica's blog Túra a Mecseken 2009.02.07 15:56:00
A mai délutánt úgy próbálta elütni a család, hogy sétálni indultunk a Mecseken.A Remete rétig kocsival mentük, ott kiszálltunk és nagy csodálatunkra egy hókupaccal találuk szembe magunkat. Kinézük az úti célunkat és elindultunk. Apánál volt videokamera, így azt terveztem,…..
JeSSica's blog Magamról 2009.02.07 15:52:00
Ha már így blogba kezdtem írnék pár mondatot magamról is.Egy lány vagyok, aki már 8-10 éves kora óta rajong az animékért és imád sportolni, zenét hallgatni, táncolni. Mindig szívesen próbálok ki új dolgokat is.Kedvenc animéim:Kaleido StarTokyo Mew MewBleachFullmetal…..