Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsiNor

88 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy a UPC valami tanfolyamon járt, ahol azt tanulta, hogy csak erősen kell akarni a dolgokat és igaz lesz? Mindenestre még van mit tökéletesíteni a rendszeren. Talán el kéne dönteni, hogy mi az akarás tárgya: hogy nincs is hiba vagy hogy már megjavították.  Kedves…..
Mint azt tavaly megírtuk, videojáték-zene nyert már Grammy-díjat. Attól azonban még messze vagyunk, hogy egy videojáték-karakter színészi játéka Oscart vagy más rangos filmes díjat kapjon. Persze, a motion capture határt szab a színészi képességeknek, és a legháromdébb,…..
Munkakerülő játékok Blogszünet 2011.10.10 07:21:00
Sajnos a következő hónapokban nagyon nem érünk rá, ezért a munkakerülés részünkről határozatlan ideig szünetel. Kérjük megértéseteket.(UPDATE: Én sem tudnám sokkal tovább részletezni az okokat, tényleg elég kevés ideje van a szerzőgárdának. Természetesen próbálkoztunk…..
ZsiNor 2011.10.23 02:21:15
@Burwor: Te mennyit játszottál ezzel a gammával, mert nekem délelőtt óta volt a háttérben, s mikor a gép elé csücsültem ma, mindig nyomkodtam egy kicsit. Van egyáltalán vége? 210/215 reakciónál járok, mostmár kitolnám, de unom a kisérletezgetést.
A Zoo Break Out, mint a legtöbb hidden object játék, rendelkezik némi történettel, miszerint egy állatkertből megszöktek az állatok, és a mi dolgunk őket megtalálni, de ez persze nem is lényeges. Sokkal inkább az, hogy sokszor nagyon aljas módon vannak elrejtve a megtalálandó…..
Nem mintha nem lenne minden pontgyűjtő-akció ordenáré adatgyűjtés, a legszebb bizonyítéka az egészbe szemből beleszarásnak a Tamás emailjére kapott "válasz". Nem a Supershop ügyfélszolgálatosa írt, csak a robot jelezte vissza, hogy olvasatlanul kitörölték a…..
Nap mint nap hallani a gazdasági válság miatt bajba került cégekről. A Saving the Company a megoldás egy lehetséges útját vázolja fel, ami bár meglehetősen sajátos, de valljuk be, van benne valami. Ez pedig egy kincsesláda felkutatása, főhősünk ezzel a módszerrel szeretné…..
Igen kellemes műfaji katyvasz az Elephant Quest, ami alapvetően egy ugrándozós platformjáték, de néhány kaland- és szerepjátékelem nagyon feldobja. Hősünk egy elefánt, akinek egy szenyó mamut ellopja a kalapját, ami elefántéknál vérben oldódó sértés. Elefántunk útra kel…..
Pawel Kuczynski lengyel illusztrátorról azon kívül, hogy Szczecinben született 1976-ban és a Poznani Képzőművészeti Akadémián végezte tanulmányait, túl sokat nem lehet megtudni. De talán nem is kell, hiszen csontig hatolóan szatirikus, rendkívül éles látásmódról árulkodó, sokoldalú és kiváló munkái…..
ZsiNor 2011.04.12 10:07:57
@gabiko: Szerintem meg sokkal inkább a szívünkhöz közell áll egy "haszontalan" kedvenc, mint maguk a haszonállatok, amiktől függünk.
Viccek Chuck Norris 26 2011.02.14 08:00:00
A lazacok azért úsznak felfelé a folyón, mert Chuck Norris lent horgászik. Ha Chuck Norris nem lenne ellenálló mindenféle betegséggel szemben, akkor gyermekparalízisben halt volna meg. Nem tudták beoltani még Black&Decker-rel sem. Minden ember örök életű, Chuck ezzel nem ért…..
Notebook Wars 2. Azt hiszem, többet nem is kell mondani, remek folytatást kapott a spirálfüzet-dizájnos lövöldözés (aminek első részéről már posztoltunk). A folytatás grafikája egy kicsit jobb, mint az elődé, vannak új repülők, fejlesztési lehetőségek, de az alapok ugyanazok,…..
Gratulálunk annak a teljesen elvetemült formának, aki képes volt 23 perccel a határidő lejárta előtt, ügyfélkapu hitelesítéssel együtt mindössze kilenc perc alatt jelentkeznie a felsőoktatási felvételijére! Különdíjas az a bizakodó pofa is, aki 84 éves korában még nekiment a…..
Hogy a disztrojok rajongóinak is jusson valami a hétre, itt a Zombie Splatter, ami ugyan sok eredetiséggel nem lep meg, de szép és szórakoztató iparosmunka. A feladat a felülnézetes shooterekben megszokott "ölj meg mindenkit", és persze fejlődési lehetőségek is vannak, némi…..
Elnézést, hogy napokig nem volt poszt, most egy egész gyűjteménnyel igyekszem ezt jóvátenni. Az előző blogban voltak már a Grow sorozat néven ismert növesztős játékok, amikben különböző elemekre kell megfelelő sorrendben kattintani, és az alapján kell kitalálni a helyes…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
ZsiNor 2011.01.31 14:25:49
ZsiNor 2011.01.31 14:27:33
Jól működő dolgokon nem szabad változtatni - ennek szellemében készülhetett a ClickPLAY sorozat harmadik része. Újabb 25 pálya, a szokásos stílusban a szokásos zenével, és a szokásos nehézségi szinttel - soha rosszabb hétkezdést...
ZsiNor 2011.01.31 13:47:33
@fleezeum: Én is kb 600-al végeztem elsőre, s nem is nagyon tervezem a javítást, annyira azért nem volt lekötős fajta, szerintem nincs okod panaszra. A teherautós nekem megduplázta a pontjaimat. :S
Gyerekként mindenki rendőr vagy kukás akart lenni az óvodában, én buszvezető. Nem lettem az, és jobb ez így mindenkinek. Most viszont itt a School Bus Lisence, amivel kipróbálhatjuk magunkat ebben a munkakörben is. A játék egyébként az átlag parkolós játékok szintjénél jóval…..
Nem játéktörténeti mérföldkő a Vector Rush, sőt még a műfajba sem hoz semmi újat, ennek ellenére engem rögtön függővé tett (bár már a műfaj korábban posztolt játékai is nagyon tetszettek). A feladat pofonegyszerű: a mozgó akadályokat el kell kerülni, és lehetőség…..
IDDQD Wolfenstein 1-D 2011.01.25 08:42:00
Tulajdonképpen baromi nagy mázlink van, hogy 19 éve (belegondolni is rossz: tizenkilenc éve!), a 2d-s játékok tengeréből Carmackék azzal akartak kiemelkedni, hogy hozzáadnak egy dimenziót, nem azzal, hogy levonnak. Mert ha levonnak, ez lett volna a végeredmény:   (klikkide a…..
A legtöbb játékban lehet menteni, vagy legalábbis vannak checkpointok, hogy ne kelljen elölről kezdeni a játékot. A múltban kísérleteztek olyan programokkal is, amikben nem lehetett újraéleszteni a főhőst, de ez a néhány próbálkozás nem volt túl népszerű – sokat…..
Nicola Tesla zseniális tudós és feltaláló volt, gondoljunk csak a hatalmas szikrákat vető Tesla-tekercsre (a Csodák Palotájában megtekinthető egy). A Tesla Death Ray is előtte tiszteleg, amennyiben böhöm nagy szikrákkal kell lezúzni a bázisunk felé támadó embereket, tankokat és…..
Nem egy világmegváltó darab a Super Pixelknight, de a nosztalgiázásra hajlamos játékosokban kellemes emlékeket fog ébreszteni. Nekem rögtön a Ghosts’n Goblins jutott róla az eszembe, ugyanis ebben is egy lovaggal kell irtani oldalnézetes pályákon mindenféle túlvilági…..
A nyúlon túl Képrejtvény 2010.12.13 12:00:00
Megoldás a következő oldalon Two bees or not two bees To be or not to be Lenni vagy nem lenni..
ZsiNor 2010.12.16 09:24:47
Subba Twitter: Csak 104 hét! 2010.12.15 02:10:41
50 Cent Twitteren szopatja a minap két évre ítélt Ja Rule-t. ..
A Tentacle Wars olyan stratégia, mint a Nano Wars és tarsai: bázisainkról kisebb seregeket kell küldenünk más bázisokhoz, hogy elfoglaljuk azokat, és úgy kell taktikázni, hogy az ellenfeleknél gyorsabban erősödjünk. A bázisok azonban itt mikrobák, a seregek pedig csápok, és egy…..
ZsiNor 2010.12.10 14:54:36
www.youtube.com/watch?v=Y55pPGOnalc
Azoknak, akiknek még mindig nem menne, feltöltöttem a videót a pályáról!

Sok sikert!
ZsiNor 2010.12.10 15:42:30
@Llew: Az egy nehéz pálya. Gyorsaság kell hozzá. Rákötöd a két távolabbit a piroshoz legközelebbihez, majd ráirányítod a pirosra.
Megszakítod az első kötést a támadó zölddel, s újra rányomod a kötést. Ilyenkor a támadód kap pár pöttyöt.
Ezt nagyon gyorsan megcsinálod a másodikkal is, majd az egészet elölről.
Összesen 4x kell megszakítanod, akkor elér a pirosig a híd, majd hirtelen elvágod az egészet, s ott a dominancia.
Régen volt Nitrome-cukiság, a Super Treadmill viszont mindenképpen helyet érdemel a blogban. Helyet érdemel, mert nagyon jó az alapötlete, kellemesen retrós a grafikája és a zenéje, csak sajnos hosszú távon unalomba fullad. Egy kövér kisgyereket kell egy futószalagon irányítanunk,…..