Regisztráció Blogot indítok
Adatok
springfairy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A franciák, britek ritkán műttetnek (kiv. Bruni), úgyhogy a sok módosított fejű nő után nem árt megnézni, hogy mutat a termlészetes negyvenes nő bevilágítás nélkül. És ezek csinos és sikeres nők, messze verik az átlagot. Csak…..
springfairy 2013.03.09 17:56:15
@ummabris:
Akkor ez majd meg jobban feldobja a napodat. Itt egy jo kepet sem fogsz talalni senkirol. :)

celebritycloseup.tumblr.com/
Chez DuBarry 8 perc reggel 2012.06.23 17:31:00
Ez az ürge Tyra mellett abból lett kőgazdag, és azért feszíthet Banks showjában, mert kitalálta a reggeli tornát. Ekkora hülyeséggel tényleg csak Amerikában lehet eldurranni, és Jorge Cruise-nak sikerült Pár éve írta meg az 8 Minutes in the Morning című dolgozatát. Ebben az…..
Feketebetűs gyásznap lesz április 18-a Magyarország történetében. Sötétebb, mint 1944. október 15-e, a nyilas hatalomátvétel napja, mert az egyrészt rövid ideig tartott, másrészt éppen az új alkotmány preambuluma erősíti meg, hogy mások tehetnek róla. Igaz, a mai napig sem sok…..
springfairy 2011.04.19 19:33:00
kedves @Stuntman_Mike:
koszonjuk ertekes soraidat. azert arra halkan felhivnam a figyelmedet, hogy a kb. 8 millio (2006- ban 8.038.017) szavazasra jogosult magyar allampolgarbol 2010- ben csak 5.132.531 ment el szavazni es ebbol csak 2.706.292 szavazott a fidesz-kdnp- re. ez alapjan a parlamentben megvan ugyan a ketharmad, de azt allitani, hogy a fidesz a magyar nep akaratat kepviseli azert eros tulzas. es meg ha ez a 2,7 millio lelkesen bologat is szeretett kormanyunk intezkedeseihez, a maradek kb. 5,3 millio emberrel mi van, akikre rakenyszeritik ezeket az intezkedeseket?
springfairy 2011.04.20 10:17:14
@Stuntman_Mike: ertem en, hogy az erosebb kutya b.szik, de ezt akkor is csak 2,7 millio ember akarta kontra 5,3 millio. abban viszont igazad van hogy tetszett volna elmenni szavazni, csak kerdem en hogy kire? mar mindenkinel volt a pottyos es mire mentunk vele? semmire...
A hatalmas marketinggépezettel, és itt a C:c-n is elképesztő posztáradattal beharangozott Lost évadzáró nálam ma hajnalban kiütéssel megnyerte a minden idők legrosszabb sorozatlezárása versenyt. A korábbi zseniális évadok után az utolsó pár rész egy átgondolatlan, sebtében…..
Az eheti Lost-adagot tessék jól megbecsülni, mert jövő héten nem kapunk, május 4-én folytatódik csak a történet. Ez a rossz hír, a jó az, hogy a 13. epizód nem hozott balszerencsét, éppen ellenkezőleg: kezdenek összeérni a szálak, ráadásul több síkon, és Evangeline Lilly…..
Jó, akkor legyen nabazdmeg, esetleg aztakurva, de semmiképpen sem, oké, elment egynek. Kilenc hónapot várni gyerekre érdemes, legalábbis eddig úgy gondoltam, de a Lost évadnyitója felzárkózott a második helyre. A kép után spoileresek leszünk. A Lost íróiról mindig is tudtam,…..
Mi az, hogy új, csak és kizárólag új jeleneteket tartalmazó promónk van mára, én eddig négyszer néztem meg, és már biztosan tudom, hogy szerda hajnalban mit fogok csinálni. Aki nem állja a spoilereket, el ne indítsa! ..
springfairy 2010.02.01 13:27:50
@walter77: hát ha bátor vagy akkor a torrent- et letöltheted pl. innen:

eztv.it/shows/171/lost/

vagy megnézheted online pl. itt:

www.free-tv-video-online.info/internet/lost/

de sok más oldal is van. keresgéljél egy kicsit. :)
springfairy 2010.02.01 13:28:54
springfairy 2010.02.01 13:29:54
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
springfairy 2010.01.30 18:04:32
@Bajog: én mindent itt nézek:

www.free-tv-video-online.info/internet/lost/

ez csak egy link gyűjtő oldal, innen majd elnavigál valahovál... sajnos nem rakják fel azonnal, általában egy pár napot várni kell.
springfairy 2010.01.30 18:10:48
@Alvin66: én a barátnőm unszolására tavaly március körül kezdtem el nézni a lost- ot. akkor egyben ledaráltam az első 4 évadot. nagyon durva volt. aztán már online néztem az 5.- et. most meg már alig várom a 6.- at.
szerintem fogj hozzá te is. még van időd. :)
mindenkinek más a vélemény az évadokról. mivel én az egészet egybe néztem meg, nagyjából ugyan olyan jónak találom őket. az 5. pedig szerintem jobb mint az első 4 együtt. nagyon magasan van a léc, remélem sikerül megugrani...
Nu, eljött ez a nap is, lehet örülni, vagy szomorkodni, ki ki vérmérséklete szerint, befejeződött az ötödik Lost évad, azaz már csak 16 rész, de 18 órányi anyag van hátra minden idők egyik legaddiktívabb sorozatából, ami ezzel a befejezéssel is ütött egy óriásit, és bár…..