Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stipistop

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van másik! Telepprogram előtt és után Bátonyterenyén 16 mélyszegénységben élő, főként roma család kapott új otthont bő egy éve ( a cikk írásának idején) Bátonyterenyén, ahol a népesség kb. 10 százaléka tartozik a kisebbséghez. A város idén is pályázik az ún. Komplex…..
Hátsó lépcső Mert nem tudod 2013.05.22 21:09:28
Elmondjam neked, mi az, hogy szegény? A szegény nem az, hogy nem veszel a divatnak megfelelő télikabátot minden évben és nem is az, amit te annak gondolsz, ha romatelepet látsz például. Nem, a szegénység nem a mezítláb futkosó gyerekeket, vagy a rendetlenséget, a koszt, az…..
" ne harácsoljatok többet, mint ami jól esik - mondá az Úr - és megteremté az hitéleti bevételeket az Ő igen nagy kegyelméből."Sok dologban hiszek, de a Jóisten nincs ezek között. Keresztény vagyok, de a vallásom gyakorlása a keresztelésem pillanatában abba is maradt.…..
A nemzetközi közhangulat most nem igazán kedvez a lányegyütteseknek, Magyarország azonban hagyományosan nem sokat törődik a nemzetközi popipar hangulatával. Így kerülhetett egy csapatba Simi, Claire, Cherry és RAMSZESZ, akikről biztos mindjárt sokat fogunk hallani, és a tévében is…..