Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hír-Mond-O

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ZipBin gyártója, a Neat Oh! Llc és a LEGO megállapodása alapján hamarosan ZipBin tárolódobozok kerülnek a piacra, LEGO City tematikával.A ZipBin játékodobozok nem egyszerű tárolóedények: szétnyitva játékszőnyeggé, terepasztallá válnak. A két cég együttműködése…..
  „A legutóbbi évekig maga is ott állt a pult mögött, jobbára barna, háromrészes öltönyben, és látszatra semmi kereskedőit nem tett: csevegett, olvasott, tanácsolt, oldalán hatvan éven át hűséges társával, Ilus nénivel. Néha hátratipegett a raktárba és valamikori…..
Ejnye, de kínos. Bár mindenféle eszközzel próbálta halogatni, de bejött a papírforma, és nem sikerült mentelmi joggal menekülnie számos disznóságából az Országos Cigány Önkormányzat elnökének, a hírhedt Kolompár Orbánnak. Ez a csirkefogó - aki emellett a legaljasabb…..
  Kurtán-furcsán távozott a BKV-tól Balogh Zsolt, a közlekedési vállalat általános és műszaki vezérigazgató-helyettese. A menedzser hiába tett korábban sajátos hűségnyilatkozatot Kocsis István mellett a bkv.hu-n, a csúnyán elvesztett végkielégítés-meccs után jobbnak…..
Áder János telefonos interjúja angol nyelven. Jánosunk júniustól Brüsszelben fogja képviselni Magyarországot. Az angolórákkal úgy néz ki, egy picit elmaradt, de még van két hete ... Mi szorítunk ... /a képviselőfunkyn láttuk/  ..
Egy rövid hír a mi fantasztikus állami pénznyelőnkről, a MÁV-ról.Hétfőn 40 perc késéssel indult tovább egy IC Győrből, mert egy csoport nem tudta feltenni biciklijét a vonatra.Nem azért, mert bénák voltak, hanem azért, mert a jó kis magyar viszonyokhoz illően a vasúttársaság…..
Hír-Mond-O 2009.04.15 15:30:02
No, ma van a nagy nap. Gyurcsány megy, Bajnai jön. És jön a "válságkezelő-szakértői kormány". Mu-ha-ha .... de nincs kedve az embernek még mosolyogni sem. Reggel vagy 10 böhöm Tátra teherautó hozta fel a rendőröket az M1-esen Budapestre, a Kossuth téren megint elszórtak…..
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
Hír-Mond-O 2009.04.10 17:52:53
@luucy: Ha elvinnéd egy lakatlan szigetre akkor a homokba írná faszságait.
Hát ez, kérem, vicc. A magyar választási kampány kulcsszereplője a miniszterelnök-jelölt (1990-ben többek között azzal kerekedett felül az MDF, hogy az SZDSZ nem akarta a miniszterelnök-jelöltet egyenesen és őszintén megnevezni, mondván, hogy ők majd a legalkalmasabb személyt…..
Vastagbőr Egy trükk mind felett? 2009.04.07 13:01:00
Emlékszünk, egy szép februári napon Gyurcsány Ferenc felállt a Parlamentben, és bejelentette a csomagját. Törvényjavaslatok nem lettek belőle, sőt, a történelem  túllépett ezen, mivel kiderült, hogy ez a csomag bizony édeskevés. De más is zajlott ekkor a színfalak…..
Még pénteken, az ÉDOSZ székházában a MSZOSZ nyugdíjas szövetsége és a szakszervezetek női választmánya tartott nőnapi ünnepséget, az eseményen természetesen beszédet mondott Gyurcsány Ferenc, a nénik bálványa is. A fénypont viszont Gurmai Zita volt. Feri nem remekelt,…..
Vastagbőr A táncoló börtön 2009.03.07 16:31:00
Az Index-en jelent meg egy klassz cikk, "99 dolog, amit látnod kellett az interneten". A 99-ből az egyik egy videó, amelyben a fülöp-szigeteki Cebu börtönének 1500 elítéltje táncol Michael Jackson Thrillerére. És a Youtube-on keresgélve egy kicsit, nem csak a Thrillert…..
Hír-Mond-O 2009.03.08 10:03:20
@kill004: Pénzügyes ismerős. De pssszt...
Gratulálunk Miniszterelnök Úr, mindezt egy napon összehozni ... 1, A "jubileumi jutalomról":  Nézzük csak, milyen kreatívak az elvtársak, ha pénzt kell osztani - maguknak. "Jutalom", "céljuttatás", "különjuttatás",…..
Vastagbőr Az álommunkahely 2009.02.12 08:31:00
Azt hiszem, megtaláltam az év munkahelyét, pedig még csak február közepe van. Az APEH az a hivatal, amire bizony mindig is szükség lesz, mert sokaknak nem tetszik az állam által rákényszerített fejőstehén -szerep. Amit persze meg lehet érteni, mi is fogcsikorgatva olvassuk a…..
Hír-Mond-O 2009.02.12 11:39:20
@Tőgyarcú Barom: Ki a faszom az az idős asszony?
Balfaszok. Dilettáns balfaszok. Hölgyeim és Uraim!  Csoda történt! A magyar rendőrség és a miniszter döbbenetes felfedezést tett. Ha több a rendőr az utcán, kevesebb a bűncselekmény.  Egyszerűen el sem hiszem. Abszurdisztán. Még jó hogy ez a szakmájuk. Hány…..