Regisztráció Blogot indítok
Adatok
untitled808

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Huszonnégy 2009.03.04 08:00:00
Amikor összeállnak a tardai partihuszárok, az nem kispálya. Van is komoly rákészülés, baszod. Mer' az mondjuk elég karcsú, hogy kéthavonta lejön valami győri vagy pesti DJ arc, azt ott csapatnak reggelig a Panorámába', néha ki kell ruccanni valami geci nagy buliba, hogy meglegyen a…..
untitled808 2009.03.04 12:52:53
Eljött a pillanat, hogy tanuljunk egy kis üzleti gondolkodást. Hogy is működik egy hatalmas ingatlanfejlesztés? Hogyan lehetett hatalmas haszonra szert tenni a rendszerváltás után 18 évvel? A kezdetek kezdetén, a "teremtéskor" volt az önkormányzatok vagyonhoz juttatása,…..
untitled808 2009.03.03 17:34:45
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
Az utóbbi hetek gyilkosságai kapcsán egyre többször hangzott el, hogy problémák vannak a magyar rendőrséggel, illetve az igazságszolgáltatással. Az etnikainak is becézett ügyek hevében sajnos a problémafelvetések többsége csupán odáig jutott, hogy a cigány vagy a nem cigány…..
untitled808 2009.02.25 08:13:31
Vujity Tvrtko jól a fejébe húzta a baseballsapkát, és nekiállt oknyomozni. Kiderítette, hogy az „interneten keringő” egyik legnépszerűbb videó főszereplője Magyarországon él. Persze egyrészt a videó közel sem olyan népszerű, mindössze 400 ezren látták például a…..
Ha nem is tartom jónak a Soproni hazafiaskodó reklámját, azt mindenképpen a javára kell írnom, hogy nem lehet megkerülni, és koppintás ide vagy oda, egyszerűen muszáj róla beszélni. Ráadásul elég karakteres ahhoz, hogy továbbgondolásra és mint ebben az esetben is saját verziók,…..
untitled808 2009.02.23 17:17:29
@Spaeter:
A sopronis reklám pont olyan bárgyú, mint apubuksikiszökött, csak ez magyar.
Ne azért akarjak sört inni, mert magyar vagyok.
Ez ugyan olyan, minthogy azért leszek beteg és szedem a szart, amit rámsóznak, mert van egy kutyám.
Figyelni is kéne, nem csak nézni. Különbség.
Az, hogy tetszik a reklám vagy sem, nem az én dolgom.
autózz! Ne ítéld el a BMW-st! 2009.02.22 12:16:00
Viktor posztja ezúttal - nem elsőként - a sokszor emlegetett BMW-s kollégák szemszögéből írja le a közlekedési tapasztalatait, hiszen ő maga is ezt a márkát használja, és nem érzi úgy, hogy jogos lenne a sok sztereotíp megjegyzés. Olvasom ezt a blogot, amit a BMW tuladonosok…..
Naszóval. Sarah, John és Cameron (ez utóbbi a metállédi) elugrott a jövőbe, mert a múltban Skynet rátalált a kölyökre, és fémvázra húzott élőszövetet küldött az elpusztítására. A jövőben egy cseppel jobb a helyzet (mert nem tudják, hogy KrómArti is átjött a…..
Az ember hajlamos arra, hogy a kommunizmust, mármint a kommunizmus alatti életet valami egynemű, szürke masszának lássa. Ez távolról persze igaz is volt, de ha közelebb hajolunk, itt-ott egészen elképesztő (elképesztően szórakoztató) zavarok keletkeztek az Erőben. Itt van például…..
untitled808 2009.02.17 13:31:27
Hunvald György lehet, hogy jó és emberséges vezető, de, hogy akkora rablóvezér, mint Rinaldo Rinaldini, az biztos. Most éppen hívei szervezkednek, hogy kiszabadítsák, börtönéből, akár egy új Táncsics Mihályt. Mármost számomra az volna a legnagyobb kérdés, hogy miféle érdek…..
Virtuális társkeresés Kísérlet 2009.02.13 08:00:00
Megkeresett engem egy srác, aki már jó ideje próbálkozik a csajozással fent a kibertérben. Saját elmondása szerint nem megy neki, s nem tud rájönni miért. A kedves olvasók segítségét kéri abban, hogy mit is változtasson magán, a szövegén, az első levelén? Mitől lenne…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Alig telik el az utóbbi időkben év úgy, hogy ne halljunk "szenzációs" felfedezésekről szóló híreket, melyek távoli rokonaink felleléséről és tudományos azonosításukról szól. A 2008-as a magyar-madjar rokonság jegyében telt, de sajnos az ügyben megszólalók…..
untitled808 2009.02.13 14:04:27
@Katsura:
"A finnugor nyelvrokonságot pedig többnyire nem kérdőjelezi meg senki."
Hát ez nem így van.
Minden fenéknek külön helye van. Ma bemutatták a sajtónak az első új budapesti metrószerelvényt, konkrétan a 2-es metróra szánt egyik Alstom járművet. (Mint ismert, ezekhez hasonló, de rövidebb és vezető nélküli vonatok mennek majd a 4-esen is.) Mivel az Index is beszámol a…..
untitled808 2009.02.10 12:44:41
@éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z" éljen"Z":
Tökéletesen igazad van.
Paranoid Android VÉR 2009.02.08 14:31:00
    Tulajdonképpen az az érthetetlen, hogy miként gondolhatták a veszprémi kézilabdások gyilkosai azt, hogy ezt a balhét megúszhatják. Még abban sem lehetnek biztosak, hogy élve kerülnek rendőrkézre, sőt, a mai magyar társadalom indulati állapotát figyelembe véve,…..
 Mint Turul kollega korábban beszámolt róla, nemrég kiderült: a Szociális és Munkaügyi minisztérium 2008-ban 3 millió forintot fizetett a Hócipőnek, hogy emlékezzék meg a 100. nőnapról egy cikkecskével. Az üggyel több médium is foglalkozott, már csak azért is, mert…..