Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás

0 bejegyzést írt és 448 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tíz érdekes tény, amit nem tudtunk Észtországról Áder János köztársasági elnök éppen Észtországban volt, amikor itthon botrányos körülmények között ment át a parlamenten a földtörvény. A jogszabályt azóta az elnök aláírta, bár volt aki arra számított, hogy…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.07.04 23:38:26
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.07.04 19:54:03
Amikor egyetemista voltam, akkor hallottam először erről, sőt akkoriban még a Hospitality volt a „menő”. Egyik legjobb barátnőm, lévén 2 szobás lakása lett, elkezdett mindenféle fura fazont fogadni. Kicsit csodálkoztam is rajta, szerintem ő sem az a perfekt angol, de tény, hogy…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.06.17 13:25:53
@nikita: altalaban a paplant es a parnat nem, csak a huzatokat es a lepedot. Meg szerencse, hogy nem tollal toltottek, kulonben nem tudnank mit kezdeni veluk.

A hollandos velemenyem meg nem csak a couchsurfing-rol szarmazo tapasztalatokon alapul - amikor kint laktam par hetet, ez rendszeres volt. Igaz, akkor idosebb arcokkal logtam, elkepzelheto , hogy az ujabb nemzedek mar kezdi kinoni ezt a szokast.

Egyebkent mi is csak egy nemleges valaszt szoktunk kuldeni indoklas nelkul, ha nem szimpatikus az emberunk.
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.06.20 08:10:15
@nikita: koszos csak a huzat lett, de a szag...

@Almandin: jaja, el lehet vinni tisztitoba, de nem minden surfer utan kene... :)
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.06.16 21:32:30
@Nyrségi Trolls: ugy latom, te az ún. „jobboldal” sorait erosited. :)
Egyebkent igazad van, en sem birtam vegigolvasni. Az elet rovid, ne pazaroljuk szar konyvekre.
Jó ügyes volt! ..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.06.15 19:45:41
Ez term@De gustibusaut bene, aut nihil:

Vesogep az, ebbe hiaba raksz furot, nem forog, csak ut.
A Couchsurfing nem csak 2-3 napos, hanem akár hosszabbtávú barátságokat is hozhat az ember életében. A fizikai távolság okából adódóan gyakran ezt csak Facebook, email, és egyéb kommunikációs csatornák használatával lehet életben tartani, de alkalmanként van szerencsénk ismét…..
Péter a hitelkeretéből kötött le 60 ezer forintot az FHB nyereménybetétjével, aztán meglepődött, hogy a szóbeli tájékoztatás ellenére ez a mégis pénzbe kerül: Új banki fortélyra hívnám fel az ügyfelek figyelmét. Nyereménybetét szerződést kötöttem. A folyószámla…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
Egyetlen pillanat alatt beleszerelmesedni nem csak emberbe, városba is lehet – én legalábbis régóta hiszem ezt. Így járt a mai poszt írója, Zeeuws Meisje is, aki ráadásul egyetemistaként került ki egy varázslatos holland településre. Már meg is kértem, hogy ha gondolja, folytassa…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2013.01.20 12:51:12
Minap felugrottam az egyik barátomhoz, ahol a természet szavára hallgatva berontottam a mellékhelyiségbe. Miközben kisebb ügyeimet intéztem, arra lettem figyelmes, hogy nem csak belőlem csorog valami, hanem a WC csészében is csermelyként folydogál a víz. Magától! Épp pikirt…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.10.24 15:21:26
@mixtura.pectoralis:
Olcsó, jó, szabályozható, karbantartást nem igényel:
www.vizgazfutesbolt.hu/index.php?route=product/product&product_id=1422

Ha mégis sikerül összeb.szni vízkővel pár év alatt, akkor:
www.vizgazfutesbolt.hu/index.php?route=product/product&product_id=714
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.10.24 18:23:48
@lutria: jaja, igazságod van, hogy az újabbik pofásabb, de én az ár miatt raktam be a régebbi verziót. Az újabb valóban szemrevalóbb, de a belseje nagyon kis eltéréssel (néhol csiszolgattak, finomítottak az alkatrészeken) ugyanaz. Egyébként a szerelőd nagyjából meg is érdemli, hogy lemaradt a forintról. Nekem kicsit több időbe telt a dolog amúgy, mert a csövet a falban, a tégla mögött vezettem el, kellett a ferde toldón is hajlítani pluszban, mert nem volt elég a dőlésszöge - ráadásul a csempét is a csőhöz kellett vágni. Maga a tartálycsere (csövezés nélkül) nekem se lenne több fél óránál. Kávészünettel persze. :D
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.10.24 19:27:06
@spontan: olyan csapot vegyél, amin van garancia
Avantgárd kerékpártervekkel, sőt prototípussal állt elő a Peugeot nemrég alapított, nem autójellegű termékek tervezésére szakosodott stúdiója, a Peugeot Design Lab. A francia autógyár valaha a kerékpárgyártás egyik fellegvára volt, sokáig a Tour de France mezőnyét is a…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.10.02 19:17:34
A Vének háborújával kapcsolatban állandóan Heinleint emlegetik fel, amely egyrészről érthető, másrészről meg teljesen felesleges. Kétségtelen, hogy a könyv alapvetése eléggé hasonlít a Starship Troopers-ére, de efféle, sorozással induló katonai scifit már a pulp-éra…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.09.19 17:03:05
Számomra egy öreg, pántos tölgyfakapunál nincs szebb kapu! Ugyanakkor a Firenzei Keresztelőkápolna kapuja maga a csoda. A vakuk ostromát jelenleg álló nem az eredeti. Az eredetit most újították fel: 27 év kellett a restaurálásához (a munka már június végén befejeződött,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.09.04 10:40:08
@protézisesh: "tehát nem tehetek semmit... Minthogy várok, illetve keresek állást, eddig sajnos mindhiába."
A határátkelés egy némileg szokatlan módját választotta Dirk, aki munkájából adódóan rengeteget utazik, jellemzően hét közben külföldön van, hétvégén pedig Magyarországon. Az azért lejön az írásából, hogy ő is tudja: a végtelenségig ezt így nem lehet…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.07.29 12:24:32
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
Tizenharmadik vendégem Shrikant Ramdas, 40 éves banki elemző volt. Indiai családban született, Bangalore-ban nőtt fel, másfél élve Törökországban, Istambulban él. A szokásos Batthyány téri találkozóhelyre mentem érte. Hazafelé rengeteg kérdése volt, amire 1-2 szóban…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.07.16 11:27:21
@Babette_: szerintem vendégfüggő, hogy kit kell pesztrálni. Mi alapból nem szoktunk senkit se kísérgetni, ellenben ha van egy szabad esténk, szívesen elmegyünk egy sörre az adott vendéggel - ha igénye van rá.
Szerintem sokkal nagyobb segítség az, hogy segítünk neki kiválasztani a megfelelő BKV jegyet/bérletet, megadjuk a legközelebbi pénzváltóhoz az útvonalat, ill. ajánlunk pár helyet a városban, ami érdekelheti a turistákat. Alapvető dolgok ezek, amik sokkal többet érnek egy idegennek, mint hogy egész nap a nyakán lógjunk. Menjen, amerre lát, nézze meg azt, ami érdekli, legyen TURISTA.
Radikális lépésre szánta el magát Terry Goodkind amerikai fantasy-író, miután valaki illegálisan megosztotta frissiben megjelent könyvét az interneten. Terry Goodkind amerikai fantasy-szerző úgy döntött, hogy legújabb regényét (The First Confessor: The Legend of Magda Searus)…..
Bizony kedves nagyságos környezetvédelmi biciglis urak kiderült hogy a fő Autó feltörő banda az Északi-Parton egy biciglis banda!!! Évek óta végzik a bűnöző tevékenységet!!! Több száz Autó feltörése szárad a lelkükön!!! Értékeket pénzt mobil telefont sokszor…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.07.11 17:59:21
Nívó Így spórol a magyar állam 2012.07.06 14:40:00
...avagy amikor a spórolás többe kerül, mint a probléma megoldása. Előre elnézést kérek, ha nem a megfelelő szakszavakat használom, a posztnak egészségügyi vonatkozása is van, én meg nem értek hozzá, de nem is ez a lényeg. Szomszédasszonyt utolérte a baj: porcleválás van a…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.07.07 09:28:19
@Measurer: en ks csak ajanlani tudom oket, valahogy ugy kepzelem el a normalis egeszsegugyi ellatast, ahogy ezt ok muvelik.
Ingyenes országimázst kanyarított Magyarországnak a német RTL "Megmentjük a nyaralásod" c. reality sorozata. A műsorban megszivatott turisták a helyszínről telefonálnak Ralf Benkönek, aki odarepül és szétcsap az elkanászodott vendéglátósok között. Hogy-hogynem az idei évad…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.07.04 10:46:27
Színtiszta lopás innen, de sajnálnám, ha bárki lemaradna. Észak-Koreai könnyűzene, mindenkinek. "Ha beleadod a szívedet, elérjük az ötéves terv céljait. Hazánk gépiparának büszkesége, a CNC-technológia. CNC - a dzsucse iparának ereje! CNC - önálló iparunk példája!…..
..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.06.26 18:26:46
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2012.06.26 22:19:43
@Talamandas: csak akkor lehet őket összehasonlítani, ha ugyanazt éneklik? Ugyan már...
Hamarosan robban a végtörlesztési bomba Mire a hétvégi havazásból kivakarja magát az ország, várhatóan az is kiderül, mennyit nyertek a végtörlesztők – és ebből adódóan mennyit is vesztett a hazai bankrendszer a végtörlesztésen. A Pénzügyi Szervezetek Állami…..
  Hol volt, hol nem volt. A megbomlott elmén túl és (para)birodalmon innen. Hófehérke, nem kicsit másképpen. Charlize Theron pöttömöt erősen gonosz, Kristen Stewart hát... neki meg megint a vérét akarják. Egy biztos, hogy ez a változat nem az lesz, amit majd a majdnem hat…..
ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás 2011.11.15 10:25:25