Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyhoho

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legó- és/vagy Guardian-buzik (szerencsés esetben az átfedés is tetten érhető) már biztos felfedezték maguknak Európa legzseniálisabb szerkesztőségének neologisztikus futball-interpretációját, de a legutóbbi darabot közkinccsé tesszük. Háthiszen azért, mert kevés viccesebb…..
nagyhoho 2010.06.29 16:55:18
@turospuliszka: totálmás a szöveg, de igen. az eredeti olyasmiről szól, hogy itt vagyunk mi csóró terrorista nyomi afrikaiak, hozzatok sok pészt osz húzzatok haza
1. Robinhot elhozták a vébére. Kezdő volt ma is.2. Ronaldinhot viszont nem hozták el a vébére, ezért nem is rúgott gólt. Az Robinho volt, akit elhozott Dunga a vébére.3. Luis Fabiano nem támadott lecserélése után. Ezért lesen sem ő volt, hanem szintén Robinho, aki tényleg ott van…..
Ennek a bejegyzésnek sajnos van szomorú aktualitása is, nincs két hete, hogy a portugál Nobel-díjas író, költő José Saramago elhunyt. Természetesen mély tisztelettel gondolok rá, mégha műveit nem is szeretem annyira, de ez már ízlés dolga, azon meg nem érdemes…..
Nem félünk Hollandiától - ez az általános jelszó a szlovák táborban. Bár, Robbent nem sikerült úgy semlegesítenetek, hogy ne játszon ellenünk, de a csapatnak valóban nincs mit már vesztenie. A csoportból való továbbjutással teljesítették titkos vágyaikat a srácok, nem marad…..
Team America And the Story Ends... 2010.06.27 11:39:00
Vége a sztorinak, fantasztikus két hét volt, büszkék lehetünk a csapatunkra. Most eljött a bulizás és a pihenés ideje, utána pedig ki kell elemezni a szereplésünket, hogy négy év múlva még felkészültebben térhessünk vissza Brazíliában. Néhány játékos akkor már nem lesz a…..
Argentína Repetitio est mater_? 2010.06.24 09:59:00
 Majd kiderül, hogy minek az anyja.Egy alázós győzelem, egy egygólos, és ahogy az első negyedórában gondoltuk, egy iksz. Aztán Mexikó, Németország, tovább nem tudom. Ez járt tegnap a fejemben, meg az, hogy most akkor meszeltek, mert kontrolcé-kontrolvé, így mit akarunk…..
Az átlag magyar, érettségije után leteszi a lantot, és matematikai eszmefuttatásai kimerülnek a közértben kapott blokkok összeadásainak gyorsvizsgálatán, mielőtt azok kötelezően átkerülnének, egy gyors marokmozdulattal összegyűrt állapotukban a kijárat melletti…..
nagyhoho 2010.06.25 15:06:32
Úgy hozta a sors, hogy a végére élesedett a helyzet, és majdnem megtörtént a nagyobbik csoda. Azért mondom, hogy a nagyobbik, mert egy igazi csodát már véghez vittek a fehérek. Pontot szereztek, nem is egyet, hármat. Míg a franciák egyet, az olaszok kettőt, mi hármat. Emelt fővel…..
Az egyetlen ok, ami miatt veszíthetünk Brazília ellen (bár, ha jobban belegondolok ők csak belőle nőtt gyenge ága...) az ez:  Ehhez szavaim sincsenek, asszem a refrént nem kell fordítani érti mindenki... nem igényelt sok agymunkát megírni, na nem mintha a zenéhez kellett…..
All whites latolgatunk, latolgatunk 2010.06.24 09:30:00
Nem a Kiwik stílusa a matekozás. Kimennek a pályára és a maguk rendkívül tehetséges módján eltöltenek kilencven (plusz egynéhány) percet. Azért most mégis megnézhetjük, hányadán is állunk.Mielőtt belekezdenénk a nagy esélylatolgatásba, azt mindenképpen szögezzük le, hogy…..
nagyhoho 2010.06.24 13:07:35
@kilgortrout: Ki bizony! Húzzanak is haza, nem hozták ki Matterazzit!
Hehe előttem van a kép, ahogy Johannesburgban a csigazabálók a macskaevőkkel ugyanarra a gépre várnak (ami Európa helyett Wellington felé, a föld legtávolabbi pontja felé tart), aztán beugrik egy brazil focireklám, amikor Ronaldoék a reptéren kergetik a bőröst.
nagyhoho 2010.06.24 18:06:50
ügyes, szimpatikus ez a csapat, tetszik!

@csavarhuzo77: rekord! 2 gólt rugtak az olaszok, így is kiestek :muhaha:

Na 3 csapat repül wellingtonba. a francia, az olasz és a hazaiak, bár lehet hogy pár fehéret importálnak európába, pár másikat meg deportálnak szibériába :muhaha: :muhaha:
Nem kér bocsánatot senkitől a szövetségi kapitány, továbbra is tart a hidegháború Weiss és néhány újságíró között. Persze a szerdai nap már inkább az olaszok elleni meccsről szólt. A kapitány alighanem alaposan felforgatja majd az összeállítást és sokkal támadóbb…..
Paraguay Volt egy álmom 2010.06.24 12:10:00
Álmodtam egy világot magamnak, Itt állok a kapui előtt. Adj erőt, hogy be tudjak lépni, Van hitem a magas falak előtt. Egy hónappal ezelőtt elindítottuk ezt a blogot. Tudtuk, hogy nem ez lesz a legnépszerűbb, hiszen nem Brazíliáról, Olaszországról vagy Angliáról írunk, hanem…..
Azzurri Nincs több kifogás 2010.06.24 10:50:00
 Igazán olaszosra sikeredett a torna eddigi része, két dögunalmas döntetlen előre temetett ellenfelekkel szemben, hogy aztán rángatózó gyomorral élvezhessük végig a mindent eldöntő harmadik találkozót. Nem is lenne mindezzel semmi különösebb probléma, abszolút művészi…..
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
nagyhoho 2010.06.22 20:10:31
Nincs ország, hol keményebb a fasz, mint a csodás Honduras, én is onnan érkezem, tele is a két kezem!No hay otro pueblo más macho que el pueblo catracho del cual vengo yo! A műfordítás persze kicsit túloz, de a nóta lényege ez: nincs macsóbb nép a catrachóknál! Az ezer fős…..
nagyhoho 2010.06.21 18:08:35
Barátaim, szeretném bemutatni nektek a selección sámánnőjét, minden sebzett spanyol lélek gyógyítóját, becses nevén Ana-Lucia Delgado i Cabello-Santost. Katalán szármázása révén az FC Barcelona szurkolója, kedvenc koktélja pedig a Mojito, csak hogy tudjátok mire hívjátok meg,…..
Uraim, jól jegyezzék meg ezeket a pillanatokat. Talán most még nem értik, de úgy fognak visszaemlékezni erre, mint életük legnagyobb pillanataira. A pillanatra, amikor férfiként kezükbe vették a sorsukat, felemelték a fejüket és azt mondták, nem. Nem lehet, hogy csak egy álom…..
nagyhoho 2010.06.21 16:12:23
Elanot a 67. percben rúgta agyon a szimpatikus Tiote. Szerencsére a korábbi gólöröménél megmutatott lábszárvédőt visszatette a helyére, így képes volt megvédeni lábát a tripla, spirális, zúzódásos, horrortöréstől. Az orvosok szerint 2-3 nap kihagyás kell neki, súlyos…..
A Sötét Ló Betoncsók 2010.06.21 00:40:00
Tartok tőle, hogy SZGY Eriksson a mai produkció után visszaveszi a motivációként kiosztott svédasztal-örökbérleteket és a Svéd Állami Acélwerke Zrt. részvényeket. Csúful lefociztak minket a brazilok, és csúful is reagáltunk. (A mindkét szemére világtalan játékvezető…..