Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rachelka

21 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heaven, Hell or HoUSton Duo pack 2010.10.20 04:59:00
- Nem hinném, hogy felkelek ma. - Én se. Léna, a díva. Marcika, a nyugdíjas. Duo pack. "Olyan korban élünk, mikor a szubjektumot felváltja a textualitás..."..
30 diákfiú került kórházba Észak-Afganisztánban, miután gyaníthatóan mérgező gázt lélegeztek be iskolájukban.Ez már az ötödik hasonló eset volt egy hónapon belül az ázsiai országban. A kunduzi kórház vezetője szerint az iskola közelében ismeretlen anyagot permeteztek…..
Bemutatták az MDF orosházi országgyűlésiképviselő-jelöltjét: Muszka Katalin férjét, Garamvölgyi Ernőt.A keddi sajtótájékoztatón Pleskó Patrícia kampányvezető arra emlékeztetett, a férj az ötödik, aki 1990 óta megmérettetik a választások sorában. Ő az első férfi. A…..
A pinám kivan! 10 férfi 2010.02.01 01:20:00
Rejtőzködnek a Fidesz férfi jelöltjeiVan köztük három nyelven beszélő kutató, hétgyerekes családapa, orvos.Tízen vannak, közös bennük, hogy nincs nagy politikai rutinjuk,mindannyian férfiak, és a Fidesz jelöltjeként indulnak az áprilisiválasztáson. Egyikük élete egyik…..
Bevallom, nem most írtam. Most csak bemásoltam. Már egy éve lapul a fiókomban (helyesebben a merevlemezemen). Terápiás céllal készült, segített is túllenni a nehezén. Azt terveztem, hogy kiadom, mert úgy gondoltam, sok nőnek segíthet szavakat találni arra, amit éreznek, de aztán…..
Első együttlétünk után megkérdezted, hogy védekeztem-e, s mivel válaszom „nem” volt, felkészülten adtál nekem esemény utáni tablettát. És elmesélted, hogy volt korábban egy nagyon fiatal barátnőd, aki – mivel nem védekeztetek – terhes lett tőled (te 30…..
1. SajnálatbólMeglepő módon a férfiak hetvenegy százaléka vallotta azt, hogy hajlamos engedni kevésbé nőies vagy vonzó nőknek is, pusztán sajnálatból. Ezt azonban nem érzik megalázónak a csúnyácska vagy félszeg partnerrel szemben, hisz legtöbbjük az ilyen alkalmakat még…..
Az Egyesült Államokban vezető hír lett az elnöki különgép fedélzetéről rövidnadrágban távozó elnökférj, egyesek szerint a családi vakációra a Grand Canyonba érkező elnökférj talán túl sokat mutatott lábaiból. Baratta Obama férje már korábban is felhívta magára a…..
Valeria Putyinovna félmeztelenre vetkőzve pózolt az őt kísérő fotósoknak az észak-szibériai Tuva tartományban tett látogatása során, tovább építve a nőies képet, amely Oroszország legnépszerűbb vezetőjévé tette.Az orosz miniszterelnöknő fedetlen felsőtesttel lovagolt,…..
nalunk ez problemakent kezdett jelentkezni s erzem h ot zavarja... sosem ereztetem vele. mindig biztatom es dicserem. felnezek ra ugy ahogy egy ferfinak kell. Magyarazom neki h o igy tokeletes.. de sokszor elojon h o nem boldog munkahely ugyileg meg karreirileg es akkor utal dolgokra amiket en…..
Stiletto Tréning címmel különleges tanfolyamot indít Pirner Antal, amelyet szombaton mutatott be a nagyközönségnek és a médiának, számos ismert úr részvételével.[...]A metropol.hu-t olvasó férfiak többsége biztos járt már úgy, hogy megvett egy gyönyörű tűsarkú cipőt,…..
Orbán Viktóriának szoknia kell, hogy Dávid Ignác , az MDF elnöke a párt szombati nagygyűlésén felajánlotta a két párt összefogását. A Fidesz elnöke hétfőn újságíróknak azt mondta, soha nem volt még olyan helyzetben, hogy egy férfi erőltette volna rá magát. Dávid Ignác,…..
A piros spotlámpa leolvasztotta szemfestékét, már a nyolcadik számnál tartottak. Valagrózsa a hagyományos férfiszerep elleni lázadásként ekkoriban találta ki, hogy feminista, el is bikinikillesedett a Szaros Sajt, később leszbikusnak vallotta magát. Az Isten így is szereti -…..
Rachelka 2009.06.08 16:50:52
Pofonegyszerű ötlettel van dolgunk, fognak 8 jófaszit és összerakják őket 8 lúzer külsejű, de iszonyú agyas csajjal, majd a furcsa pároknak mindenféle feladatokat adnak, a végén pedig a Highlanderben már megismert csak egy maradhat elv alapján (mínusz a fejlevágás) egy győztes…..
Hosszú évek után megvált védjegyének számító fonott hajkölteményétől Jurij Timosenko ukrán miniszterelnök, aki május 6-án új frizurával jelent meg a heti kormányülésen. Jurij Timosenkonak új frizurája van. Az ukrán miniszterelnök…..
Bérgyilkosokkal ölette meg fiát egy muzulmán azeri nő. Az oroszországi Szentpéterváron élő anya azért ítélte halálra 21 éves fiát, mert az "nemzeti tradíciókat" figyelmen kívül hagyva rövidnadrágot viselt.A nőt azután tartóztatták le, hogy múlt héten két másik…..
Rachelka 2009.05.05 13:50:38
Mint tudjuk a csávók 80%-a elégedetlen alakjával és állandóan fogyókúrázik, köszönhetően a médiának, külső nyomásnak, egyéb hiedelmeknek. Ez bizonyos egészséges kereteken belül még rendben is van, nem baj, ha egy úr nem 3 korsó sörrel fojtja le a lefekvés előtt fél kiló…..
Hiába van az MSZP-ben férfi kvóta, ez csak a parlamenti képviselőkre vonatkozik, a kormánytagokra nem: hosszú idő óta Bajnai Gizelláé lesz az első kormány, ahol a férfiak nem képviseltetik magukat. A kommunizmus bukása utáni első kormányban miniszteri szinten…..
A magyar férfiak végzik a legtöbb házimunkát európai társaikhoz viszonyítva. Ráadásul ezt magától értetődőnek tartják, a magyar családokban van a legkevesebb konfliktus a házimunka elosztása miatt - ez derül ki a Népességtudományi Kutatóintézet munkatársainak…..
Reggel nyolckor felkaptam magamra párom fehér kombinéját, egy feszülős farmert, és ebben a cseppet sem férfias, de annál erotikusabb öltözetben elindultam kitakarítani a pultunkat a Fesztivál idejére. Söpörtem, felmostam, hűtőt sikáltam, árut pakoltam, csokit ettem a…..
Rachelka 2009.03.02 08:53:51
Persze ahogy haladunk előre a fejlődésben, egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy egy férfi is minden további nélkül leszólíthasson egy csajt, ha éppen megtetszik neki az illető, de egyelőre ezt még viszonylag kevesen merik bevállalni. Ha tehát szóban nem lehet jelezni, hogyan…..
A pinám kivan! 2009.02.04 23:45:00
"Azt viszont, mert ez rádió, nem látják, hogy milyen jóképű a hírolvasóm. Vajon a hírek azáltal szépek-e, aki felolvassa, de ez egy dilemma."   Bakács Tímea Settenkedő rejtélyes felvezetője a Klubrádió híreihez (kb. a 14. percnél) ..
Amikor igazán szeretnél elérni valamit – legyen az egy csinos csaj figyelme vagy egy szuper meló megszerzése –, rengeteget segíthet, ha az alkalomhoz illő stílust választasz. Négy célt és a hozzájuk illő négy szuper frizurát mutatunk most be neked, amikkel gyerekjáték…..
Gloria Winick rendező tudja, mitől döglik a légy..., azaz inkább a férfi. 2009 eddigi legférfiasabb komédiájának rendezője ugyanis korábban a Billy a csúnya fiú című kultikus szapanopera amerikai direktora volt. Ez volt az a telenovella, amely még David Beckhamet is elcsábította…..
Felesége halála után, az 1910-es években kezdte lejegyezni utolsó emlékeit Mikszáth Katalin férje, Mauks Imre. Első és utolsó írása volt ez. Nem a becsvágy késztette erre sem. (...) Nem a nagy írónő szellemi társa szólalt meg elsősorban a Visszamelékezések lapjain. Azok a…..