Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnailSex

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menő, laza helyett: OLASZ."-Új kipufogó van a verdán, Pók?-Jah, Csőritől vettem.-Nagyon olasz!"Nem mai, de kicsit eltűnt, használjátok, terjesszétek!! (via dp)..
 M.Ákos képei eddig felfedezésre várva lapultak Kálmán postafiókjának méjjén, de mostantól , amíg a képek tartanak, többször szembesülhetünk Ákos pszihotikus képességeivel...
SnailSex 2011.03.30 14:08:40
Jordan Rudess a Dream Theaterből már kijött egy felejthető zenegeneráló szoftverrel az iPhone - de amit itt látunk, az fényévekkel komolyabb dolog őtőle. A hamarosan megjelenő Morphwiz nevű iPad-szintetizátor, amin játszik, a jelek szerint abszolút alkalmas betölteni egy valódi…..
SnailSex 2010.06.16 10:39:23
Több Molotov-koktélos támadással terrorizmussal, robbanóanyag és robbantószer készítésével elkövetett robbanóanyaggal visszaélés bűntettével, emberölés előkészületének bűntettével és aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettének elkövetésével…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Subba Az internetező mindig segít 2009.08.11 15:57:00
Hova fordulhatna a kis intim problémáival egy tizenöt éves gyermek? El tudjátok képzelni, hogy lehet olyan kétségbe esett valaki, hogy tőletek vár választ? Pedig van ilyen! Ez lehet aranyér? Ugye nem? Nagyon félek.Tegnap délelőtt a városban voltam,és nem tudtam el menni sehova…..
SnailSex 2009.08.12 08:49:17
Elviselhetetlenek azok az erőszakos jelenségek, amik az utóbbi időben a futballpályák lelátóin és a stadionok környékén elharapóztak – ezekkel a kemény szavakkal kezdte tegnapi sajtótájékoztatóját Urbányi István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Urbányi elismerte…..
Hogy vérszomjas lennék? Tamás tréfája mindent megmagyaráz.Nem érdemli meg, de ideírjuk, amit üzent: "Ha kiraknátok akkor szeretném megköszönni a szellemi és erkölcsi támogatást Édesanyámnak és Dokinak."Na, a megoldás megAdobevallás..
Bevallom, az utóbbi hetekben egy kicsit zavarban voltam. Feltűnt ugyanis egy olvasó, aki naponta 10-15 levelet küldött a postaládánkba. "Valami majom, aki viccoldalakról másolgat lerágott csontokat oszt beküldi nekünk, mint korábban annyian" - mondtam magamban, mint utóbb…..
SnailSex 2009.02.12 14:18:37
És milyen jót! Napok óta a nagy kedvencem, egyben új háttérképem ez a "híresemberszőrzetű híresember" ritka kategóriájába tartozó remekmű. Kínos is, hogy pont erre a blogra posztolom be, de nem tudok ellenállni. A grafika logikus válasz a mindenki fejére hitlerbajuszt…..
SnailSex 2009.02.06 07:36:53
@grandaw: Nem akarom megkapni azt, amit az előző post elsője, a kép tetszik nagyon :)! ... De a hozzászólásod kicsit erős...
Annyi más lehetőség rejlik pedig még ebben a zsíros táptalajban...
Nekem speciel az öngyújtóm is Frank Zippo volt, amíg fürdőzés közben egyszer el nem vesztettem és le nem nyelte egy Frank Cápa (híresemberfejű állatos (hfá) kép kéretik)...