Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.o.d.i.

0 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Csak óvatossan B)..
k.o.d.i. 2016.10.23 23:17:36
@vitéz Beverneky: pont ez jutott eszembe. Így hagynak valamit a fantáziának is. Tiszta művészet, tiszta sejtelem.
Subba Folytassa, Mohaman! 2016.09.21 18:39:15
Újabb gyöngyszem gondolatok kedvenc a rapper lámámtól.   "Szar amit csinálok? De rájöttem, hogy a szar az mi. Hát szarral locsolják a füvet, és attól lesz szép"..
Szombaton megint CityMatiné Csillebércen! A nap egész nap sütni fog, eső nem lesz. Viszont hatalmas medence, nagymenők, meg nagyon menő zenék igen. Például: Ha a mixből valamelyik szám nagyon megtetszett és szívesen topognátok rá a helyszínen, akkor azonnal shazamozzátok le és nyugodtan kérjétek…..
Kurva élet! Szandika már csak építő jellegű műsorokat néz, meg Katz Dávidot aláz..
k.o.d.i. 2016.06.12 13:41:05
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
k.o.d.i. 2016.05.18 17:21:49
Nemrég egy érdekes fotósorozat tűnt fel a kínai közösségi oldalakon. Kínai szénbányászok Huaibei városból, Anhui tartományban közvetlenül az éjszakai műszak után, bányászfelszerelésben, izzadtan, koszosan leültek fényképet készíteni feleségeikkel. Majd lefürödtek, átöltöztek és ismét csináltak egy…..
k.o.d.i. 2016.05.06 09:18:16
@FikkFakk: mert nem nagyon éri őket a napfény ;)
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
Isten fél éve szólt nekik, hogy GO FULL RETARD, ők meg OK :DDDDDD  ..
k.o.d.i. 2016.04.15 16:50:16
@remixer: nekem is ezt tűnt fel először, nem csak jézus csapott oda az arcának
 ..
k.o.d.i. 2016.02.25 21:12:22
@pikírt ódamondó: na kb. Tipikusan az a csávó, akinek kb 50 videójából egy, az ami vicces, vagy tökös, esetleg érdekes....a nagyja simán tahó autofelláció....annyira kemény, annyira odamondja, annyira annyira, hogy ha meglátom itt bazmeg lassan be is zárom az ablakot a picsába. Amúgy fasznak erőltetitek ennyire? Basza a Dettyt? vagy mi van?
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Ahelyett hogy itt kornyikálnának, mennének inkább csajozni. Lehet jobban járnánk..
Egy férfi sem lehet igazi gentleman ha nem tanul a hibáiból, és ha párszor nem fizeti ki annak az árát, hanem fordít kellő figyelmet arra, amit visel. A túlzott piperkőcködés nem tesz stílusossá, de a megfontolt és következetes öltözet egy egészen más benyomást ad viselőjéről. Vigyázat, elrettentő…..
k.o.d.i. 2016.02.08 15:14:02
@Nevoeiro66: John Wickről meg ne is beszéljünk. Én speciel azóta tudom, hogy igencsak lehet hordani a feketét feketével. ;)
Mi a mai progid? Ez!  ..
k.o.d.i. 2016.02.03 22:46:38
@Érdekes: hát ja, ezzel az elnevezéssel nyilván nincs mit kezdeni, anno progresszív volt (bár meg kell mondjam, elég rövid ideig), engem meg akkor sem hozott lázba. Voltak jó trackek, de engem úgy kapott el ez a dolog, hogy a megfektetni kívánt kiscsajokkal elmentünk a szigeten egy breakbeat buliba, azok meg állandóan nyavalyogtak, hogy menjünk át vmi progit hallgatni valahova, amitől sikítófrászt tudtam kapni akkoriban. Később ráálltam sok 4/4-re én is, de a proghouse sose ütött be igazán...kinek a pap, kinek a papa. A kommentem mindenesetre ennek a mixnek szólt. Ez valami oltári ergya, fingilingi semmiresejóság, az unalom megölt tőle egy egész 4 tized perc alatt kb. Ez a mix 10 éve is egy gyenge fos lett volna. Ennyike
Múlt héten ért véget a Válótársak első évada, az RTL első olyan heti, fikciós sorozatpróbálkozásáé amire nem mondta senki első blikkre, hogy óbazdmegnemár, és nem akarta a pokolba kívánni az egészet. Az idősávja (BK után) és a költségei (információink szerint 4-500 millió forintról van szó) miatt…..
k.o.d.i. 2016.02.02 09:20:59
@az_okoskata: egyet kell értsek. A magyar otthonok circa 95 %-a borzalmasan néz ki. Döbbenetes a deficitünk a szépérzék terén. Sajnos teljesen általános a vizuális igénytelenség minden területen. A világon máshol nem adnak el ennyi ordenáré rikító falfestéket meg mediterránnak hazudott rusnya terméskövet, mint kis hazánkban, az fix. (munkám miatt sok házbelsőt látok, jövedelmileg differenciált tulajokkal, és lesújtó a helyzet) Engem kifejezetten megnyugtatnak a harmonikus szobabelsők, az élhető életterek. Azt aláírom, hogy itt valóban "steril" volt a környezet, kicsit, mintha a Kész Házakat lapozgatta volna az ember, de ez legyen a magyar sorozatok legnagyobb baja, és boldog ember leszek ;)
k.o.d.i. 2016.02.02 11:37:55
@new_boy_on_the_block: LOL! Ezért most mindjárt jön a sixx bácsi és úgy letépi a fejed, hogy utána még a seggedbe is dugja :D :D: D Btw, nekem speciel a Tűzvonalban volt az első olyan magyar sorozatélményem, ami azt a reményt keltette benne, hogy valamikor még fogok nézni magyar sorozatot.
Véget ért a Hungary's Got Talent első évada, az, ami a Csillag születiket váltotta, avagy legitimizálta a lenyúlt formátumot, ugye, mert ugyan a műsor menetében vannak eltérések, de ránézésre is ugyanarról a tehetségkutatóról van szó (pont mint a Strictly Come Dancing - Szombat…..
k.o.d.i. 2015.12.21 15:37:07
@kaamir: nagyon igaz ;) tán úgy két éve valamiért elmentem egy ilyen "standupsóra". Egészen döbbenetes volt számomra, hogy mekkora sutyerák cigányozásba torkollott a poénok úgy harmada. Sas kabaré színvonal. (mint mondjuk a "standupposok" kb. 80 százaléka. Ez a gyerek meg a tahó beszólogatáson kívül nem sok egyebet tud "viccként" előadni :/
Jó ez, fasza ez :DDD..
k.o.d.i. 2015.12.17 16:50:30
@Ámon von der Vogelweide: nagyon igaz ;)
A tolvajok szerencséjére és a becsületes emberek pechére a lopást nem úgy büntetik manapság mint 1. Laci királyunk idejében. Ha tyúklopásért akasztás járna akkor bringalopásért is minimum halál és még legyen valami baja a gazembernek. Félre a tréfát, baromi rossz hírem van…..
Pöcsöket elővenni, ráz, tűz: ..
Tegnap elmaradt, ezért megkaptok teljes valómban B) ..
k.o.d.i. 2015.11.01 20:19:58
@Zoli Lad: sose mondja meg a szemét :((((( picsába :/
Maradjunk annyiban, hogy Sylvi menő. Na lehet csattogtatni B) ..