Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hitparade

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja írtuk, hogy az ex-SNL stábtag Amy Poehler köré írt Parks and Recreations című sitcom tesztvetítése, amin átlagemberekel nézették meg a pilotot, majdnem katasztrofális eredménnyel zárult, szinte nem is tudtak pozitívumot mondani a sorozatról a kiválasztottak. Egy ilyen…..
A Whale-t – az ABBA-hoz és az Ace of Base-hez hasonlóan – Svédországnak köszönhetjük. A Hobo Humpin' Slobo Babe videoklipje 1995-ben tűnt fel az MTV-n, és gyorsan az alter-kamaszok álmainak főszereplője lett.A fogszabályzós, bakancsban és a mintás ruci alól kivillanó…..
A Goss ikrekből (Matt és Luke) plusz Craig Loganból álló Brost a nyolcvanas évek végén fedezte föl Tom Watkins zeneszerző, a Pet Shop Boys menedzsere. Ő választott nevet a fiúcsapatnak (Bros = brothers, nagyon nem erőltette meg magát), és ő a számok nagy részének társszerzője.…..
One Hit Wonder Cherry Tree :-) 2009.02.25 12:02:00
One Hit Wonder How Bizarre 2009.02.23 14:03:00
A How Bizarre az új-zélandi OMC első kislemeze, otthon 1995-ben jelent meg.Az együttes korábban Otara Millionaires Club néven alakult - Otara Auckland egyik legszegényebb környéke. Az énekes, a félig maori Pauly Fuemana itt bandázott, zenei képzését is a fiatalkorúak…..
A Procol Harum nem tipikus egyszámos csoda - közel húsz nagylemezük jelent meg -, de az 1967-es A Whiter Shade of Pale annyira rányomja bélyegét a karrierjükre, hogy mindenképp itt a helye.Az együttes eredetileg csak egyetlen szám felvételére jött össze, de az annyira…..
One Hit Wonder One hit wonder 2009.02.17 23:03:00
Együttesek, akiknek egyszer bejött. Lehet, hogy sokat dolgoztak érte, esetleg az első számukkal rögtön befutottak. Talán meg akarták ismételni, de sosem sikerült, talán a csúcson hagyták abba. Mindenesetre van miről megjegyezni őket...