Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kittike1986

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy vicces videót, és lefordítottam nektek. Az utómunkát ezúton is köszönöm Audrynak és Tűzliliomnak. (ABC sorrendben)    Minden Volvót kiszúrsz. Őrülten kiabálsz mindig, ha szürke Volvót látsz. Milliószor olvastad a könyvet, és memorizálod…..
                                                                    (A szövegben két zene feliratot is találtok. Az első…..
Edward Cullen Lélegzet 2009.06.22 09:37:00
Kedves mindenki!    Először is szeretném megköszönni minden olvasónak a bizalmat. Elképesztő, mennyi most már a napi látogatottsága a blognak. Átlag 500 látogató simán megvan, inkább felfele alakul minden nap, mint lefele. Tegnap például több mint 700-an néztetek…..
Saját Szavak Edward Riley 5. rész 2009.06.21 05:00:00
 - Mit értesz az alatt, hogy nem randizol? – hagytam figyelmen kívül a bátyám hozzászólását.   - Néhány éve meghalt a barátnője, azóta nem találkozgat senkivel – komolyodott el Nicolas.       Edward arca megváltozott. Magára öltötte…..
Saját Szavak Edward Riley 4. rész 2009.06.18 02:35:00
      Negyed órát sétáltunk, mire leértünk a partra. Nagyon megváltozott azóta, hogy utoljára jártam ott. Valahogy meghittebb lett. Néhány fiatalt láttam ugyan, de valahogy csendesebb volt annál, mint amire emlékeztem.       Dante boldogan…..
Saját Szavak Edward Riley 2. rész 2009.06.14 14:35:00
  - Látom, nem nagyon emlékszel már rám – nyújtott kezet udvariasan.   - Ne haragudj – motyogtam szégyenkezve.   - Ugyan már, végül is akkoriban még kislány voltál – mosolygott barátságosan, miközben a kutyára pillantott, aki lapos kúszásban osont…..
                                                                                    Satine…..
                                                                                Felszáll a köd…..
                                                      A Mennyország kapuja     Bella      Benyitottam a szobába, és azonnal megláttam…..
Váratlan fordulat   Santa Monicában sétáltunk, még nem volt kedvem visszamenni L.A.-be. Edward határozott céllal lépkedett mellettem, tudtam, hogy van ötlete hol kérhetné számon rajtam az ígéretemet. Nem bántam, alig vártam, hogy együtt legyünk.   Fél óra telt…..
Ezt a fejezetet szeretném Ritinek ajánlani, mert olyan sokat segít nekem. Köszönöm, hogy annyi éjszakát átvirrasztasz velem és segítesz a legjobbat kihozni magamból. :) Romantikus vacsora Edward      Negyed órával azután, hogy elhagytuk a Pokol kapuját, már Santa…..
Edward Cullen Twilight 21. rész 2009.03.12 10:00:00
                                                                Visszatekintés    Bella       A teraszon…..
Edward Cullen Twilight Extra sorsa 2009.03.04 14:27:00
Kedves mindenki, aki eddig megtisztelt azzal, hogy olvasta, és figyelte a Twilight Extra részeit, fejezeteit! Először is köszönöm, hogy részről-részre követtétek, követitek a történetet, másodszor köszönöm a sok dicséretet, és pozitív kritikát. A helyzet az, hogy elérkezett…..
                                                                                Az ösztön  …..
Edward Cullen Meglepi :) 2009.02.23 05:57:00
Na hogy ne mondjátok, hogy nem vagyok friss :) Néhány kép és néhány videó az Oscar gáláról. Pontosabban a nagyon cuki, kissé borostás és bájosan kölykös frizurájú Robertről…..
                    Remélem megbocsátotok nekem azért, hogy megfosztalak benneteket a várakozás izgalmaitól. Ígérem, ebből nem csinálok rendszert :). Ezt a fejezetet Emmettnek ajánlom, mert ő küldte nekem azt a számot, ami ihletet…..
Kittike1986 2009.02.18 23:14:15
  Bocsi, hogy ilyen sokára lett kész, de én is emberből vagyok :). Azért remélem kárpótol majd titeket a lassúságomért ez a rész. :) Jó olvasgatást.   Túl közel      Varázslatosan indult a délután. Enyhén sütött a nap, de nem annyira, hogy felfedje…..
Kittike1986 2009.02.15 15:02:31
Edward Cullen Egy csepp vér 2009.02.01 18:34:00
                                            A szerző (Macipáncica) saját bevallása szerint ez egy hirtelen felindulásból elkövetett szerzemény. Hát nem tudom, ha ilyet ír valaki…..