Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Charlie Harper

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiderült, hogyan írják ki Charlie Sheen karakterét a Kés pasi meg egy kicsi című sorozatból. A korábbi híresztelések (autóbaleset áldozata lesz) ellenére sokkal véresebben áll rajta bosszút Chuck Lorre, a sorozat készítője, mint számítottunk rá. Lorre mellesleg azért…..
Charlie Harper 2011.08.09 15:05:34
Chuck Lorre, a Két pasi meg egy kicsi készítője elszánt faszi, és esze ágában sincs szomorkodni vagy ruháit megszaggatva a sarokban jajgatni Charlie Sheen távozása miatt, sőt. A Warnerrel és a CBS-szel egyeztetve máris elkészült a sitcom új évadának átszabott tervezete, amiben…..
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
FEJ?! :-D ( Ha lemaradtál volna.) ..
Charlie Harper 2011.03.24 13:43:56
Egyre jobban dühít, hogy nem telik el úgy egy nap, hogy valaki ne jósolná meg a világ végét. De míg általában 2012-vel jönnek, a Mokka Habbal című műsorból kiderült, akár már ma elkezdődhet a világégés. Joshi Bharat pénteken meghívta Csillag Lilla (muhaha) asztrológust, aki…..
Véget érhet Bakács Tibor drámája, most már minden hónapban meg lesz a betevő szalámira való. A bulvárlapokban és műsorokban áruházi lopásával haknizó settenkedő Farkasházy Tivadartól kapott munkát a Hócipőben. "Nagyra becsülöm Tibor munkásságát, már decemberben…..
Charlie Harper 2011.03.02 16:24:27
@Josselin Beaumont: rendszeresen segítek, éppen ezért vagyok felháborodva az ilyen sz*rzsákokon.
Charlie Harper 2011.03.02 16:55:30
@Josselin Beaumont: azon vagyok felháborodva, hogy nincs következménye annak, hogy egy közszereplő lop, te, sötétség fejedelme...
Charlie Harper 2011.03.02 17:56:10
@Josselin Beaumont: értékrended, az van. Na eredj, csenj el valamit, mert lassan zár az ABC.
Bár még őrzi piacvezető pozícióját a Nők Lapja, feltehetően a Sanoma is aggódik amiatt, hogy a legrégebbi női magazinos brand két év alatt 30 ezer vásárlót vesztett (269 ezerről 239 ezerre csökkent az eladott példányszáma). Próbálkoznak mindenfélével, hogy visszaszerezzék…..
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
Van az úgy, hogy az ember annyira éhes már, hogy komolyan fontolgatja, csak belevág a kollégája által közepesen izgalmasnak tartott, hat napja az asztalon rohadó "indonéz gyökérkülönlegességek extra zsíros majomagyvelőben, ínyenceknek, vigyázz, csípős" feliratú,…..
Charlie Harper 2010.09.29 16:29:32
Annyi tehetségkutató van már a tévében, hogy megzavarodik tőlük az ember, ki tudja megjegyezni, hogy melyik, hol látható? Meg eleve, minek megjegyezni ilyen apróságokat? Nem mindegy, hogy X-Faktor vagy Megasztár? Epic fail courtesy of D. Tóth András a Fél kettő című műsorban, ahol…..
Charlie Harper 2010.09.16 13:25:07
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
A Füles rejtvénymagazinnál követték el, és ugyan biztosak vagyunk abban, hogy nem szándékosan, mégis üt akkorát, mint az RTL Klub hisztis riportereinek angoltudása. Fanyűvő nevű olvasónknak jár a köszönet a találatért...
A Viasat3 az a csatorna, ahol a vezetőség nem esik pánikba, ha egy saját gyártású reality teszem azt, nem működik, vagy olyat bukik, mint egy közepes képességű BKV-vezér, ők próbálkoznak a műfajjal rendületlenül. Jól teszik, mert egy Bár 2.0-ra jut egy Lúzer FC, egy…..
Charlie Harper 2010.07.27 14:23:15
@Emanuelle: ez a veszély pontosan az olyan pesszimista, prejudikáló és rosszindulatú emberek miatt áll fennn, mint amilyen te vagy.
Mivel ezen a héten Hamlet írja a nagycsöcsös ajánlókat, kénytelen vagyok más úthoz folyamodni, hogy betehessem a foci vb legjobb pasiját. Kassai Viktor magyar játékvezető és két asszisztense volt a Ma reggel vendége, és ez az interjú két szempontból is figyelemre méltó. Az…..
Nemsokára indul Nancy kalandjainak hatodik évada, sajnos egy fasza karakter nélkül (Elizabeth Perkins távozott), de remélhetőleg viccesebben, mint ahogy az előző véget ért illetve zajlott, különös tekintettel az étteremben szoptatott sógorra és így tovább. Ja, és MLP még mindig…..
Charlie Harper 2010.07.05 17:05:15
Ma kezdődik a labdarúgó világbajnokság, de nem azzal, amivel kellene, azaz egy meccsel, nem, hanem minden sportesemény elengedhetetlen kellékével, a megnyitó ünnepséggel, aminél feleslegesebb dolog nem sok van a földkerekségen. Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne…..
Az évad nagy kérdése az volt, hogy meg tudják vajon fejelni az elképesztően sikeres első évad minőségét. Szerintem speciel nem sikerült, de ettől függetlenül még mindig minőségi szórakozást kaptunk hétről-hétre. Simon Baker továbbra is varázsol és dobogtatja a női…..
A TV6 beerősít, és mostantól több háztartásban lesz jelen mint valaha. A magas penetrációhoz jó kontent is dukál, no meg egy kiválóra sikeredett promó, amit az adó csak holnaptól fog vetíteni. Mi azonban véletlenül rátaláltunk és már most bemutatjuk a kedves…..
Charlie Harper 2010.05.28 17:07:32
A vasárnap esti műsorsáv úgy néz ki, hogy az álszenteskedésre van fenntartva, a Heti hetes populista böffeneteivel csak Hajdú Péter tud versenybe szállni. A Frizibi műsorvezetőjének egyébként eddig nem is ment rosszul: komoly arcot vágott a leghülyébb celebhírhez is, és akár…..
Uraim, egy lépésre vagyunk a kánaántól (minden Playboyba külön Playmate mindenkinek), a pizsamás Hugh Hefner ezen a héten pénteken 3D csöcsökkel és (kifotosoppolt) pinával dobja piacra a Playboyt, amihez mellékelnek egy szemüveget is, garantálva a totál lebukást - senki nem hiszi…..
Charlie Harper 2010.05.12 12:18:06
@Leadfoot: igaz, Cini még 2D-ben is sok.
comment:com Újra van A la carte 2010.05.07 11:00:00
Teljesen véletlenül tudtuk meg, hogy Szombathy Pál egykori m1-es, közéleti, vacsorázós műsora a Story TV4-re költözött, sőt már május elsején volt is belőle egy adás. A formátum a régi, viszont megkapta társműsorvezetőnek Jakupcsek Gabriellát, és nem csütörtökön…..
Charlie Harper 2010.05.07 13:44:22
 2008 őszén indult hódító útjára a CBS csatornán, itthon 2009 elején kezdte vetíteni az RTL Klub A mentalista néven. Amerikai krimisorozat és most sokan felsóhajtanak, megint egy ’nyomozós’, de ez egy kicsit más. A másságot pedig Simon Baker karaktere, Patrick…..
Charlie Harper 2010.05.03 14:33:49
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
A feleségét eléggé elítélendő módon rendszabályozó (késsel, korábban kézéllel) Charlie Sheen március 19-én jön ki a számára előírt kötelező elvonóról, (ahol minden bizonnyal régi ismerősként köszöntötték) és egyenesen a Két pasi meg egy kicsi forgatása felé veszi…..
Nem túl hosszú hír, de ezt nem kell sokat ragozni: a Battlestar Galactica egyik legjobb és legösszetettebb karakterét, Dr. Gaius Baltart alakító brit színész, James Callis beszáll a FlashForwardba. Calles szerepe kulcsfontosságú lesz, legalábbis a producerek ezt mondták a…..
Charlie Harper 2010.03.04 11:52:34