Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszti_mama_vendeghaza

1 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
eszti_mama_vendeghaza 2010.12.10 11:41:05
Hamarosan indul az Indavideó új szolgáltatása, ahol valódi filmeket nézhetünk majd a neten, legálisan, jó minőségben, ingyen. A felület már készen áll, az első filmeket is feltöltöttük - a hivatalos indulástól már csak egy rövid (zártkörű) tesztidőszak…..
eszti_mama_vendeghaza 2010.11.25 17:16:56
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
„Igaz, hogy a buliban a lányok jönnek oda hozzám, de valahogy visszataszítom őket a kedvességemmel” – következő Levélírónkat üldözi a balszerencse: pedig sikeres a munkájában, van egzisztenciája, drága autója, egy belvárosi lakása, igényes, jóképű és…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
eszti_mama_vendeghaza 2010.07.19 09:20:14
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
kutyus Ez egy hír 2009.12.06 22:52:00
Próba hír...
A tragédiából jól eladható, nézettségnövelő médiaesemény lesz, ez a világ rendje. Mert miközben szörnyülködünk és rémüldözünk, felháborodunk és szemrehányunk, azért legtöbbünket csak áthatja valami morbid kíváncsiság. Ez élteti a bulvárt. És persze jönnek az…..
TévéMozi Alig várjuk... 2009.08.19 20:15:00
Személy szerint én imádom a posztapokaliptikus világban játszódó filmeket, ahol minimum az emberiség megmentése a sivatagban egyedül koborló főhős feladata. Ha egy ilyen filmbe Denzel Washington is beszáll (bónuszként Gary Oldman is), akkor vélhetően nem fogunk rosszul…..
Igazi antiválságbombát kapott Roland az AXA Magánynyugdíjpénztártól, akik légkalapácsálló mosollyal, töretlenül hisznek egy alternatív jövőben, ahol még mindig és egyre inkább megéri az ügyfelüknek lenni. Persze csak ha nem zavarja, hogy évente többet bukik, mint amit…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
eszti_mama_vendeghaza 2009.05.26 08:15:30
Ezen az oldalon oszthatják meg véleményeiket kedves vendégeink...
Második meccsét is simán nyerte a magyar válogatott, a budapesti selejtezőcsoportot vezetjük, vasárnap el kell intézni a litvánokat is az utolsó olimpiai kvalifikációs körért. Az első két harmadban nagyon jól játszottunk, a harmadikban kevésbé, ez is elég volt.Az első…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
eszti_mama_vendeghaza 2008.10.15 10:39:50
Ez az Árpi vicces csóka én is előszeretettel olvasgatom és röhögök írásain, de azért néha elfeled egy-két dolgot és elszáll picit. Ez a cikk talán azokról a félművelt emberekről (netán embereknek, bár ugysem olvassák) szól, akik elkapott infokból levezetik dühüket egy jól megszerkeztett zsidózással és köp egyet és kész, megy tovább. Mindig volt, van, kell bűnbak, most talán ez az. Tök baromság zsidózni és sörözések alkalmával számtalanszor kerülök én is emiatt kellemetlen helyzetbe, mert nem tartom szórakoztatónak a dolgot és szólok, hogy állj. Viszont ezen lovagolni is fársztó. Hagyjuk már a zsidózást, de az antizsidózást is! Unom.

A "kifizeti meg"-re meg csak annyit, hogy te és én, meg mi könnyen növesztjük a seggünket és mondjuk azt, hogy hát mindennek ára van baszki, nem komcsikorszakban élünk ám. Viszont vannak olyanok és ők a többség, akik nem látszódnak ki a napi hajtásból és pár tízezer forintot keresnek és reménytelen, hogy ebből mókuskerékből a gyerekei és unokái valaha is kitörhetnek. Persze lehet mondani rájuk, hogy de hülye miért vesz fel providencia segélyt!!! Mert valszeg ezt tanulja a barátokköztből és ő is álmodozik nagy képernyős tévéről. Akkor megérdemli a sorsát?! Mi szerencsések vagyunk, ők nem és ezt tiszteletben kéne tartani, de legalább rájuk is gondolni, hiszen ők fogják ugyis leginkább megfizetni. Na de mi a megoldás?
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
 Hetedik alkalommal szervezik meg Budapesten a Critical Mass biciklis felvonulást április 20-án. Esemény előtt a két főszervezővel, Kürti Gáborral és Sinka Károllyal, alias Küküvel és Sinyával beszélgettünk a hazai biciklis helyzetről és a mozgalom eredményeiről. Két…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
A Homár elképzelni sem tudja a napfoltok zavartak be vagy az amerikai hadsereg új serkentőszerének titkos tesztelése zajlott a BalatonSound fesztiválon, mindenesetre több inkálos incidenst is jelentettek. Legrosszabbul István járt, aki érvényes jegye birtokában egy tavalyi inkálos…..
w Holnapután 2007.06.18 11:00:00
Egyre hangosabb a klímaváltozás miatti pánikkeltés, úgyhogy a magam eszközeivel be is szállok. Az Armageddon-forgatókönyv vagy reális, vagy nem. A klímaszkeptikusok szerint a történés lassú, kiszámítható és csekély hatású; de igenis van arra kilátás, hogy nagyszabású és…..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..