Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guinness-original

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Springfield nyári kollekciója több minikollekcióból épül fel, amelynek jellegzetességei reflektálnak a szezon nagy trendjeire (pl. '70-es évek vagy geometrikus minták, stb.). A ruhák a márkától már jól ismert kényelmes és csinos darabok, viszont a kiegészítők táján…..
Ez ugye egy KÖKI blog, de most kezdjünk egy kicsit távolabbról, mondjuk olyan jó 500 méterről. Van ugyanis egy kis Posta a Kossuth téren, ami több szempontból is érdekes. Egyrészt, kurva sok ideig tartott a Magyar Posta vezetőinek, amíg felfogták, hogy a kerületbe nem elég a Templom…..
Kallerblog! Én így szeretlek... 2009.04.04 20:44:00
Nincs gumibotom, nem vagyok rendőr, hiába az egyenruha és nem hordok karszalagot. Mindközül a leghosszabb vonalon dolgozom, és rajtam kívül még több ezren tudják mire gondolok amikor azt mondom: -Jegyeket, bérleteket! A számom megelőzi a beosztásom, és nem örülök amikor az utasok…..
guinness-original 2009.04.04 22:50:35
@BKV figyelő: Nem Budapestről van sz, hanem a ráckevei hév vonalról te szerencsétlen okoskodó.

Az pedig pont a megye közepe.
„Pont olyan ez a családi háború, mint a politikai. Mindenki azt állítja, hogy a legjobbat akarja, pedig elég lenne a jó is.” (János) Sokszor fogják rám, hogy illúziók rabja vagyok, ezért, hogy szippantsak egy kis valóságot, kedd este megnéztem az Életképek teleregény…..
guinness-original 2009.02.06 23:38:56