Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don kartács

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időjárás még tegnap is olyan ígéretesnek tűnt - szép napsütés, de nem túl meleg idő, így kifejezetten jól esik majd a tűz körül tevékenykedni, gondoltam. Vidáman pácoltam be a húsokat, készítettem elő a bogrács tartalmát, és előre örültem, hogy végre "real time" fogok főzni: mivel a…..
A hipermarketek sajátossága, hogy a fogyasztási cikkek mellett bárdolatlan vásárlói magatartásformákból is széles választék tárul elénk. Nagyon sok apró suttyóságot lehetne találni, ha részletesen kutakodnák az áruházi polcok környékén. Mi ezúttal a hipermarket-furkóság…..
don kartács 2010.04.05 13:20:14
#5 BÉNÁZÁS A BEVÁSÁRLÓKOCSIVAL: szerintem nem zavaró. Ha otthagyja valahol a szarját az útban akkor egyszerűen arrébtolod kicsit és voila! máris elférsz. Némelyik agyhalott ilyenkor hajlamos csúnyán nézni, de hát hadd nézzen, azért van a szeme. Ha úgy van az útban a kocsi, hogy a hozzátartozó emberszabású is éppen csimpaszkodik bele, akkor meg egy határozott "Elnézést! Szabad lesz?" kérdés egy zóna adag mosoly kíséretében azonnal megoldja a problémát. Mit kell ilyen apróságokon felbaszódni?

#4 TUDATLAN VÁSÁRLÓ:
Az hogy téblábol engem nem zavar. Miért ne téblábolhatna? Az hogy széthagyja a csabai kolbászt már sajnos a prosztóság kategória de igazából szerintem ez sem zavaró. Felröhögtem mikor egyszer a síkosítók mellet egy tubus epokitt ragasztót láttam...

#3 ZÖLDSÉGLEMÉRÉSSEL TRÜKKÖZÉS:
Na ez már igazi szánalmas balkáni vadparaszt. Mindig jól szórakozok mikor bebukik a faszságával a kasszánál néha és égővörös fejjel műfelháborodva pampog hogy "HÁ' mé diccse nóóórmálissan kiíírvaa?" Legalább tudok kikből önbecsülést meríteni.

#2 HELYBEN FOGYASZTÓK,#1 PÉKÁRUT CSUPASZ KÉZZEL FOGDOSÓK: ÁÁÁÁ ez az igazi büdös tirpák! Szinte ugyanaz a kategória. A lédig aszaltgyümölcsbe vígan belemarkol és majszolgat, összanyomkodja a redvás kezével a kenyeret, túrja a péksüteményt, lecsipkedi a szőlőt. Előtte meg lehet hogy éppen a férges kutyájának a seggét vakarászta a bolt előtt, vagy mittudomén. Az ilyenekenek feldugni a seggébe egy sajtos stanglit a fején meg szétverni egy háromhetes csontszáraz erzsébet kenyeret.
Kellemes dolog családdal, barátokkal bejárni a Földközi tengert egy hajó fedélzetén. Reggeli St.Tropez -ban, vacsora és Suissesse koktélok San Remóban, ahol jazz fesztivál van, napközben pedig napozás a fedélzeten. Johnny Depp is kedveli az ilyenfajta foglalatosságot, ezért is vette…..
don kartács 2010.04.02 15:10:25
Nem azért, mert a ma reggeli futam első 30 körében több esemény történt, mint az előző évadban összesen, nem azért, mert ismét versenyben láthatjuk a sportág vitathatatlanul egyik legnagyobb alakját, és még csak nem is azért, mert Sebastian Vettel személyében egy nagyon…..
don kartács 2010.03.28 11:25:58
Speciális kamera vigyáz a kocsikra a parc fermé helyett idén az időmérő és a futam között.Közel egy napig nem érinthetik az autókat, tavalyig egy nagy garázsba – a parc fermébe – vitték az összeset, Bahreinben viszont minden istálló boxába egy-egy kamerát…..
addict Illat 18 éven felülieknek 2010.03.20 17:40:00
Mivel tavaly mi is beszámoltunk a megszületéséről, azóta talán mindenki hallott már a meglehetősen lényegretörő, Vulva fantázianevű illatszerről. Ennek lényege, hogy a gyártó és a reklámok ígérete szerint éppen azt tartalmazza, amit a neve ígér, vagyis egy üvegcsényi…..
Az első nagy, össznemzeti "reklámfail" a jelek szerint nem más volt, mint az 1848 március 15-én elterjedt és a forradalom szimbólumává vált nemzeti színű kokárda, a nemzeti összetartozás és büszkeség jelképe. Eredetileg ugyanis, a heraldikai szabályok szerint…..
A Le Whif olyan édességet dobott piacra, ami valószínűleg egészen rövid időn belül felforgatja majd a piacot. Egyetlen kalória bevitele nélkül élvezhető ugyanis gyakorlatilag bármilyen ízesítésű csokoládé, és nem is akárhogyan: a Le Whif nem megehető, hanem belélegezhető…..
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
don kartács 2010.03.13 20:12:04
Hóbelevanc Music Television R.I.P. 2010.02.12 09:30:00
Valamivel több, mint 28 évvel ezelőtt elindult valami. 1981 augusztus 1-én felhangzott John Lack szájából a mondat: „Ladies and gentleman, rock and roll”, és elindult hódító útjára a Music Television. Elsőként stílszerűen a The Buggles – Video Killed the Radio Star…..
don kartács 2010.02.12 12:08:41
@spinat: baszki ugyanezt akartam írni! :DD
don kartács 2010.02.12 12:09:50
don kartács 2010.02.12 12:15:37
@walter77: Rebecca de Ruvo az a szőke áru volt a DialMTV-ből?
Belsőség A Hiéna arca 2010.02.02 11:28:21
A mellettem egész nap meredten Macet delejező Tom küldte át az alábbi képet erről a linkről. Remek meglátás, hiszen az ember valahogy előszeretettel személyesíti meg az autókat. Mert ugye nem azt mondjuk, hogy hű, de ronda maszkja/homlokfala van ennek a xxx-nek, hanem csak annyit:…..
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
Varánusz Balhorog karácsonyra 2009.12.23 09:13:00
Néha nem értem a nőket. Hogyan képesek olyan irracionális döntéseket hozni, amiről tudják, hogy jó nem lehet? Mikor már nem keresik a bajt, hanem megtalálás, eldobás után újra visszaveszik maguk mellé. Van egy lány, -illetve ma már asszony,- akinek története felfoghatatlan…..
don kartács 2009.12.23 13:49:39
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: de hülye vagy baszod :D
A Saatchi Galériával közönsen hirdetett nemrégiben fotópályázatot a Google. A közönségszavazás eredményeként 36 fotós képeiből készül majd iGoogle téma. A versenyt egy magyar diák, Halász Dániel nyerte: a zsűri 3600 nevezésből válogatta be a 36 legjobbnak gondolt közé,…..
don kartács 2009.06.24 22:16:12
Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..
don kartács 2009.06.09 07:53:32
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
don kartács 2009.06.04 19:16:32
Lángoló Gitárok A 666-os járat 2009.05.18 09:47:00
Van egy csávó a filmvilágban, akit minden klasszikus galoppmetál rajongó irigyel, és nem, nem a Bar Refaelit kúrogató Leo DiCaprióról beszélek, hanem egy baltaarcú kanadairól, Sam Dunnról. Az eredetileg antropológusnak készülő metallista ugyanis két, főleg rajongócentrikus…..
addict Az Audi beleköt a Ferrariba 2009.05.30 09:25:00
Az Audi igencsak brutális kinézetű és teljesítményű R8-sal nem kisebb ellenfelet választott magának, mint a ketagória egyik nagyágyúját, a Ferrarit. Ügyes húzás ez a részükről, hiszen a reklámot nézve azt az érzetet keltik, mintha az Audi ősi ellensége lenne az olaszok…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..