Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blazekid

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Blazekid 2019.01.04 09:11:59
@Taurusz: A Wéber szerintem rendben van, de a Szujót már rég el kellett volna küldeni, nem tudom, miért fekszik ennyire jól az M4-en...
  A DIGI Csoport bejelentette, hogy a következő három évben a DIGI Sport csatornáin  közvetítik a Serie A, vagyis az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit magyarul. A közvetítési jogokat értékesítő IMG Mediával hosszas tárgyalások után, az utolsó pillanatban sikerült megállapodniuk, így…..
Blazekid 2018.08.18 09:16:47
Blazekid 2018.08.18 12:24:29
@Popelo Fidelium: Az Index legalább lehozza a te "kulturált" hozzászólásodat. Óriási "nyereség" ez a közösségnek...
Havi kétmillió közpénzt keres az újságírónőt lökdöső-rángató újbudai Fidelitas vezér. Robot, géniusz vagy egyszerűen közpénzből fizetett pártkatona?   Az újbudai Fideszesek körében nagy kultusza van a politikai viták erővel történő befejezésének. Nem olyan régen Kerékgyártó Gábor önkormányzati…..
Blazekid 2017.05.07 09:26:29
@Pipas: Nem az az elsődleges kérdés, hogy ki fizetett ezért a cikkért, hanem az, hogy a benne lévő állítások megfelelnek-e a valóságnak.
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..