Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polom13

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak uniós országok, amelyek tárt karokkal fogadnák a menekülteket; ahogy a menekültek is tárt karokkal rohannának pont azokba az országokba. Vannak uniós országok, amelyek nem kérnek a menekültekből, de a menekültek sem kérnek azokból az országokból, nem akarnak oda menni,…..
Nem elég, hogy népszerűtlen politikája és a szerencsétlen pártvezetés miatt tavaly ősszel kiesett a német jobbliberális FDP a Bundestagból, Gutenberg városában, Mainzban az EP-kampány alatt párbeszédbe kezdtek a német választópolgárral – igaz, másképpen, ahogyan azt egy…..
Minden oldalról, minden világnézet felől vannak vélemények, amelyek szerint Geréb Ágnes szektás, fanatikus, kirekesztő, sarlatán, csak a saját elképzelését tartja elfogadhatónak, és persze, életek száradnak a lelkén. És minden oldalról, minden világnézet felől halljuk, hogy…..
  Mivel a gazdasági válságnak vége, Hannes Swoboda képviselő is ráér az Echo TV műsorával foglalkozni. Az európai szocialisták zsír új frakcióvezetője napirend előtt arra kérte az Európai Parlament szocialista elnökét, hogy azonnal intézkedjen Bayer Zsolt kijelentései…..
  Hol van az a határ, amikor az ember még nem vállal közösséget a fasisztákkal, de már maga is besározódik? Egy mosoly? Egy biccentés? Egy kézfogás? Pár odavetett szó? Lehet-e demokrataként kezet nyújtani jobbikos politikusnak, vagy már egy kézfogás is sok? Bármit is…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
polom13 2011.08.19 10:58:48
  Csupa jó hírünk van a durva politikai trash kedvelőinek! Már nemcsak a – facebookos oldalán csak és kizárólag Gyurcsány Ferencről szóló tartalmakat megosztó, ugyanott nemrég logópályázatot hirdető – Demokrata Párt várja az anyapártból kiábrándult…..
  A Népszabadság keddi számában interjút közölt Szalai Erzsébettel a mai fiatalság helyzetéről. A nol.hu-n olvasható változat valamiért megváltozott a nyomtatott kiadáshoz képest, kikerült belőle például Orbán Viktor mint ellenségkép, de cserébe kaptunk Milla-csoportot…..
A napokban egyre több csepegtetett információval kirajzolódó területi közigazgatási átalakítás igazi nagyfalatnak ígérkezik. Nagyon sok változója van az egyenletnek, a nyilvánosságra hozott koncepció is mindenféle betűkkel és számokkal ágaztatja el a jövő lehetséges…..
  December 17-én, pénteken rendeztünk egy rövid konferenciát a magyar országimázs és a média viszonyáról. Nick Thorpe, a BBC tudósítója arról beszélt, hogy a nemzetközi média nem egyszer indokolatlanul rosszindulatú jelzőket használ az országgal szemben, bizonyos…..
Mandiner blog Gonoszság 2010.09.25 08:01:00
  Mi az igazi tőrőlmetszett, tizennégy karátos geciség, ha nem ez?..
  Itt van a kampány, itt van újra. És mivel az idei kortesnek amolyan blitzkrieg jelleget kölcsönzött a NÜK, ezért gyorsan és töményen kapjuk a szórakoztató hülyeséget. Annyira sebesen egyébként, hogy mire azt mondhattam volna, hogy én már csak egy láda sört kérek, addigra…..
  Elegáns volt-e Sólyom László? Kétségtelenül. Talán még kicsit arisztokratikus is, ez Szanyi Tibornak nem, nekem viszont nagyon is tetszett. Ugyanis amikor a parlament megválasztotta miniszterelnöknek Bajnai Gordont, Sólyom felhívatta magához a páholyba, hogy gratuláljon…..
Mandiner blog A hatalomrúl 2010.07.09 08:01:00
  Pontosan senki nem tudja mióta, az öregek is úgy emlékeznek, hogy Magyarországnak mindig is a fasiszta-náci veszélytől kellett tartania. Ettől a haladás, a Vörös Hadsereg és a Párt tudott ideig-óráig megvédeni minket. De ennek vége szakadt 1990-ben, azóta hánykódik e…..
polom13 2010.07.09 10:06:52
@Téglagyári Megálló: "lássuk be"

hohó, ez egy érv?"
Mint az közismert,neves szakértők szerint.
:)
  A Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló Nyilatkozat, melyet kormányrendelet alapján, megfelelő formátumban ki kell függeszteni az állami intézményekben, blogunkon  nagy vihart kavart. Nem kívánom a már elhangzott pro és kontra érveket elismételni, inkább…..
polom13 2010.07.08 09:35:03
@br: Akinek 2006 őszén a rendőrök kilőtték a szemét, egyáltalán nem tudja majd elolvasni a nyilatkozatot.
De biztos nagyon boldoggá teszi a tudat,hogy a baloldal megvédi a láthatatlan veszedelemtől.
polom13 2010.07.08 09:58:12
@br: Konzervatív vagyok nem hiszek az utópiákban szerintem a legjobb kormány is legfeljebb kevésbé szar.
A szociknak igen egyszerűen nincs erkölcsi alapjuk bírálni senkit és semmit.
Van párszázezer választó(jellemzően a Fidesz és a Jobbik közt vacilláló) akik szeretik az ilyen gesztusokat.Én nem fogok egy hivatalba bemenni,hogy a nyilatkozatot olvassam ,de nem is zavar.Toleráns vagyok.
A volt miniszterelnök megkerülhetetlen tényező a párttagság körében, azon kívül viszont teljesen elfogadhatatlan. Az MSZP törököt fogott Gyurcsánnyal. (Fotó: szegedma.hu) Ajánlott írásunk: Kibaszott jó röpirat a modern baloldalról Mintha mi sem történt volna Emlékszünk?…..
Bennem ez a kérdés merült fel a beszéd után. A program ugyanis túl szép ahhoz, hogy igaz legyen: tökös, odavágós, helyes irányt kijelölő, néhány populista elemmel. De végre határozott ígéretet kaptunk arra hogy: - a munkavállalók adói csökkennek (SZJA), - a…..
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
Miután a 2009-es Európai Parlamenti választások adatain elvégzett, a szavazók vándorlását kutató regressziós becslésünk alapján úgy tűnt, az ott kipróbált módszer alapvetően stabil és hihető eredményeket adott, úgy döntöttünk, megismételjük a vizsgálatot a 2010-es…..
  Áll a bál a Szlovák Nagybirodalomban, megy a 24 órás ultimátumadás, elborult arccal fenyegetőzés, magyarozás, nemzetbiztonsági tanácskodás. Ha valaki azt képzeli, ez csak belpolitika, erősen téved. Ficónak, a szlovák politikai elit, sőt a szlovák népesség egy egészen…..
polom13 2010.05.20 12:17:34
@TuRuL_2k2: Az hát.
Szlovák választás,szlovák koalíciós tárgyalás,magyar önkormányzati választás,költségvetés elfogadása,a gazdasági válság,uniós elnökség,választás franc se tudja hol..és milyen határon túli magyarok,az utolsó is meghalt,mire kedvezőek lesznek a feltételek.
Egyébként kezdj végre gyúrni a Lapzártára!
polom13 2010.05.20 13:34:18
@TaTa86.: +1
:)
  Az elején azt hittem, a dolog eltűnik magától, de aggasztó jelek vannak, hogy mégse. Ezért most itt is, még egyszer elmondjuk, hogy mindenki hallja: a bikicsunáj nem vicces, már tegnap sem volt az, sőt, keletkezésének pillanatától kezdve kimondottan ócska, áljópofi.…..
Gulyásdemokrácia Egy nap 2010.05.14 23:32:00
Érdekes volt az első parlamenti nap, még úgy is, hogy sok olyan nem történt, amire nem lehetett előre számítani. De azért mutat pár dolgot, mit várhatunk a következő négy évben.Látszik, hogy a Fidesz azt teheti - és azt is fogja tenni -, amit akar. Két esetben, az eskü…..
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
polom13 2010.05.04 17:09:34
@jan: Orbán azokat tartja oligarchának akik felvásároltak egy pártot,majd a párt által megszerzett kormányzati hatalmat a saját anyagi gyarapodásuk érdekében használták fel a közérdek helyett.
Mesterházy pedig azt mondta,hogy "Jaj,jaj ,jaj,gonosz Fidesz,jaj,jaj,gonosz Orbán Viktor,jaj,jaj,jaj!!
polom13 2010.05.05 09:03:45
@jan: 1.Pártállami kapcsolati tőke
2.Ebből szerzett közpénz.
3.Pénzért vett közhatalom.
4.A közhatalommal való visszaéléssel szerzett közpénz.