Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbtomi

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
mbtomi 2014.05.16 16:24:59
@dex.ion: Nem ez volt a dilemma tárgya...azt csak úgy megnézném. Bírom, hogy ebben a magyar társadalomban rögtön mindenki fogást próbál találni a másikon...
Belsőség Ne vedd meg, ráfázol! 2013.06.23 06:05:02
Mindenki próbálkozott lebeszélni, de a szerelem nem a racionalitásról szól. Mindig vágytam egy W124-es kombira, most végre megvan. Ma sem kell szégyenkezni a formája miatt Megy az ember a forgalomban, vezeti az autóját, bambán néz ki a kormány mögül, szól a rádió, az unalom…..
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
Robogó Ötvenes papírokkal 2011.06.24 15:01:00
Érdekes ez a magyar használtmotor-piac. Néha böngészem a hirdetéseket, és csodálkozok, mennyien meg vannak kettyósodva. Próbálj csak egy endurót venni: őskövületekért kérnek 3 kilót, és még mindig elvétve akad csak olyan, ami rendszámmal is rendelkezik. Ennyien laknak…..
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
  by Baloo        Úgy esett, hogy nemsokára egy olyan helyen kell dolgoznom, ahol szükség van terepjárós ismeretekre, ezért a munkáltatóm volt olyan rendes, hogy beiskolázott egy 2 napos vezetési tréningre, amely a Mercedes-Benz G270 CDI "Wolf" és…..
Nálam a Nürnbergbe autózás, vásárlátogatás lassan évenkénti rituálénak mondható – minden év végén kezd valami bizseregni bennem, és alig várom a február elejét, hogy megint minden este hullaként zuhanjak az ágyba egy-egy kiállítási nap után.Sok dolgot láttam már,…..
  Régóta tartozom ezzel a beszámolóval a bagázsnak (meg magamnak is), dehát nem jó-e a takaróba burkolódzva olvasni a nyári élményekről?! Szóval néhány évnyi tervezgetés után beváltottuk a barátaink ígéretét és meglátogattuk őket ott, ahol a kontinens jól szituált…..
Kisautó blog Vegyék el tőlünk! 2010.09.10 15:03:00
Rákosi elvtárs csak bölcsen bólogatna, bizony, bizony, látják, elvtársak, a kapitalista nyugatnak csak sikerült elérnie a totális disztrojt. Dolgos népünk ahelyett, hogy a hazát építené, lám, munkamoráljának romjain játszik. Játszik! Munkaidőben! Sajnos, tényleg ez a helyzet,…..
Rendben, túloztam a címben. A teljes büdzsénk kicsit több volt öt százdollárosnál, de nagyjából ennyit szántunk az autóra. Ennyiért akartunk venni valamilyen gépet, hogy átguruljunk vele New Yorkból San Franciscóba nagyjából két hét alatt. Hogy sikerült-e, majd kiderül a végén, ugorjunk inkább a…..
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
  Egy hétig voltunk távol, minden megtörtént velünk. De az öreg Mercedest elhoztuk a sarkkör alól, és már tett önerőből egy kört Kareszéknál, az utcában. Utólag már el se hisszük az egészet. Vélemények az azonos című írásunkról. A sztori eddig: 1.rész, 2.rész,…..
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
A Mohó Hiéna visszatért, tarsolyában masszív, Valvoline téli szettel. Van benne minden, ami ebben a latyakban-fagyban jól jöhet. Termofólia, többször használható melegítő-tasak, csomagtér-rendező, egész menő sapka és egy rakat egyéb apróság. Három csomagunk van, három…..
  Ne dőljön be a kupé Mercedes újszerű belének, mert amikor már fizetni kéne, biztosan kiderül, hogy átvagdosták benne az alvázszámot. Vélemények azonos című írásunkról...
mbtomi 2010.02.14 18:44:42
Tisztelt Ender Gábor Úr!
Szomorú ezt látni és olvasni. Így múlik el a Világ dicsősége. Így lesz egy sokkal jobbra érdemes autóból tyúkól.
DE!!!!
Ha legközelebb vásárolni megy vigyen magával egy notebook-ot mobil internettel. Nyissa fel a géptetőt és az alvázszámot írja be a következő oldalra:
old.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng
Ez ki fogja adni az autó összes adatát! Színét, belső kárpitjának a kódját, extráit, motorszámát stb. Még azt is megmondja hol adták el az autót először!!!!
Ez már szvsz. egy elő eredetiségvizsgának is simán elmegy. Ha itt minden klappol, akkor már "csak" műszaki hibákba, törött elemekbe futhatunk bele...de attól már papírozható az autó.
Sok szerencsét az elkövetkező autókhoz!
Az MB az nem csak egy kocsi, az életforma!!!!
mbtomi 2010.02.14 18:54:35
@Ender Gábor: Gábor, akkor sajnos megállt a tudomány :))) Én már vittem (alkalmazottként!!!) olyan W126-ost kb. tíz évvel ezelőtt eredetvizsgára, aminek az avsz. szerint mocsárbarnának kellett volna lennie az meg olyan fekete metál volt, mint a sicc! Az ilyen gond kiszűrhető ezzel a progival. Nem értem... Lehet, hogy tűzfalat cseréltek és át kellett hegeszteni a vázszámot? Ki tudja, most már nem is érdekes, de tanulópénznek jó... :((((
A pokolba vezető út állítólag jó szándékkal van kikövezve. Most már tudom, hogy nem így van. Pedig esküszöm, az okfejtést nem kértem. Főleg nem ezt, ahol a tétel levezetése egy vákuummotoros szopóketrec, melynek véletlenül a szívó oldalán térdelek. Most már tudom: pokolba…..
  Nem az a baj, ha valaki jobbról előz. Szabálytalan, de nem vagyok én rendőr. A gond akkor van, ha ezt úgy teszik, hogy tudják: a végén le kell majd szorítani a belső sávban autózót. Vélemények az azonos című írásunkról...
A Bende egy állat. Így utólag is elnézést kérek, mind az olvasóktól, mind a Tibbytől, nem kéne az embernek a főnökét - aki amúgy tisztes családapa és kiváló cégvezető - leállatoznia, de akkor is. A Winkler energiavámpírnak nevezte egy időben, mert Tibby szeret az ember…..