Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yomsisi

0 bejegyzést írt és 306 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszámoló az FB-ről. Avagy kalandjaink a fővárosban "Ma én is azon tömeghez tartoztam reggel, akik döbbenten bámultuk a Nyugatinál a bezárt metróból kibámulókat és drukkoltunk, hogy történjék már valami. Végül hosszas nézgelődés után az izmosabb utasok belülről kezdték széthúzni az ajtókat, nekik a…..
MENETSZÉL2016 Bivaly vágta 2017.04.17 16:40:50
Félelmetes, ahogy füstöt okádva robog felénk Húsvét, locsolkodás, sonka, tojás és...gőzmozdony! Tudtam, hogy szinte a kert végében fog elvágtatni a mai nosztalgia menet, így a bőséges reggeli elfogyasztása után lesben álltunk az állomáson. Gondoltam, csinálok pár képet, ahogy a gőzös elkocog majd…..
Múltkor megígértem, úgyhogy folytatnom kell :) A helyszín továbbra is a 2001-es szentkirályszabadjai repülőnap, ahol a repülőprogram mellett a légierő által használt repülőszerkezetek belsőségeit is kipakolták. Az előző részben láttuk a Mi-8 család hajtóműveit, most pedig itt van a masina,…..
yomsisi 2016.06.20 13:17:25
Az reggeli a nap legfontosabb étkezése, ez nem vitás. Ez általában sokunkat hidegen hagy. Most egy olyan receptet mutatok nektek, amit munka előtt magunknak és gyermekeinknek suli előtt 5 perc alatt össze tudunk dobni, hogy beinduljon az immunrendszer, az agy és a test! Általában az…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Ők pedig a műsorvezetők, a női egyenjogúság nevében egy hölggyel. Indulás március 15., csodálatos nap lesz! A Facebook-oldal itt.   ..
Izraeli fapados túránk nem fért be egyetlen posztba, sőt kettőbe sem. A döbbenetes Masadától a Holt-tengeri punnyadásig, őszinte rácsodálkozás a haszidi zsidók nőkhöz való viszonyára, a csodálatos jeruzsálemi Templomhegy és a felejthető Tel Aviv.  Amikor tervezni kezdtük…..
…és miért van fordítva a felirat a tűzoltókocsikon??? Múltkor az újraélesztés technikáját mutattuk be, de hogy a sérültek minél előbb szakszerű segítséget kapjanak, a mentőnek is minél gyorsabban oda kell érnie. Sokszor tapasztalom Budapesten azt, hogy a megkülönböztető…..
yomsisi 2015.02.14 10:47:49
@nick066:
Te méteres pöcs! A célállomás a Bajcsy kh. sürgősségi volt. Ha nincs helyismereted, mert Mucsa13-ról trollkodsz, inkább ásd el magad.
yomsisi 2015.02.14 11:20:44
@nick066: Te most az általános szarról beszélsz, de az előbb a fenti videóról írtál. A kettő nem ugyanaz, különítsd el! A kocsi akár szállíthatott is egyik kórházból a másikba, nem feltétlenül esethez ment. Én erről beszélek. Politikát pedig szintén te kevertél ide, nem én. :-)
Csók!
A lézeres szemműtét fő vonzerejét az adja, hogy a páciens a beavatkozást követően egy életre megszabadulhat szemüvegétől vagy kontaktlencséjétől. Ezen információ birtokában sokan lelkesen kezdenek el gyűjtögetni a műtétre, viszont azzal sokan nincsenek tisztában, hogy nem…..
yomsisi 2015.02.10 11:49:03
@snooogi:
Amit még nem írnak, az sem mindegy hogy működnek a tested regeneráló sejtjei. Ha túl jól, néhány éven belül akár a teljes dioptriád visszajöhet.
50-50% :-)
Sokan hisznek abban az elméletben, hogy minden betegség, ami a testünkön jelentkezik, valójában lelki eredetű. Az elmélet támogatói szerint gyakran az elfojtott lelki problémák jelentkeznek fizikai síkon, hogy így végre felfigyeljünk rájuk. A szembetegségeknek is társítanak…..
Barna hajú lányok Sveba 2014.12.27 14:33:16
..
yomsisi 2014.12.29 19:06:45
Abban mindenki egyet ért, hogy egy stílusos napszemüveg a nyári mindennapok elengedhetetlen kiegészítője, ami méltó megkoronázása lehet egy ízléses összeállításnak. De mi van a téli időszak napsütéses napjaival? Ez a csodaszép napsütés decemberben igen ritka, csak…..
Viccelni majdnem mindennel lehet, de komolyan, Louis CK vagy előtte Bill Hicks életműve az élő példa rá. A félig magyar származású CK párszor nagyon messze ment a korlátok feszegetése közben, egyik előadásának a “pedofil is ember valahol” témájú szegmensének abszurditása…..
Újabb szerzeménye a TV2-nek Keresztes Ildikó, aki évekig az RTL Klub üdvöskéje volt, az X-Faktor mentoraként szerepelt. Tavaly azonban kilépett, mert azt mondta, csak a színpadnak akar élni. Úgy tűnik kiszerepelte magát, mert ősztől a TV2 Sztárban sztár című műsorában…..
yomsisi 2014.07.02 15:13:01
@Cipiapi: A híradó tényeket közöl.
Ja, babám, hogy a regnáló hatalomnak ezek a tények nem megfelelőek, az más kérdés ám! :-D
A nagy, most már 100 éves múltra visszatekintő metróüzemek sajátossága, hogy a hálózat és a város fejlődése miatt egyes megállókat becsuktak, sok belőlük a mai napig megvan. Találhatunk ilyenek Párizsban, Londonban, de ilyennek számít ma már Bécsben a 2003-ban…..
Gyerekkoromban imádtam a Deák téri aluljáróból nyíló "kisföldalatti múzeumot", de ma már annyira körbeépítették pékséggel-miegymással a bejáratát, hogy szerintem sokan nem is tudják, hogy ott van. Egy gyerek számára rettentő izgalmasan hangzott, hogy azért olyan keskeny…..
Az internetes hozzászólásokat, de akár a szokásosan bravúrosan teljesítő külpolitikai újságírás termékeit is elnézve könnyen kialakulhat a laikus érdeklődőben az a kép, hogy Ukrajnában szélsőjobboldali huligánok kergették el Janukovicsot, ők irányítják az azóta…..
yomsisi 2014.03.05 12:17:21
@különvélemény: Egészen biztos, majd felszállnak a tehervonatra és gyermekeikkel együtt besétálnak a gázkamrába.
Te szerencsétlen, iskolázatlan idióta!
A flódni „kérdés” tovább folytatódik. Egyszerűen folytatódnia kell. A „kis összehasonlításom” nem várt módon megmozgatta az érdeklődőket, de az ismerőseimet is. A közvetlen környezetemet mintának véve a következőkre jutottam. Sokan egyáltalán nem hallottak még…..
A Dezeen nevű - az egyik legismertebb és leglátogatottabb - építészeti és dizájn oldalon jelent meg újra egy magyar ingatlan. A Hideg-háznak keresztelt, skandináv minimál stílusú jegyeket hordozó, kőszegi hétvégi házat a Béres Építésziroda tervezte egy párnak. Képek a…..
  Minden úgy kezdődött, hogy egy budai csokoládéfesztiválon ráleltem Raj Ráchel standjára, ahol semmi mást nem lehetett kapni, csak flódnit. Vettem egyet, és nagyon ízlett, pedig már jelentős mennyiségű édességet kóstoltam aznap, mégis az utolsó morzsáig megettem. A…..
Az előző cikkben tárgyalt Legnehezebb vonatok után egy olyan lista összeállítása következik, mely a világ leghosszabb személyszállító vonatait mutatja be. Egy 15 kocsis Transalpin az Alpokban két ÖBB Taurussal (kép forrása: www.drehscheibe-foren.de) Az, hogy milyen hosszú lehet…..