Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokedlee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat hétig nem jelentkeztünk podcasttel, pedig nagyon akartunk az E3-ról készíteni egy régiségeket bemutató adást, de sajnos az eddig megszokott retrosarok idén nem települt ki az expóra. Így a nyári szünet kicsit hosszúra nyúlt, de most vége: vendéges adással térünk vissza, méghozzá olyan vendéggel,…..
IDDQD Kiállítás nyílik Gyuról 2015.10.15 14:32:04
Nagyon rosszul indult az év: 2015 egyik első híre volt, hogy elhunyt Dragon György - vagy ahogy játékos körökben ismertük, Gyu -, a Gamestar oszlopos tagja, zeneszerző, fejlesztő, újságíró. Most a túrkevei Finta Múzeum és a MaNDA kiállítást rendez az emlékére a Finta Múzeum…..
Filmdroid 2010 filmjei 6 percben 2010.12.14 12:07:11
Minden év végén előkerül néhány videó, amelyben az év filmjeiből látható pár másodperc. Az alábbi alkotásban 270 filmből láthattok apró részleteket 6 percnyi anyagba sűrítve. Nem csak hollywoodi blockbusterek kaptak helyet, hanem japán animétől kezdve dokumentumfilmekig…..
A Super Stacker azért került a rövid játékok dömpingjébe, mert csak 12 pályája van, de egyébként korrekt logikai játék. Kicsit hasonlít a Perfect Balance-ra, a feladat ugyanaz: az elemeket úgy kell egymásra pakolni, hogy ne boruljanak le.[alternatív link]..
„Hát tudod, megfordult a kezemben már pár flashgém az elmúlt években, de ez... durva” – írja Keiichi nevű munkakerülőnk a Streamline-ról. „Lényege, hogy a zene ütemére lövő ágyúk és prések elől kell elmenekülni a kurzorral. Három perc után sikítva…..