Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leijon

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még régebben, amikor e blog nem létezett, írtam egy másik helyre is (www.atom-garai.blog.com), azóta ez a cím már megszűnt. Akkoriban a sulis élménykupacokból válogatva jegyeztem be hetente egyszer hosszabb szösszeneteket, miegymást.Volt ott egy bejegyzésem egy furcsa esetemről…..
Azok a nagy legények, akik élvezettel gyönyörködnek a kabinos liftben zöldülő tériszonyos utastársaikban, sőt galád módon még mozgatni is próbálják a lanovkát, nos azoknak külön szeretettel ajánljuk a Stubnerkogel tetjén épülő függőhidat. Mint a Sielők.hu írja, egy…..
A Battonyára vezető szárnyvonal is szerepel a megszüntetendő vasútvonalak listáján. Hiába volt egykor fontos ez a „főmellékvonal”, Trianon miatt a patinás (1882-ben megnyílt) vonal már nem vezet Aradra, csak a kisvárosba, annak is a szélére, így tényleg nem bonyolít…..
Olvasónk és bátyja Mosonmagyaróvárra szeretett volna utazni, de a vonat nem állt meg az állomáson, csak a határnál. Előresétáltak a mozdonyvezetőhöz, aki flegmán azt kérdezte, „miért nem húzták meg a vészféket”. Az utas nem tudta, hogy már a vonatot is nekik kell…..
Backdoor Fura árukapcsolás 2009.09.09 17:50:00
Honnan a fenéből van a cipősnek ennyi paprikája? Vagy a válság miatt fizetett valaki paprikával a kereskedőnek? Ha viszek neki sok sok paradicsomot, akkor kapok cipőt is meg paprikát is?..
Leijon 2009.09.09 19:06:29
Backdoor Állatvédős póló 2009.09.09 11:00:00
Hülye vásárlónak odaírják, hogy állatokon teszteltük ezt a pólót, de nem viselték. Oké, de akkor hogy tesztelik rajtuk? ..
Alig egy hete jelent meg az új operációs rendszer, máris megközelítette piaci részesedésben elődjét, a Leopardot. Oké, nem a teljes hazai helyzetről adok most képet, ahhoz ugyanis normális piackutató cégekre lenne szükségünk, csak az Appleblog statisztikáira tudok hivatkozni,…..
Leijon 2009.09.06 16:49:37
@BKV figyelő: Hm...az én XP-m Dell-re készült verzió mindenféle beépített tutisággal, úgyhogy félek lemacosítani, mert félek hogy fagyni fog a képernyő, nem lesz jó az aksi szabályozás stb...
Egyedül azt nem értem hogy az XP elvileg ilyen gépre készült, perfektül kéne futnia mégis fagy mióta megvan a gép, már voltam a kicsivel a DELL márkaszervízben is, újrastallálták azzal a rendszerrel amivel volt és így is fagy...a géppel semmi bajom tuti kis gép egy ideig még nem is váltok, de ez a rendszer. grh.
Honnan lehet tudni, hogy a közeljövőben fontos focimeccsre van kilátás?     A tétmérkőzés előtt egy héttel a férfi lehengerlő attakba kezd: időben érkezik haza, kevesebbet ül a számítógép előtt, többet beszélget kedvesével, esetleg még virágot is vesz neki.…..
Leijon 2009.09.06 11:19:46
@vidi-master: Cáfolat! Én mindig fociztam általánosban és mindig ügyesnek tartottak, mégsem nézek meccset és szurkolok agyatlanmód:D
Népszerűtlen korszak népszerűtlen lenyomatai, "környezetüket figyelembe nem vevő", "durva", "agresszív", "ocsmány" épületek kerülnek most bemutatásra; elhanyagolt, lenézett, meg nem értett házak. A szocreál nyomasztó időszaka után újra…..
 A MÁV a DACIA nemzetközi gyorsot folyamatosan átnevezi 7309-es vonattá, mivel az már annyit áll Lökösházán, annyit késik, hogy a 7309-es vonatként közlekedhet tovább. Vajon miért szed össze mindig ennyi kését Lökösön? Miért mindig ott alakul ki a forgalmi ok?  …..
Leijon 2009.09.01 15:24:55
@kacsa!: Nem, már elvileg nem indítja el a 3 kocsit sem valami szerződésbontás vagy mia halál miatt...
A múltkor már egy hónapja is összekapcsolva közlekedtek, de az elejére volt a fogva a magyar 2, 1, és poggyász...szóval nem indították el.
Egyébként a poggyász minek van? Embert nem láttam, hogy használná, pedig jó sokat megyek olyannal ami ezzel a kocsival megy(Ister/Dacia)
2004. augusztus 29-én vezette be a MÁV a két váci vasútvonalon az utasbarát, ütemes és zónázó menetrendet. Már ez a projekt is halasztással indult (ahogy ebben az írásban olvasható), ám sikerét lehetetlen lenne tagadni. Az érintett vonalakon három év alatt 14%-kal nőtt az…..
Modorosblog Az aranyos srác 2009.08.31 12:40:00
Nice guys finish last, azaz az aranyos srácok mindig utolsóként érnek célba - hallhattuk A maszk c. óriási, immáron tizenöt éves vígjátékban, nos, ebben biztos van valami. Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben…..
-Miért ne, ha azt írja az Elvira, hogy lehet? Gondolhatta olvasónk, aki a Helikon IC-vel szeretett volna Budapestről Siófokra utazni és biciklijét is vitte magával. De hiába írta a MÁV az interneten, hogy a vonaton szállítható bicikli, nem volt olyan kocsi, ahol elhelyezhette volna,…..
Leijon 2009.08.30 19:40:56
@Snake: Az Ister EN-en is szállítanak mindig szinte biciklit, mert elvileg minden vonaton lehet a kocsik elején és végén szállítható 2-2 kerékpár...ha jól tudom.
Leijon 2009.08.30 23:07:49
@Snake: Hm. Az Isteren tényleg rendszeresen szoktak lenni a kocsi elejében bringák, sőt van amelyik már Bcs-én fenn van a vonaton, tehát nemzetközi úton van. Lehet hogy a CFR szabályai mások?
Mert mindannyian szeretjük a pizzát, de a házhoz szállítós nem az igazi... Jöjjön hát egy saját készítésű pizza receptje, nálunk ez a favorit. :-)Hozzávalók a pizzatésztához:2 dkg élesztő1 dl tej1 mokkáskanál cukor1 mokkáskanál só3 evőkanál olaj2 dl langyos…..
Amikor először meghallottam, hogy valaki valóra váltja gyerekkori álmomat, azaz épít magának egy valódi házat legóból, azonnal meggyűlöltem az illetőt. Először még hitegettem magam, hátha csak a cég ügyes marketingfogásáról van szó, de sajnos ezzel nem vígasztalhattam magam…..
Egy honfitársunk, bizonyos Nagy Krisztina is megpróbálkozott a világot jelentő deszkák meghódításával az X Factor című brit tehetségkutatóban, kevés sikerrel. A videót csak erős idegzetű olvasók, illetve a csaj rokonai indítsák el. ..
Leijon 2009.08.30 14:26:46
@Tapics: És sikerült is neki...Angliában is tuti lehozta pár poszt hogy mennyire gáz volt, itthon is...kell ennél több?:D Már ismert.
Én egyedül azt nem értem hogy miért nem NAGY-ként mutatkozott be, miért Nagi-ként...az angolok ki tudják ejteni a "gy" hangot...vagy ő képtelen rá?:D
Appleblog Mac OS X Snow Leopard 2009.08.28 12:00:00
Dél van. Hivatalosan is megérkezett Magyarországra...
 A vasútállomások az átlagosnál több veszélyforrást rejtenek magukban. Itt zajlik az átutazó forgalom, itt tanyáznak a hajléktalanok és az éjjel-nappal nyitva tartó szórakozóhelyek is vonzzák a bűnelkövetőket.Olvasóink a közelmúltban arról számoltak be, hogy napközben…..
Olvasónk Budapestről utazott Balatonfűzfőre, átszállásra 13 percük lett volna Székesfehérváron, ha egy barom nem húzza meg a vészféket még a Keletiben feleslegesen, egymás után kétszer. Ezek után a kalauznak panaszkodtak, aki később jó hírekkel tért vissza: Megvárja őket a…..
Leijon 2009.08.28 19:57:37
@zauberpferde: ez sajnos tényleg így van...sokat blogoltam és sajnos, ha dícsérő poszt született sosem volt 1-2 kommentnél több=(
Helikopterleszállós hotel a Belvárosban. Alig száz méterre az USA nagykövetségétől - című poszthoz kommentelte oda bélanéni az alábbiakat: a helikopter leszálló mellett és ellen is vannak érvek, engem csak egy dolog bosszant: nem emlékszem, hogy bárkit is megkérdeztek volna a…..
Leijon 2009.08.27 21:09:42
@Májvacukor: Köszönöm, hogy ezt leírtad helyettem.
A legjobb pillanatban, a Mac OS X 10.6 premierje előtt sikerült visszaérnem a szabadságról, erre rögtök a következő képet találom a külföldi híroldalakon:A figyelmeztető ablakból kiderül, hogy a Snow Leopard nemcsak felismeri, ha fertőzött egy file, de rögtön javaslatot is tesz…..
Jancsi bácsiék végre beszerezték a gyeplevegőztetőt meg a kerti zuhanyt, erre Kurtz ezredes barátunkon keresztül olyan anyagot kaptunk, amin azonnal besírtunk. Korábban ÁSÉS-éknál volt még két csodálatosan részletes komment AgentOtól (ez és ez) a témában, úgyhogy bízom a…..