Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezlee

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Óriási pechem van. Ez a harmadik telem motoron, és a hőmérő szinte mindig nulla fok fölött van, amikor munkába indulok. És ez már második éve így van, ami azért rossz, mert így esélyem sincs kipróbálni, mit tud az a sok, kemény cucc, amit az elmúlt években összehordtam, hogy…..
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
lezlee 2012.12.14 15:26:14
@baowah: Csak a töltésem vacakol sajna :o), hangulatfüggöen működik...mármint az ö hangulatátol függöen :o)
lezlee 2012.12.14 15:46:49
@baowah: Ja, tudom hogy a tiédben az van. Csak olyan ritkán használom a gépet, hogy eddig nem volt életbe vágoan fontos. Sajnos az enyém nincs lepapirozva mint a tiéd, szoval csak a "határban" használhatom. Közuton egy 1200as légolajos Banditot hajtok (GA-s jelzéssel). A te belpiacosod még megvan? Láttam pár honapja a hirdetést hogy elado.
Vágjunk a közepébe: a villanyautó ma még maximális luxuscikk. Drága és korlátozott mértékben használható, amelyik nem az, abba embert ne ültessünk, mert kínlódni fog. Városi-elővárosi ingázáshoz remek, de igazából az a szomorú, hogy a technika mai állása szerint már…..
lezlee 2012.12.13 20:35:22
TComment Tuti vétel 2012.11.28 05:45:00
  Titkos tipp? Tuti vétel? Kétliteres vagy 2.2-es turbódízellel, ismert előélettel bátran bele lehet vágni, ajánlja a guru, szeretik a tulajdonosok és ha ön meg tud békélni a tudattal, hogy egy Fordban ül és a közlekedést nem kihívásként, hanem szükségszerűségként…..
lezlee 2012.11.28 13:04:09
@csufar: Ja, nekem is a 115 lovas régi szériás van, TDDI... az sokkal megbizhatobb volt mint az elso szériás TDCI-ik. 185 000 km-em van benne meg kb. +100 000 amit megtekertek. Nem hibamentes, de nem tragédia a fentartása.
Nem tudom, van-e keményebb ennél. Minden utcai motorverseny nagyon meredek, de a vaslemezek közé szorított makaói nagydíj ijesztőbbnek tűnik bármelyiknél – idén is megkövetelte a maga véráldozatát az aszfalt. Üljenek most motorra az osztrák Horst Saigerrel, és nyomjanak le…..
Miket kotyvasztanak a motorolajba? És miért kell lecserélni? Jó az olcsóbb is? Minden, amit tudni akarsz az olajról. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Valahová a végtelen múltba kéne visszanyúlni, ha arról lenne szó, hogy mióta tervezzük már Szabó Gyuri barátunk csodálatos Volvójának leforgatását. György, aki lényegében egy két lábon járó stílustanulmány is lehetne (bár ez ellen kétségkívül tiltakozni fog itt alant,…..
lezlee 2012.11.15 16:54:28
Belsőség Heti merítés 2012.11.11 16:55:39
Életem nagy projektje Megálltunk a kereskedés előtt és én kissé gyámoltalanul várakoztam az udvar hidegében, amíg a haverom kigurult ezzel az orosz szerkezettel. A szívató magas alapjáratán forogva vidáman csilingelt a laza vezérműlánc és a mélyen barázdált kormorán téli…..
lezlee 2012.11.12 14:21:24
@Mérges 1234: Cserélném én ha volna pénzem :o) Mondjuk egy V70-es Volvora.... :o) Bár a mondit inkább meghagynám mellé, 10 éves már és kb. egy szakajtó száraz molylepkét kapnák érte, nekem meg attol tobbet ér :o)
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
Barátságos maciarc, szolid technika és semmi hivalkodás. Remek választás lehet, feltéve, ha valaki már összevarrta elszakadt Achilles-inát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Násznép, kuss! 2012.09.05 05:53:30
Húzassátok a cigánnyal, ugorjatok bele a nagybőgőbe, de halkan. A nyomorodhoz és örömödhöz nekem semmi közöm. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Szezonzáró pályanapunk beszélgető posztja...
Szereted a szépet és gyűjtő vagy? Úgy érzed, hogy a magyar technika csak egy jó Jawa tartállyal érvényesülhet igazán? Hiszed, hogy bőrrojt nélkül nincs motorozás? Tudod, hogy a pont az új szóköz és az sms meg az ilyenek buziság? Kell egy menő motor, amiről a hozzáértők…..
Belsőség Porcosodás Genfben 2012.03.14 14:30:00
Egy ilyen autószalon - azon felül, hogy fárasztó és melós hely az újságírónak - azért sok szempontból iszonyún hasznos. Először is temérdek - máshol nem hallott - információt szedhet össze, érdekes és fontos emberekkel beszélgethet egy-egy márka jövőjéről, az új…..
Slovakiaring, Dunaszerdahely, TC-pályanap. Közel hat kilométernyi pálya, hajtűk, dombok, húzós, hosszú ívek, három hosszú egyenes, a célnál konkrétan hosszabban, mint a Hungaroningen. Profi pálya, profi időjárás, profi szervezés - utóbbiért ezredszer is óriási köszönet a…..
Koraősszel Nagymaroson Mindjárt itt a tavasz, ideje gondolni a november elején letámasztott szörnyecskémre, a Yamaha XS400-ra. Ugyan az akkumulátor itt pihen az irodában, de mire eszmélünk, a szezon is megérkezik majd. Ősszel úgy tettem be a céges teremgarázsba, hogy működött,…..
Életem legszürreálisabb sajtóbemutatóján valamikor 1995 júniusában vettem részt, az akkor még önnön tulajdonában levő Rolls-Royce jóvoltából. Szó sem volt még BMW-technikáról, a Rolls-Royce-ok és a Bentleyk ugyanúgy néztek ki, és mindet a régesrégi 6,75 literes, V8-as…..