Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berduska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kecskeméti B. Zoltántól kaptuk ezt az órakoncepciót, amit ő maga tervezett egy régi ötletet felhasználva. És mivel tudja, hogy szívesen vesszük az érdekes ötleteket, így ennek is örülünk. És ez tényleg jól mutat, mindenféle digitalizáció nélkül is. Gyártó…..
berduska 2009.10.07 10:38:31
A MINI 50. szülinapjára a BMW leleplezte új kisautóját, a MINI Coupe Conceptet. Külsőre igazi kis bestia és a belsőről is kiderül, az autó nem kindertojás, hogy kívül finom legyen, belül meg annyi haszna, hogy a bölcsiseknek van mit benyelni. 211 paripa, 280 Nm nyomaték, Twinturbó…..
Florentijn Hofman "Dushi" projectje megtekinthető a hágai Galerie West-ben július 4-ig. A 'kiállítás' olyan plüssfigurákról szól, melyek méretüknél fogva alkalmatlanok járékszerként funkcionálni. A fotók alapján az első benyomásom az, hogy ezek az irreálisan nagydarab…..
Grafikusoknak, keményvonalas Photoshop guruknak valószínűleg nem kell túlmagyarázni mi is az a ColorPicker. Arról a grafikai programokban fellelhető kis funkcióról van szó, melynek segítségével színmintát vehetünk egy kép bizonyos pixeléről, hogy ugyanazzal színnel tudjuk…..
Mi vesz rá egy amúgy ügyes fotóst, hogy patkányokat fényképezzen? Talán az, hogy a hús-vér modellekkel ellentétben nekik csak pár keksz az órabérük és nem csak a fotózás végére derül ki, hogy egy patkánnyal volt dolgunk, szemben némelyik emberszabásúval. Ezek sem éppen édi…..
berduska 2009.05.07 10:43:25
Megérkezett a Pop-art mágus kiállítási anyaga Szegedre, amely közel hetven művel nyit pénteken a Reök-palotában. A főképp szitanyomatokat felvonultató tárlat olyan híres alkotásokkal is várja a nagyérdeműt, mint a Marilyn Monroe nyomatok vagy a Mao portré. A minket is megihlető…..
Ha van egy kis időtök, no meg egy kis türelmetek, akkor egy újfajta designbútort hajtogathattok magatoknak. Úgyis válság van, ezzel lehet spórolni, csak nem időt. Ezt a fotelt Kouichi Okamoto készítette, 3.0 mm-es alumíniumkábelből cirka 6 hónap alatt. Szerintem kissé unta már a…..
berduska 2009.04.17 14:53:10
Kalligráfiának a (görög καλλος kallos „szépség” + γραφος grafosz „írás” szavakból) a díszes, szép kézírást, annak művészi fokú gyakorlását nevezik. Ráadásul napjainkban mintha…..
 Ezek a képek még azelőtt készültek, hogy a híres harcművész globális popkulturális ikonná vált volna, és a B kategóriás akciófilmekből kilépve übergagyi módba váltott, hogy leigázza a világot. Szóval ezt a farmert még a sima akciófilmeken felnőtt férfiaknak találta…..
Kétlem, hogy bármelyik doki otthon is szívesen találkozna a munkával, de egy vadabb deszkás egy tucat hasonló lámpát kreálhat, ha összegyűjti az ilyen-olyan röntgenfelvételeit. Egyből lehet szédíteni a csajokat a borulás-sztorikkal és elég csak a lámpát felkapcsolni hozzá. Ha…..
berduska 2009.02.06 14:21:00