Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincsjonev

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi filmről nehéz írni. Főleg ha nem „csak” egy igazi klasszikusról beszélünk, hanem egy mesterműről. Az ötödik pecsét pedig pont egy ilyen alkotás. Egyszerűen minden információ a filmről amellett szól, hogy egy tökéletes mestermunkáról van szó. De nem is fényezném…..
Ha ma valaki ki akar kapcsolni, munka után vagy tanulás mellett röhögne már valamin, akkor először a Facebookot pörgeti végig, aztán felmegy 9gagre vagy 444.hura, elveszik a YouTube rengetegben, esetleg beül a TV elé nézni valami sitcomot vagy vígjátékot. Egyvalami biztos: nem az lesz az első…..
Egészen megdöbbentő, de a héten már a huszadik évadját kezdte meg a South Park. Ennyi év után már nem csoda, ha sokan csak legyintenek rá, pedig a mostani évadnyitó is bebizonyította, hogy a South Park továbbra is vicces, sőt, a mai egyre haragosabb közéleti és politikai helyzetben az egyik…..
Az új amerikai drogcár, Gil Kerlikowske az első interjújában olyat mondott, amiről többen arra asszociáltak: "Függetlenül attól, hogyan magyarázod az embereknek a drogháborút, az emberek úgy látják, a háború ellenük irányul. Mi nem harcolunk az ország…..
nincsjonev 2009.05.15 20:23:05
@Közöd??: :DDD Ha a kedves édesanyád és a testvéreid a 7000 halott közé tartozik, az már mindjárt nem mulatságos, igaz?
Amikor tudjuk ,hogy a filmben nindzsák lesznek már előre tudhatjuk, hogy rohadt sötétben fognak kommandózni maszkos csávók, mi meg nem látunk majd semmit az egészből. Mégis a nindzsa filmeknek nagy sikere van külön műfajnak nevezhető az akciófilmek univerzumában. Ezért…..
nincsjonev 2009.02.08 18:56:00
@Winston007: imádom, az a film a kedvenc vígjátékom! életemben nem röhögtem annyit! a számítógépes effektusok pedig majdnem olyan jók mint abban a jurassic parkos lövöldözős játékban a játéktermekben!
Vicces mellékszereplőnk a kisvárosi seriff, aki örök kétkedésével akadékoskodásával csak zavarja a film menetetét, hogy aztán rájöjjön mekkorra hülye volt, de jobbik esetben addigra már halott. A kisvárosi seriff semmitől se fél, bemegy barlangba, roncsba, a víz alá. Egy…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
Új sorozatot indítok azokról a karakterekről és sablon szereplőkről akik nélkül nem lehet igazán jó ZS filmet csinálni. Első részünkben közkedvelt szereplőnket mutattom be: a vietkong katonát. A vietkong harcos a tömeges igénytelen halál megtestesítője, sok kell belőle, mert…..
nincsjonev 2009.02.08 18:27:00
A szuperhős a jó szerepek csúcsa, mivel a szuperhős mindig győz, a szuperhős lényegében legyőzhetetlen. A szuperhős mindig egy balesetet szenved és ettől kapja szuperképességeit: belecsap egy villám, megcsípi egy pók, apuci beoltja zuzmó génekkel kivéve Superman mivel őt tök…..
Semmitől se lehet jobban félni mint a terroristáktól, ott vannak mindenütt és állandóan hadonásznak a kalasnyikovaikkal ahelyett, hogy gyrost reszelnének. Pedig aztán a filmtörténet során egy kisebb megye lakosságával megegyező terroristát kiirtottak a jó karakterek. De mindig…..
nincsjonev 2009.02.08 18:20:09
Folyókat lehetne eltömni az akciófilmeken kívüli ZS filmekről, melyek összefoglaló neve: családi film. Ezeknek vannak fő típusaik, az egyik a kisvárosban letelepedő új edző sikerre viszi az odáig lúzer csapatot. Ennek a fő karakterével ismerkedünk meg mélyebben!Az iskolai edző…..
Ha egymás mellé teszük a két figurát akkor tisztára olyanok mint Stan és Pan ázsiai verziója. Kár, hogy nem játszottak soha párost. Sajnos mindketten elhunytak már, mégis emlékezni kell róluk mert sok filmet tettek felejthetetlenné alakításukkal! Abban is hasonlóak, hogy…..
nincsjonev 2009.02.06 22:15:08
@sTormy: vagy inkább Légi Háború 4 re
A raszta hajú meghatározhatatlan származású gangsztarapper , a karrierje talán a legérdekesebb amiről idáig posztoltam. Mert ugye van egy tehetséges rapper-zenész (mindenki amit gondol) , de nem volt elég neki. Ő is meghülyült és színésznek állt nagy bánatunkra. Tracy Lauren…..