Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoX

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ahab és a Private Room Van hogy életünk során találkozunk olyan emberekkel, akik karakterükkel, megjelenésükkel, viselkedésükkel örökre nyomot hagynak bennünk, még ha csak egészen rövid időre is találkozunk velük és később még a nevükre sem emlékszünk. Sok ilyen…..
Az a baj a régi szép dolgokkal, hogy nem tudjuk mire használni őket. Van egy szép műemlék buszpályaudvarunk egy park közepén, a Belvárosban, ahova már régóta nem merészkednek be a távolsági buszok; van gyönyörű stadionunk, amelyik már réges rég elavult; van egy csomó…..
Mojito Ride! Hol, merre? 2011.10.16 14:47:00
Rájöttem, hogy a folyamatos önkényes csapongás kicsit megnehezítheti a kalandjaink követését, úgyhogy úgy döntöttem nagyjából letisztázom a mikort és a hovát. Csináltam is gyorsan egy körvonalas útitervet google maps-el a 2009-es túránkról. Miután végre rájöttem hogyan…..
Az előző poszt három hónappal ezelőtt született és rendhagyónak készült volna, ha lenne bármilyen rend ebben a blogban, amit el lehetne hagyni. Hiába, mi már csak ilyen randomok vagyunk: nem szeretjük az előre lefoglalt szállásokat, az alábbinál sokkal részletesebb útiterveket…..
Mojito Ride! A szabadság vándora 2011.06.22 22:49:00
Olajos kézzel gépelni nem túl jó, de van egy különleges hangulata. Szép időket idéz, mint mikor egy Thesszaloniki-i hostelben egy vizelő légkondis doboz alatt egy rozoga számítógépen (utoljára látogatott oldal a gayromeo.com...) Ádámmal posztot hegesztettünk egy külföldi…..
Mojito Ride! Kemények vagyunk! 2011.05.26 18:38:00
Hiába vagyunk keményebbek Salamon tökénél és az illemnél is, én mégis bemutatkozom. Tomi vagyok és én szintén fogok ide posztolni néha - azt hiszem van miről. Én is motormániás vagyok, csakúgy mint Kúper és hasonlóan fogékony a nagyvonalú ötletekre. Vulkánt kergetni…..