Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shadow_n

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
300 pár cipő, rendezett sorban, márkák szerint válogatva... ez talán minden nő álma. A szerencsés Christina Aguilerának pontosan ilyen "cipős szekrénye van", amit az angol Vouge örökített meg. Azt hiszem ez megérdemel egy napi kedvenc kategóriát.....
A Saks Fifth Avenue csapata úgy döntött hogy love, amikor beválasztották ezt a Marc Jacobs fodros fürdőruhát az idei nyár 15 legtrendibb cucca közé. Nekem a fazon szerelem volt első látásra, hiszen kislányos de közben szexi és remekül lehet benne lebarnulni. Azonban a lelkesedésem…..
Kevés divatimádó nő van, aki ne szeretne egy Manolo-t. A cipőkirály nagyon különleges darabokat tervez, tökéletesen ötvözi ugyanis az eleganciát a találékonysággal, a klasszikus vonalakat az új ötletekkel. Idén sem tett másképp, úgyhogy következzen most pár modell a…..
shadow_n 2009.05.14 18:05:28
OurFashion Ezek a mai fiatalok... 2009.05.07 23:21:59
...aztán tudnak öltözködni. Az itt felsorakoztatott lánykák ugyanis a tini korosztályt képviselik, hiszen mindannyian 12 és 16 év közöttiek. Nyilván azért nem sokan vannak 12 évesen, akik olyan intenzíven foglalkoznak öltözködésükkel, hogy közösségi honlapokra töltögessék…..
shadow_n 2009.05.08 13:47:15
@garam_masala: a kék is nagyon menő:p
és énis a nyarat dolgoztam végig érte, a strand büféjében 50 fokban, és naná, énis mérhetetlenül lenéztem azt, akinek csak úgy megvették :D szép dolgok is ezek :)
shadow_n 2009.05.08 18:17:45
@francescaa: azért ez talán nem annyira borzalmas. a tizenévesek nyilván próbálnak egyfajta divatot, közízlést követni, hát ez most épp a csőgatya és a new yorker. de ezek a cuccok attól még kinéznek valahogy, és ettől azért ők még adnak az öltözködésükre, megjelennek valahogy. ez szerintem tutijó alap ahhoz, hogy később tényleg értsenek is a divathoz, v szeressék is azt.
szerintem sokkal sokkal borzalmasabb az, ahogy néhány huszonéves kinéz! nézz körül a metrón, vagy egy-két egyetemen...nagymamaruhák, igénytelen, ósdi ruhadarabok, és általában még igénytelenebb haj. na, az tényleg borzalmas.
én személy szerint örülök annak, hogy a 14 évesek legalább öltözködnek valahogyan, még ha nem is túl egyénien, de legalább van valami elképzelésük arról, hogy valahogy ki lehet nézni... belőlük már tuti nem lesznek olyan huszonévesek, amelyikből most annyit látok...
OurFashion Swarovski körkép 2009.04.28 14:37:00
A Swarovski kristálybirodalom megállíthattalanul tör előre, újabb és újabb területeket hódít meg és áraszt el kristállyal. Például cumikat. Bizony, nem viccelek, lentebb láthatók azok a cumik, amelyek fel akarják hívni a figyelmet a Mr. Yuk karakterrel a mérgező adalékanyagok…..
Múlt hét szerdán nagy esemény alkalmával gyűltek egybe Budapest celebjei, ugyanis Makány Márta bemutatta nekik, hogy mit fognak viselni a Best vagy a Story magazin partijain. Még be sem léptük a Millenáris Teátrum kapuján, máris két oldalról nyomtak minket össze a hatalmas…..
A koponyák csak az emok attribútumai, vagy szimpla halandók is hordhatják őket? Mert ha igen, akkor szerintem ezek a koponyás Alexander McQueen kulcstartók (például egy táskára akasztva) aranyos kiegészítők lehetnek. Persze elhiszem azt is, ha ez már valakinél kiveri a…..
Riccardo Tisci's Fall 2009 kollekciójához hű kiegészítőket láthatunk a Givenchy nem rég megjelent Look-Book-jában is. Szegecsek és tollak minden mennyiségben az impozáns kesztyűkön, szandálokon és fejdíszeken. A kedvencem a shildes tollas fejdísz. Sose szerettem a tollakat, de egy…..
Annyi gyönyörű táskát látok nap mint nap a különböző internetes oldalakon, hogy az első nagy tavaszi táskakörkép után következzen még egy válogatás a kedvenc darabjaimból, amelyek már az őszi-téli kollekció részei.Ti melyiket kérnétek a válogatásból?Az…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.04.20 12:16:00
Már annyian kértétek és hiányoltátok, hogy újra itt vagyok a hétfői körkérdés rovattal:Hangulat: Tavasz van. Igazi szívmelengetős, cseresznyevirágzós, Gödörnél ücsörgős, mentás limonádés, lenge szoknyás.Ruhák&Smink: A múlt hét fénypontja: Az az 5 perc amikor…..
A cuki pamutpóló tényleg a férfiak halála? Kiváncsi vagyok a válaszra, mert annyi ellentmondásos véleményt hallok. Nekem csak két ilyen jellegű pólóm van (természetesen mind a kettő pandás), amit télen pizsamának nyáron pedig "otthonkának" használok. Ti szeretitek az…..
OurFashion Ami lemaradt 2009.04.06 23:36:26
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Tehát most hogy megint működik a Polyvore, összeállítottam Biancának egy utcai és egy elegánsabb viseletet a tavasz divatos árnyalataival. A márkák nagy része nem elérhető kis hazánkban, de akár inspirációként is tekinthettek rá,…..
A szó megakad, szem fennakad, a kérdés pedig kibuggyuan belőlem: éseztmostígyhogy?Oliver Theyskens utolsó kollekciója volt a Nina Riccinél a 2009-es ősz-téli, és az biztos, hogy a cipőkről cikkeztek a legtöbbet az utóbbi időben a divattal foglalkozó oldalak és blogok. A…..
Múlt héten megkérdeztem, hogy mik a terveitek, miket szeretnétek venni a shopping napokon - most pedig hogy túl vagyunk rajta, újra itt a kérdés: Mit sikerült vennetek a Joy és a Glamour vásárlási dömpingje alkalmával?Én felkerekedtem szombaton a barátnőimmel, és 0, azaz…..
shadow_n 2009.04.06 14:56:30
shadow_n 2009.04.06 17:39:06
@macimez: "sehol sincsenek igazán jó cuccok szerintem): olyan beleszeretős.."
ez nagyon igaz szerintem, idén tavasszal semmi beleszeretőset nem találtam még én sem. eddig mindig elő szokott fordulni,h találtam egy olyan darabot,ami baromi drága volt ugyan az én pénztárcámnak, de inkább lemondtam vmi másról, ami pedig kellett vna, csak h megvehessem.
nincs is idén még beleszeretős ruhadarabom :/
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..
shadow_n 2009.04.02 00:21:48
@ZOLDMANO: "A mai kredites rendszerben, totál idióták is szereznek diplomát.
Csak nem 4 vagy 5, hanem 7-8 év alatt. Közben pedig fizetnek mint a katonatiszt."
tévedés, a totál idióták is szereznek diplomát 5 év alatt minden különösebb gond nélkül. mondom ezt úgy, hogy Mo egyik (állítólag) elit egyetemére járok, és néha idegrohamot kapok attól a rengeteg ostoba életképtelentől, aki a karon körülvesz.
w Takarodó 2009.03.23 06:00:00
Eltakarodik hát. Lemondását négy és fél éve követelik ellenfelei, akik azóta egyre sokasodtak, és sok közülük ellenséggé aljasult. Kezdetben azért, mert úgymond senki nem választotta őt. A választók Medgyessy Péternek adtak felhatalmazást, tehát Gyurcsány Ferenc illegitim.…..
shadow_n 2009.03.24 17:53:34
@malacka69 megélhetési dolgozó:
"Beadod az 5 gyereked intézetbe, onnan kiveszi a sógorod, megkapja gyerekenként a havi 80 rugót, és máris tankolhatsz a mercibe, mehetsz eperdzsemet gyártani, és a diszkóba teríteni az anyagot... LOL"
kedves malac, ez egy tárgyi tévedés, amire azért reagálok, mert így terjednek ugye a rémhírek.
ha rokon veszi ki a gyereket a gyermekotthonból, semmiféle pénz nem jár. örül az állam,h viszi vki (családhoz tartozó) a gyereket.
(és egyébként megjegyezném,h a gyermekvédelmi rendszerünk világhírűen jól felépített.)
Ma van a tavasz első napja, akik régóta ismernek ezt a dátumot nem jegyzik pontosan, hiszen csak arra figyelnek, hogy mikor veszem elő a fehér farmeromat és akkor már biztos, hogy itt a tavasz! Ez a ruhadarab számora ilyenkor alapkellék, mivel nem fagyok meg benne, de a világos színével…..
OurFashion Marc Jacobs elkelt! 2009.03.19 19:19:00
A napokban robbant a hír, hogy a Louis Vuitton kreatív igazgatóját a brilliáns tehetséggel megáldoll Marc Jacobsot eljegyezte barátja Lorenzo Martone. (Vagy esetleg Marc Jacobs jegyezte el Lorenzo Martonet? Nem tudom ki náluk a pasibb.)A pár épp Martone családjához tartott Sao Paoloba,…..
Ó, nem. Nem én terveztem őket, hanem Kurt Geiger alkotásai ezek a gyönyörű necchálós lábbelik, viszont a névhasonlóság miatt nem hagyhattam ki a róluk szóló beszámolót. A rengeteg cipőt felvonultató széria 200-220 font körüli áron kínál tűsarkúkat, balerinákat és…..
Ez a képsorozat nem új. Nem is túl közismert a Majo Fruithof márka és a svájci tervezőnő sem, aki egyedi ékszereket tervez a legkülönfélébb anyagokból a leglenyűgözőbb formákban. Viszont ezt a fotósorozatot meg kellett osztanom veletek, annyira különleges, extravagáns,…..
A gyönyörű modellünk, Mihalik Enikő legfrissebb fotósorozata a Self Service magazinnak szemtelennek, szexinek és kacérnak mutatja be a Gucci arcát.Hihetetlenül szép Enikő a képeken, és inkább egy hetvenes évek egyik hollywoodi sztárjának néz ki rajtuk, mintsem a modern kor egyik…..
OurFashion Növessz?! 2009.03.16 19:38:28
Katie Holmesnak egyik nap még rövid bob frizuráját borzolta a szél, ma pedig már hosszú tincseit tekergetheti Tom Cruise szerelmesen. A modern technika már lehetővé teszi az efféle változásokat, de valahogy a sztároknak sosem látszik hogy valami nem stimmel. Az utcán járva nem egy…..
OurFashion Szombati sminkkörkép 2009.02.28 20:15:00
Ahogy egyre előrébb járunk az évben és a tavasz is visszatarthatatlanul közeledik, úgy dobják piacra a tervezők a színesebbnél színesebb sminkkollekcióikat. Az Estée Laudert a vibráló virágok, a kert élénksége, a garden partik, a lila és rózsaszín…..